02 Nisan 2010, Cuma 14:47:00

PEGASUS'A BİR UÇAK DAHA GELİYOR

Pegasus Havayolları, fabrika çıkışlı 8'inci Boeing 737-800 uçağına yakında kavuşuyor.
  • Konuyla alakası ne kadar var bilemem ama, TC-SNL geleli çok oldu... 27-28 Nisan gibi ilk defa Antalya'da olacaksa onu bilemem... Ama bu uçak SAW'da bir aydan fazladır operasyonlarını yapmakta...
  • Keşke THY'nin Ali Sabancı gibi bir Yönetim Kurulu Başkanı olsa... Adam sinekten yağ çıkarıyor, iş başvurusu için bile 15 TL istiyor, çok akıllıca fikir.
  • arkadaşım benim söylediğim bütün herşeyi IATA (uluslararası hava taşımacılığı birliği) `da söyliyor .Esas sen gayet iyi biliyorsun ki artık devir lowcost devri. ilerde göreceksiniz normal havayolları bölgesel uçuşlardan tamamen çekilecek ve uzun mesafelerde koltuğunu korumaya çalışacak. hiç boşuna inkar etmeyin idda ediyorum PEGASUS TÜRKİYE`NİN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİ. ya anlamak istemiyorsunuz ,yada anlamıyorsunuz ama artık insanlar thy gibi şirketlerin acı iğnesini olmak istemiyor, biraz daha sıkışık giderim ama param cebimde kalır diyor. lowcost lar yakında uzun mesafeleride tehtit etmeye başlıyacak. (787 ve a350 ile lowcost lar için uzun mesafelerin önü açılmış olucak .ozaman birileri çok rahatsız olucak. devir LOWCOST devri unutmayın.
  • Bu aralar Türk müşterilerine çalışıyor. Pegasus'un uçağı geldi (TC-AAT) SunExpress'in üçağı da (TC-SNL) 26-27 Nisan civarı Antalya'da olacak. Böylece memleketteki B737-800 filosu daha da büyüyecek. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Değerli Pgs'ci yorumcu; Şu kadarını söyleyeyim ki, ne kadar çırpınsan da dünyanın her noktasında havayolunun sabit tabelasını, havaalanları, terminal girişleri, ve meydan panolarında kalıcı olarak göremiyorsan o şirkete havayolu demek yanlış olur. Bunu bal gibi sen de biliyorsun. Daha kar için kabin ekibinin çantalarını bile azaltan bir zihniyet mi kar ediyor ? Bırak bu işleri, bugün varsınız, yarın ne olur bilinmez. Kimler geldi kimler geçti, ne İstanbul Hava Yolları, ne Noble Airler, ne Sultanlar . Bu işler böyle olmuyor. Ayrıca şunu hatırlatayım, THY 320 ve 737'leri kısa menzil uçuşlar için 26 adam gibi geniş gövdelinin yanında çerez olarak ısmarladı. Bunu da biliyormuydun ? Hayırlı günler diler, başarılarının devamını temenni ede
  • SAYDIĞIN HİÇ BİR HAVAYOLU THY DAHİL LOWCOST LARA ORANLA DAHA AZ KAR EDİYOR. türkiyede filosuna en hızlı uçak katan şirket pegasusu .bu büyüme değil ama onurunki veya atlasınki büyüme .hayır efendim pegasus türkiye`de en hızlı büyüyen şirket. mutlu olmanız gereken yerde. gölge düşürmeye çalışıyorsunuz. senin küçümsediğin 737 için thy ninde siparişi var .bu uçak sadece kendi başına dünya`da ki airbus ların toplamından fazla. en ekonomik uçak. ayrıca esas 39 liraya bilet satmak küçüklük değil, büyüklüktür. tabi sen alışkınsın thy nin acı iğnesine 39 lira sana batıyor. heh senin gibiler varken daha çok güleriz. ama haklısın pegasus`un kide büyümemi ,esas büyüyen şirket sizin köşede ki bakkal dimi havacılık cahili. pegasus hızla büyüyor...
  • Bana 2. sınıf şirketleri örnek vermeyin lütfen; Delta, United, Nwa, LH , TK gibi adam gibi havayollarından bahsedelim; ABD'de şahısların bile Pegasus'tan büyük özel uçak filoları var, 30-40 tl'ye adam taşıyarak havayolu olunmaz. Ayrıca, buna büyüme mi diyorsunuz, kırk yılın başında bir küçük uçak getirterek büyüme olmaz.
  • 737 lerle şow yapılırmı diyen arkedaş Türkiye`de filosu bu kadar fızlı büyüyen başka özel şirket yok .zaten a380 getiren hiç şirket yok .dünya`da ki diğer şirketlere bakıldığında hangisi bir southwest veya ryanair kadar kar ediyor (bunlarda sadece 737 vardır.) bak bakalım filosunda a380 olan 10 şirketten kaçı kar ediyor? esas show 737,320,321,319,757 ile yapılır.ali bey babası aydın doğan`dan hiç bir maddi yardım almamıştır. yine birileri çekemediği için çamur atmaya ve bu büyümeye leke sürmeye çalışıyor (herkes değil tabi!) .biz bütün Türk şirketlerin büyümesinden mutlu oluyoruz ve tebrik ediyoruz .ama karşılığında kıskaçlık alıyoruz .ayıp pegasus`ta bir Türk şirketi ve ülkeye büyük katkıları var. ne bu kin ve hazımsızlık ?
  • öncelikle ailemize hayırlı olsun . tc-aat kuyruk tescilli uçağımızın adı gelenek gene yerini bularak ışıl oldu. ayrıca bizi thy ile kıyaslamak çok saçma thy yarım asırdan fazla bir süredir operasyonlarını sürdürüyor, devlet iştirakı ve daha slotu olan bir şirket. kaldıki kendine ait uçaklara bakılınca thy ve pegasus arasında pek fark yok (pegasusun 8 i fabrika çıkışlı olmak üzere 9 tane kendine ait uçağı var.birde iç hatlarda yeni uçakları görmek istiyoruz demişler. seferlere göre uçak verilmiyor, kapasiteye ve sıraya göre gönderiliyor (zaten 400 ve 500 ler tamamen gidicek sadece hatlar kapanmasın diye diyer uçakların gelmesi bekleniyor.) bu arada ekoparkımız dolu olduğunda saw ın otoparkına ücretsiz park ediliyor.DEVAMI VAR...
  • hayırlı uğurlu olsun,herkese emniyetli uçuşlar .....

