15 Temmuz 2016, Cuma 14:02:57

Pegasus yönetiminde istifa

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyelerinden Conor John Mccarthy'nin istifa ettiğini duyurdu.
  • Atama olmasaydi yonetim k.uyeligine bir oneride bulunurdum.Yine de ismini soyleyim aklinizda bulunsun.thy akedemide kuru SIKI biri var...(yigit lakabi ile anilir.)herkez bilir kim oldugunu.....
  • tk dan bi tane typ li alıp gelsinler
  • Yönetimi şu bu değil esas haber olmasıgereken pegasus'ta; esas şunu insanlar yolcular iyi anlamalı, Thy namı bir yana, bu kadar pilot oğlu,pilot kızı,bir de sevimsiz cezayirli, pilot sevgili pardon kocası torpilli, laylaylom sim çeklerden geçen, bankada her ay bol sıfırlı paraları olan torpiller sürüsü başka nerde var acaba? Cinali nin umrunda değil çünkü 'keş' giriyo mu kasaya ona bakar anca. Bu yazıya yalansa yalan diyen çıksın hadi bakalım!
  • Değerli biriydi.
  • Paraşüt uçacak? Cin ali takla atacak?
  • Bu efsane rotarlarin bitmesi icin cok caba sarfetti ama conorun onunu kestiler
  • borajetin başkanını alsınlar şişrkete ufuk kazandırır

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyelerinden Conor John Mccarthy'nin istifa ettiğini duyurdu.

Pegasus ayrıca Mccarthy'den boşalan yönetim kurulu üyeliğine H. Zeynep Bodur Okyay'ın getirildiğini açıkladı.

Pegasus yönetim kurulundaki değişikliği böyle duyurdu:

Şubat 2012'den bu yana Şirketimizde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan bağımsız Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Conor John McCARTHY 14 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Kurumsal Yönetim Komitesi'nin teklifi doğrultusunda Yönetim Kurulumuzun aynı tarihli kararıyla Türk Ticaret Kanunu'nun 363'ncü maddesi hükümleri uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerimizin onayına sunulmak üzere Sayın H. Zeynep Bodur OKYAY kalan görev süresi için boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmiştir.

Sayın Zeynep Bodur OKYAY'ın Şirketimizde bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapabilmesi T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun kurumsal yönetim düzenlemeleri çerçevesinde Kurul'un uygun görüşüne tabi olup söz konusu Kurul görüşünün alınması için gerekli başvuru yasal süresi içerisinde gerçekleştirilecektir.  

Pegasus yönetiminde istifa

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kuru SIKI.. ~ 8 yıl önce
Atama olmasaydi yonetim k.uyeligine bir oneride bulunurdum.Yine de ismini soyleyim aklinizda bulunsun.thy akedemide kuru SIKI biri var...(yigit lakabi ile anilir.)herkez bilir kim oldugunu.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkeZ ~ 8 yıl önce
yorumsuz.
zzz ~ 8 yıl önce
tk dan bi tane typ li alıp gelsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus gerçeği ~ 8 yıl önce
Yönetimi şu bu değil esas haber olmasıgereken pegasus'ta; esas şunu insanlar yolcular iyi anlamalı, Thy namı bir yana, bu kadar pilot oğlu,pilot kızı,bir de sevimsiz cezayirli, pilot sevgili pardon kocası torpilli, laylaylom sim çeklerden geçen, bankada her ay bol sıfırlı paraları olan torpiller sürüsü başka nerde var acaba? Cinali nin umrunda değil çünkü 'keş' giriyo mu kasaya ona bakar anca. Bu yazıya yalansa yalan diyen çıksın hadi bakalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın pegasus gerçeği ~ 8 yıl önce
Bahsettiğin topluluk şirket içinde bir azınlık olabilir ancak bunu tüm pilotlara va çalışanlara mal edemezsin. Bu şirkette kaptan çocugu olup işe alınamamış başarısız olmuş ve halen olmakta olan birçok insan var. Sana gerçeği soyleyeyim : fesatsın fesat! Allah seni ıslah etsin!
Conor ~ 8 yıl önce
Değerli biriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Paraşüt uçacak? Cin ali takla atacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Conor ~ 8 yıl önce
Bu efsane rotarlarin bitmesi icin cok caba sarfetti ama conorun onunu kestiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borajet ~ 8 yıl önce
borajetin başkanını alsınlar şişrkete ufuk kazandırır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000