02 Eylül 2015, Çarşamba 12:10:26

Pegasus yurt dışına 35 dolara uçuracak

Pegasus Hava Yolları, 1 Kasım 2015 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında misafirlerini 34,99 USD’den başlayan fiyatlarla yurt dışına uçuruyor
  • Sudan ucuz
  • Uçak başına 5 koltuk uçar o fiyata anca. Vergileride koysan55-60 dolara uçarsanız iyi. Yer kalırsa tabi
  • rotar flan olmaz sanıp da atlamayın biletlere ucuz diye sonra ekmek,su,cay,kahve paralı koltuklara sıgamadık diye de vizildamayin ama olur mu???
  • Ne olursa olsun pegasusa uçacagım bedava yani
  • Geliyorum
  • THY rötarlari çözdü mü? Sabiha'dan rotarsiz uçuşu yok, sadece PGS'den daha kısa ama hep rotarli
  • sanırsın air canada. dolar ne arkadaş. tl öldü mü?
  • Uçursunda çalışanlarının çalışma şartlarını düzeltsin.ali sabancının cebinemi gidiyor tüm ödediğimiz paralar? Nasıl bir sömürü bu?
  • 35 USD ye bilet alin ucamayacaginiz için 100 USD ye havaalanindan otle rezervasyonu yaptirin ya da iptal vs olduğunda yurt disinda muhatap da bulamayacaginizdan cagri merkezini arayip 100 TL telefon parasi odeyin ustune ustluk de sinirlendiğiniz cabasi.En cok rötar yapan havayolu, dunyanin en kotu hava tasiyicisi. Bir zamanlar slogani "rötar mi o da ne?" idi THY rotarlari cozdu tikir tikir. Pagasusun yeni slogani da " zamaninda kalkmak mi o da ne?" "3 vakte kadar ucan havayolu"

Pegasus Hava Yolları, 1 Kasım 2015 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında misafirlerini 34,99 USD’den başlayan fiyatlarla yurt dışına uçuruyor

Pegasus’un Kış Tarifesi Kampanyasıyla biletlerini 1 – 11 Eylül 2015 tarihleri arasında www.flypgs.com’dan alan misafirler, 1 Kasım 2015 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında yurt dışı seyahatlerinde 34,99 USD’den başlayan fiyatlarla uçabilecek. Pegasus misafirleri kampanya ile kış aylarında da yurt dışında ucuz fiyatlarla tatil yapma imkanı yakalayabilecek.

Kış aylarında da tatil yapmanın keyfine varmak isteyen misafirler, Pegasus’un yurt dışına en uygun fiyatlarla uçuran kampanyasından yararlanarak farklı ülkelerde gitmedikleri şehirlere, kışın gidilmesi gereken yerlere seyahat ederek yeni yerler görebilir;  Roma’da kurulan kış marketlerini gezebilir ya da Viyana’da şehrin en lezzetli sıcak çikolatasını yudumlayarak kışın tadını çıkarabilir.

Kışı tatil keyfiyle geçirmek isteyen misafirler, yurt dışında 61 farklı uçuş noktası bulunan Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com üzerinden ulaşabiliyor. Ayrıca misafirler, Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Şehir Rehberi’nden  de gezebilecekleri en önemli mekanlarla ilgili bilgileri alıp tatillerini daha renkli hale getirebiliyor.
 

Pegasus yurt dışına 35 dolara uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

aogdesk ~ 9 yıl önce
Sudan ucuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçak başına 5 koltuk uçar o fiyata anca. Vergileride koysan55-60 dolara uçarsanız iyi. Yer kalırsa tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğeri ~ 9 yıl önce
Diğer firmalar da yapsın o zaman bu güzelliği, 5 koltuk olsun gene razıyız.. İlla eleştiririm diyosun yani.. Tabi belli sayıda koltuk için olacak. Tüm koltukları aynı fiyattan mı satmasını bekliyordun? Yer kalırsa demişsin bir de.. sen hızlı davran senin olsun o koltuklar.. Ne bu memnuniyetsizlik?..
kıs sezonu ~ 9 yıl önce
rotar flan olmaz sanıp da atlamayın biletlere ucuz diye sonra ekmek,su,cay,kahve paralı koltuklara sıgamadık diye de vizildamayin ama olur mu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava ~ 9 yıl önce
Ne olursa olsun pegasusa uçacagım bedava yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdamed ~ 9 yıl önce
Geliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 vakte kadar'a ~ 9 yıl önce
THY rötarlari çözdü mü? Sabiha'dan rotarsiz uçuşu yok, sadece PGS'den daha kısa ama hep rotarli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dolares ~ 9 yıl önce
sanırsın air canada. dolar ne arkadaş. tl öldü mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tl ~ 9 yıl önce
fiyat küçülsün diye
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçursunda çalışanlarının çalışma şartlarını düzeltsin.ali sabancının cebinemi gidiyor tüm ödediğimiz paralar? Nasıl bir sömürü bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 vakte kadar ~ 9 yıl önce
35 USD ye bilet alin ucamayacaginiz için 100 USD ye havaalanindan otle rezervasyonu yaptirin ya da iptal vs olduğunda yurt disinda muhatap da bulamayacaginizdan cagri merkezini arayip 100 TL telefon parasi odeyin ustune ustluk de sinirlendiğiniz cabasi.En cok rötar yapan havayolu, dunyanin en kotu hava tasiyicisi. Bir zamanlar slogani "rötar mi o da ne?" idi THY rotarlari cozdu tikir tikir. Pagasusun yeni slogani da " zamaninda kalkmak mi o da ne?" "3 vakte kadar ucan havayolu"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000