Pegasus Havayolları, sipariş ettiği 40 uçağın 7’sini sipariş tarihinden itibaren birer birer filoya dahil etti. Pegasus Havayolları’nın 40 uçaklık siparişinin 8’incisi de filoya katılıyor.

Amerika’nın Seattle kentinden İstanbul’a gelecek olan uçağın önümüzdeki günlerde Türkiye'de olması bekleniyor.

Pegasus Havayolları'na ait yeni uçağın TC-AAT kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alacak ve böylece şirketin filosundaki uçak sayısı 22'ye ulaşmış olacak.

Şirket, geçtğimiz 20 Mart tarihinde de yine fabrika çıkış Boeing 737-800 tipi bir uçağı filosuna katmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

PEGASUS'A BİR UÇAK DAHA GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
Konuyla alakası ne kadar var bilemem ama, TC-SNL geleli çok oldu... 27-28 Nisan gibi ilk defa Antalya'da olacaksa onu bilemem... Ama bu uçak SAW'da bir aydan fazladır operasyonlarını yapmakta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Keşke THY'nin Ali Sabancı gibi bir Yönetim Kurulu Başkanı olsa... Adam sinekten yağ çıkarıyor, iş başvurusu için bile 15 TL istiyor, çok akıllıca fikir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım benim söylediğim bütün herşeyi IATA (uluslararası hava taşımacılığı birliği) `da söyliyor .Esas sen gayet iyi biliyorsun ki artık devir lowcost devri. ilerde göreceksiniz normal havayolları bölgesel uçuşlardan tamamen çekilecek ve uzun mesafelerde koltuğunu korumaya çalışacak. hiç boşuna inkar etmeyin idda ediyorum PEGASUS TÜRKİYE`NİN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİ. ya anlamak istemiyorsunuz ,yada anlamıyorsunuz ama artık insanlar thy gibi şirketlerin acı iğnesini olmak istemiyor, biraz daha sıkışık giderim ama param cebimde kalır diyor. lowcost lar yakında uzun mesafeleride tehtit etmeye başlıyacak. (787 ve a350 ile lowcost lar için uzun mesafelerin önü açılmış olucak .ozaman birileri çok rahatsız olucak. devir LOWCOST devri unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu aralar Türk müşterilerine çalışıyor. Pegasus'un uçağı geldi (TC-AAT) SunExpress'in üçağı da (TC-SNL) 26-27 Nisan civarı Antalya'da olacak. Böylece memleketteki B737-800 filosu daha da büyüyecek. Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli Pgs'ci yorumcu; Şu kadarını söyleyeyim ki, ne kadar çırpınsan da dünyanın her noktasında havayolunun sabit tabelasını, havaalanları, terminal girişleri, ve meydan panolarında kalıcı olarak göremiyorsan o şirkete havayolu demek yanlış olur. Bunu bal gibi sen de biliyorsun. Daha kar için kabin ekibinin çantalarını bile azaltan bir zihniyet mi kar ediyor ? Bırak bu işleri, bugün varsınız, yarın ne olur bilinmez. Kimler geldi kimler geçti, ne İstanbul Hava Yolları, ne Noble Airler, ne Sultanlar . Bu işler böyle olmuyor. Ayrıca şunu hatırlatayım, THY 320 ve 737'leri kısa menzil uçuşlar için 26 adam gibi geniş gövdelinin yanında çerez olarak ısmarladı. Bunu da biliyormuydun ? Hayırlı