19 Aralık 2008, Cuma 14:59:35

Pegasus’un sürpriz denetçileri

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ali Sabancı’nın yaptığı Pegasus Havayolları, “Gizli Müşteri” projesiyle sunulan hizmetlerin kalitesini müşteri gözüyle denetliyor.
  • lutfen denetcılere onceden bır ınfo verılsın kurallar, sartlar, yerde bekleme suresı, havadan gecıkmeden türbülanstan kabın ekıbının sucu olmadıgı konusunda hatta bence bu butun yolculara anlatılsın bılınclı toplum yaratalım :)1 suya ınadına 100 lr cıkarmasın cuzdanın ıcınde okadar 5 lik varken. ve ucagı almadıklarını bızım oncelıklı gorevımızın guvenlı bır ucus oldugunu check in de otelde sorun yasamalrının yada eslerıyle tarsımalarının bızım sucumuz olmadıgını yok anlatmakla bıtmez anlatın herseyı meslegımız yucelıgını ve zorluklarınıda ve orda olmaktan mutlu oldugumuzuda tek ıstegımızın onların bekledıgı guler yuz gıbı bızde bır guleryuz bır tesekkur beklıyoruz cok degıl
  • Pegasus'u kim denetlesin acep? secretcv üzerinden genel başvuru için 10ytl isteyen (işşsiz birisinden cv havuzuna cv koymak için) bir şirket (ki havacılık sektörü) acaba sizi kim denetlesin .. Gökyüzünün hakiki koçları
  • Ammannn dikkat artik yolcuya iyi muamele edelim denetçi falan yakalar mazallah....tövbe tövbeee :))
  • cin ali cin fikirlerinden biri daha işte. şikayet var .com gir bak hakkınızda ne düşünüyorlar oku, calısanalarının hakkını yeme, biletleri komik fiyatlara düşür sonra kaliteli müşsteri ara. yolcu 22 liraya bilet alıp ucaga binince sankı ucagı satın adı havasına giriryor. sayenızde kalıte kalmadı, ucuz olmak kalıtesyı dusuruyor. yolcunun hakkını yemek memnunıyetı yok edıyor, calısanın ahını almak senı senı anlatıyor. ebnce bu kadarı yeter, anladıysan ....
  • Cin Ali abim bu denetcilerin icine teknik bakim dan anlayan gizli denetcilerden de katmaya cesaret edebilirmi acaba..?
  • Gizli Müşteri uygulamasını ilk başlatan ve havacılık sektöründe tanıştıran Onur Havayolları'dır. Bu yüzden Onur Havayolları'nı tebrik etmek gerekir.
  • BU DENETÇİLER KIBRIS'A GELSINLER CAS DAN NE KADAR GUZEL HIZMET ALDIKLARINIDA GORSUNLER. :))))
  • DEĞERLİ ALİ SABANCIBEY KALİTENİZE VE ASALATİNİZE VE MARKANIZA GÜVENİYORUZ. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. BU VESİLEYLE SİZLERİ MEMLEKETİMİZ KARSA BEKLİYORUZ. K A R S A UÇMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ. SAYGILARIMLA
  • Pegasus'a Airliner World dergisi (Aralık 08 sayısı) yaklaşık 4 sayfa ayırmış. Aynı dergi Amerikalı lowcost firması olan Southwest'e de yaklaşık 3 sayfa ayırmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Pegasus Havayolları Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen seminerlerle bilgilendirilen “Gizli Müşteriler” istedikleri herhangi zamanda bir uçuşa katılarak, aldıkları hizmetin kalitesini değerlendiriyorlar.

Fahri gözlemci olarak seçilen şahısların herhangi bir denetleme şirketine bağlı olmadığı ve öğrenci, bankacı, öğretmen, asker, çok uçan yolcular gibi her kesimden kişilerden oluştuğu ifade ediliyor..

Normal bir yolcu gibi havalimanına gelen denetçiler; uçuş öncesi, kabin içerisinde ve uçuş sonrası yaşadıklarını, hazırladıkları raporları şirketle paylaşıyor. Fahri gözlemcilerin sundukları raporlara bağlı olarak şirketin hizmet politikasında eğer bir aksaklık görülmesin durumunda, çeşitli değişiklere gidiyor.

AirportHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Pegasus Havayolları’nın bu uygulama için seçtiği kişilere gidiş-dönüş uçak bileti verdiği, seçilen kişilerin genel olarak eşit sayıda bay ve bayandan oluştuğu öğrenildi.

Gizli müşterilerin, 2007 yılından bu yana yapılan denetimlerde özellikle, Check-in işlemi sırasında beklemekten ve havalimanı güvenliklerinden dert yandıkları da AirportHaber’e gelen bilgiler arasında.

Pegasus Havayolları’ndan AirportHaber’e yapılan açıklamada, 2007 yılından beri yapılan bu uygulamanın çok verimli bir proje olduğu kaydedildi.

Şirket bu uygulama sayesinde, teknik bir değerlendirmeden daha çok sıradan bir müşteriye karşı sunulan hizmetin kalitesini kendi bünyesinde denetlemeyi hedefliyor.

©AirportHaber.com

Pegasus’un sürpriz denetçileri

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
lutfen denetcılere onceden bır ınfo verılsın kurallar, sartlar, yerde bekleme suresı, havadan gecıkmeden türbülanstan kabın ekıbının sucu olmadıgı konusunda hatta bence bu butun yolculara anlatılsın bılınclı toplum yaratalım :)1 suya ınadına 100 lr cıkarmasın cuzdanın ıcınde okadar 5 lik varken. ve ucagı almadıklarını bızım oncelıklı gorevımızın guvenlı bır ucus oldugunu check in de otelde sorun yasamalrının yada eslerıyle tarsımalarının bızım sucumuz olmadıgını yok anlatmakla bıtmez anlatın herseyı meslegımız yucelıgını ve zorluklarınıda ve orda olmaktan mutlu oldugumuzuda tek ıstegımızın onların bekledıgı guler yuz gıbı bızde bır guleryuz bır tesekkur beklıyoruz cok degıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 15 yıl önce
Pegasus'u kim denetlesin acep? secretcv üzerinden genel başvuru için 10ytl isteyen (işşsiz birisinden cv havuzuna cv koymak için) bir şirket (ki havacılık sektörü) acaba sizi kim denetlesin .. Gökyüzünün hakiki koçları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seanut ~ 15 yıl önce
Ammannn dikkat artik yolcuya iyi muamele edelim denetçi falan yakalar mazallah....tövbe tövbeee :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
cin ali cin fikirlerinden biri daha işte. şikayet var .com gir bak hakkınızda ne düşünüyorlar oku, calısanalarının hakkını yeme, biletleri komik fiyatlara düşür sonra kaliteli müşsteri ara. yolcu 22 liraya bilet alıp ucaga binince sankı ucagı satın adı havasına giriryor. sayenızde kalıte kalmadı, ucuz olmak kalıtesyı dusuruyor. yolcunun hakkını yemek memnunıyetı yok edıyor, calısanın ahını almak senı senı anlatıyor. ebnce bu kadarı yeter, anladıysan ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flymenn ~ 15 yıl önce
Cin Ali abim bu denetcilerin icine teknik bakim dan anlayan gizli denetcilerden de katmaya cesaret edebilirmi acaba..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önder ~ 15 yıl önce
Gizli Müşteri uygulamasını ilk başlatan ve havacılık sektöründe tanıştıran Onur Havayolları'dır. Bu yüzden Onur Havayolları'nı tebrik etmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIBRIS1 ~ 15 yıl önce
BU DENETÇİLER KIBRIS'A GELSINLER CAS DAN NE KADAR GUZEL HIZMET ALDIKLARINIDA GORSUNLER. :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 15 yıl önce
DEĞERLİ ALİ SABANCIBEY KALİTENİZE VE ASALATİNİZE VE MARKANIZA GÜVENİYORUZ. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. BU VESİLEYLE SİZLERİ MEMLEKETİMİZ KARSA BEKLİYORUZ. K A R S A UÇMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320-200 ~ 15 yıl önce
Pegasus'a Airliner World dergisi (Aralık 08 sayısı) yaklaşık 4 sayfa ayırmış. Aynı dergi Amerikalı lowcost firması olan Southwest'e de yaklaşık 3 sayfa ayırmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000