26 Nisan 2008, Cumartesi 09:24:47

Pegasus’a mahkemeden kötü haber!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 485 bin YTL para cezasına çarptırılan Pegasus Havayolları bu cezanın haksız kesildiğini belirterek mahkemeye gitmişti. Peki, mahkeme kimi haklı buldu?
  • SHGM'nin her türlü olumsuzluklarda ilgili şirketlere ceza vermeisini destekliyorum.Ancak,bu işlerde kayrılma olmamalı.Meseal THY'nin en son AD atlaması olayındaki ceza hala açıklanmadı.Ayrıca Isparta uçağımızın kaza nedeni bu tarihe kadar kesin bilinmiş olması gerekirken I harfinin bile konuşulmadığı bir sivil havacılığı istemiyorum.Dürüst,her şirkete ve her kişiye eşit mesafede yanaşan büyük bir otoritenin arzusundayım.
  • Artik sektorde Sabanci soyadinin bittigi Cizmeci ve Ersoy soyadlarinin revacta oldugu gunler yasaniyor, bu isimlere ayricalik, tolerans, korumacilik ve kayirmada sinir yok geri kalanlar zaten rol icabi sektor oyuncusu olarak devam etmeye mahkumlar edebilirlerse tabi!!! :)
  • Sektorde Sabanci soyadi kollanmak veya dokunulmazlik icin artik yeterli olmuyor cunku artik bunlar icin soyadinizin oncelikle Cizmeci yada olmadi Ersoy olmasi gerekliki size dokunmasinlar destek olsunlar yoksa aman uzak durun!!!

Pegasus Havayollarına kesilen 485 bin YTL’lik rekor ceza mahkemelik olmuştu. Uçak bakımlarının zamanında yapılmadığı gerekçesiyle kesilen cezalar Pegasus Havayolları tarafından tepki ile karşılanmış ve mahkeme kanalı ile cezanın haksız olduğunu ispat ettirmek istemişti. Pegasus Havayolları öncelikle yürütmenin durdurulmasını istemişti. Ancak mahkeme Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün kesmiş olduğu cezanın uygulanmasına dair yürütmenin durdurulması istemini reddetti.. Bu karar üzerine Pegasus Havayolları bir üst mahkemeye itiraz etti.

Pegasus Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne karşı açmış olduğu mahkemenin ilk raundunu kaybetmiş oldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bakımların geciktirilmesinden dolayı Pegasus Havayolları Teknik Müdürü Rıdvan Göktay’ı da görevden almıştı.

©AirportHaber.com

Pegasus’a mahkemeden kötü haber!

Yorumlar

Tahsin ~ 16 yıl önce
SHGM'nin her türlü olumsuzluklarda ilgili şirketlere ceza vermeisini destekliyorum.Ancak,bu işlerde kayrılma olmamalı.Meseal THY'nin en son AD atlaması olayındaki ceza hala açıklanmadı.Ayrıca Isparta uçağımızın kaza nedeni bu tarihe kadar kesin bilinmiş olması gerekirken I harfinin bile konuşulmadığı bir sivil havacılığı istemiyorum.Dürüst,her şirkete ve her kişiye eşit mesafede yanaşan büyük bir otoritenin arzusundayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 16 yıl önce
Artik sektorde Sabanci soyadinin bittigi Cizmeci ve Ersoy soyadlarinin revacta oldugu gunler yasaniyor, bu isimlere ayricalik, tolerans, korumacilik ve kayirmada sinir yok geri kalanlar zaten rol icabi sektor oyuncusu olarak devam etmeye mahkumlar edebilirlerse tabi!!! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 16 yıl önce
Sektorde Sabanci soyadi kollanmak veya dokunulmazlik icin artik yeterli olmuyor cunku artik bunlar icin soyadinizin oncelikle Cizmeci yada olmadi Ersoy olmasi gerekliki size dokunmasinlar destek olsunlar yoksa aman uzak durun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000