günler diler, başarılarının devamını temenni ede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYDIĞIN HİÇ BİR HAVAYOLU THY DAHİL LOWCOST LARA ORANLA DAHA AZ KAR EDİYOR. türkiyede filosuna en hızlı uçak katan şirket pegasusu .bu büyüme değil ama onurunki veya atlasınki büyüme .hayır efendim pegasus türkiye`de en hızlı büyüyen şirket. mutlu olmanız gereken yerde. gölge düşürmeye çalışıyorsunuz. senin küçümsediğin 737 için thy ninde siparişi var .bu uçak sadece kendi başına dünya`da ki airbus ların toplamından fazla. en ekonomik uçak. ayrıca esas 39 liraya bilet satmak küçüklük değil, büyüklüktür. tabi sen alışkınsın thy nin acı iğnesine 39 lira sana batıyor. heh senin gibiler varken daha çok güleriz. ama haklısın pegasus`un kide büyümemi ,esas büyüyen şirket sizin köşede ki bakkal dimi havacılık cahili. pegasus hızla büyüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bana 2. sınıf şirketleri örnek vermeyin lütfen; Delta, United, Nwa, LH , TK gibi adam gibi havayollarından bahsedelim; ABD'de şahısların bile Pegasus'tan büyük özel uçak filoları var, 30-40 tl'ye adam taşıyarak havayolu olunmaz. Ayrıca, buna büyüme mi diyorsunuz, kırk yılın başında bir küçük uçak getirterek büyüme olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
737 lerle şow yapılırmı diyen arkedaş Türkiye`de filosu bu kadar fızlı büyüyen başka özel şirket yok .zaten a380 getiren hiç şirket yok .dünya`da ki diğer şirketlere bakıldığında hangisi bir southwest veya ryanair kadar kar ediyor (bunlarda sadece 737 vardır.) bak bakalım filosunda a380 olan 10 şirketten kaçı kar ediyor? esas show 737,320,321,319,757 ile yapılır.ali bey babası aydın doğan`dan hiç bir maddi yardım almamıştır. yine birileri çekemediği için çamur atmaya ve bu büyümeye leke sürmeye çalışıyor (herkes değil tabi!) .biz bütün Türk şirketlerin büyümesinden mutlu oluyoruz ve tebrik ediyoruz .ama karşılığında kıskaçlık alıyoruz .ayıp pegasus`ta bir Türk şirketi ve ülkeye büyük katkıları var. ne bu kin ve hazımsızlık ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle ailemize hayırlı olsun . tc-aat kuyruk tescilli uçağımızın adı gelenek gene yerini bularak ışıl oldu. ayrıca bizi thy ile kıyaslamak çok saçma thy yarım asırdan fazla bir süredir operasyonlarını sürdürüyor, devlet iştirakı ve daha slotu olan bir şirket. kaldıki kendine ait uçaklara bakılınca thy ve pegasus arasında pek fark yok (pegasusun 8 i fabrika çıkışlı olmak üzere 9 tane kendine ait uçağı var.birde iç hatlarda yeni uçakları görmek istiyoruz demişler. seferlere göre uçak verilmiyor, kapasiteye ve sıraya göre gönderiliyor (zaten 400 ve 500 ler tamamen gidicek sadece hatlar kapanmasın diye diyer uçakların gelmesi bekleniyor.) bu arada ekoparkımız dolu olduğunda saw ın otoparkına ücretsiz park ediliyor.DEVAMI VAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun,herkese emniyetli uçuşlar .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000