19 Aralık 2011, Pazartesi 14:30:39

PEGASUS YENİLENDİ...

Pegasus'un resmi internet sitesi flypgs.com yenilendi...
  • AİRPORT HABERİN BAŞLIKLARINDAN ŞİKAYETÇİYİM. BU BİLİNŞLİ ŞAŞIRTMACANIN DEĞİŞMESİNİ BEKLİYORUM.
  • asker kökenli pilotlara kuyruk acısı olan kişileri bir türlü anlayamadım. nasıl bir kıskançlık varsa her olayda kesin asker kökenlidir pilot diye karalama oluyor. her fırsatta bu insanlara giydirilmeye çalışılıyor. asıl çete bu düşünceye sahip olan insanlardır işte. kendi başarısızlıklarını başkalarını suçlayarak örtmek isteyen yeteneksiz kimselerdir.
  • SAYIN ALİ SABANCI, WEB SİTENİZİ YENİLEMİŞSİNİZ, SİZİ KUTLARIM. ANCAK ŞİRKETİNİZ İÇİNDEKİ ASKERİ ÇETEYİ TEMİZLEMEK DE SİZİN GÖREVİNİZ. UÇUŞ İŞLETME MÜDÜRÜNÜZ, BAŞPİLOTUNUZ VE EĞİTİM MÜDÜRÜNÜZ TÜRKİYE'DEKİ EN BELİRGİN SİVİL HAVACILIK ÇETESİDİR. OBJEKTİF ÖLÇÜLERLE TÜRK PİLOTLARINI İŞE ALMAZ, İFTİRA ATARAK, ONUN BUNUN LAFI İLE İŞE ALMAYAN BU ASKER KÖKENLİ İDARECİLER SİCİLİNİ BİLMEDİĞİ YABANCI PİLOTLARA ŞİRKETİN KAPISINI SONUNA KADAR AÇMAKTADIRLAR. PİLOT ALIMI VE SEÇİMİNİ BU KİŞİLERDEN BAĞIMSIZ VE OBJEKTİF ÖLÇÜLERLE GERÇEKLEŞTİRMEK SİZİN GENEL MÜDÜR OLARAK GÖREVİNİZDİR. ANCAK BUNLARI YAPTIKTAN SONRA SAYGIN BİR İŞ ADAMI OLABİLİRSİNİZ...ŞİRKETİNİZDEKİ BU ÇETEDEN TÜM SİVİL HAVACILIK CAMİASI RAHATSIZDIR. BUNLAR YOLCUYA DA ZARARLIDIR...
  • istanbul-denizli seferlerini bekliyoruz bak insanlar denizli den cok pahaliya ucuyo eger denizliye gelirsen insanlar thy nin pahalliligindan kurtulacak o zaman dolu ucarsin
Pegasus kendi sitesinden yaptığı açıklamada:

flypgs.com olarak yenilenen yüzümüzle 2012’de, misafirlerimize ekonomik, kolay ve fırsatlarla dolu seyahat alternatifleri sunmaya devam ediyoruz. 
 
Sitemizin  yenilenen yüzü, siz kullanıcılarımıza, ferahlık ve genişlik hissi uyandıran aydınlık bir tasarımla “merhaba” diyor.  Yenilenen ana sayfamızla , misafirlerimize internetten bilet satın alımını daha da kolay ve keyifli hale getiriyor, seyahat planlamalarının yine değişmez adresi oluyoruz.
 
flypgs.com Yeniliklerini Keşfedin...
 
flypgs.com’un yenilenen bölüm ve fonksiyonlarını hemen keşfedin...
 
Bilet satış bölümü: Uçuş aramalarına kullanım kolaylığı getiren yeni menü tasarımı, daha estetik ve ferah yapısı ile uçuşlarınızı kolay ve hızlıca seçmenizi sağlıyor.
Online check-in:  Biletli uçuşlar için online check- in yapılabilen bu bölüme erişim, artık çok daha kolay.
 
Ek hizmetler:  Ana sayfadaki yeni ve geniş alanında daha verimli bir kullanım imkanı ile, Rezervasyon (PNR) numaranızı girerek uçuş öncesi ek hizmetlerimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.
 
Ek bagaj alımı bölümünden fazla bagaj satın alımı yapabilir,
 
Koltuk seçimi bölümünden uçakta oturmak isteyeceğiniz koltuğu kolayca satın alabilir, 
 
Yemek bölümünden uçak için yemek siparişinizi flypgs.com’a özel menüler arasından seçim yaparak verebilirsiniz.
 
Ayrıca aynı bölümden biletlenmiş olan rezervasyonu görüntüleyebilir, elektronik biletinizi  yazdırabilirsiniz.
 
Otel rezervasyon: Bilet Satış ile aynı bölüme alınan Otel rezervasyon modülü ile, misafirlerimizin tüm tatillerini planlayabilecekleri yapı pekiştirilmiş oldu.
 
Fırsat hatları: Avantajlı seyahat etmek isteyen herkesin odak noktası olacak sitemizde, çok  daha uygun bilet fiyatları bulabileceğiniz fırsat hatlarını güncel olarak ana sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 
E-posta hızlı kayıt: “Kampanyalardan haberdar ol” fonksiyonu ile ziyaretçilerimiz e-posta adreslerini kolayca bırakarak, tüm kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilecekler.
 
Sosyal medya paylaşımları: Gerek ana sayfada gerek kampanya içeriklerinde sosyal medya entegrasyonunun arttırılmasıyla, flypgs.com daha interaktif bir yapıya büründü.
 
Zamanında kalkış performansı:  Zamanında kalkış performanısını dinamik biçimde yayınlayan tek havayolu olarak, bu oranı yeni ana sayfamızda daha belirgin bir şekilde paylaşıyoruz.
 
Pegasus kampanyalar bölümü:  Üst menüde yerini alan yeni Kampanyalar bölümünde, Pegasus’un tüm güncel kampanyalarına ulaşabilir, sosyal paylaşım butonları ile kampanyaları çevrenizle paylaşabilirsiniz.
 
Haberler bölümü: Pegasus’la ilgili her tür haber ve gelişim, anlaşılır biçimde ve görsellerle zenginleştirilerek sunuluyor.
PEGASUS YENİLENDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
AİRPORT HABERİN BAŞLIKLARINDAN ŞİKAYETÇİYİM. BU BİLİNŞLİ ŞAŞIRTMACANIN DEĞİŞMESİNİ BEKLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
asker kökenli pilotlara kuyruk acısı olan kişileri bir türlü anlayamadım. nasıl bir kıskançlık varsa her olayda kesin asker kökenlidir pilot diye karalama oluyor. her fırsatta bu insanlara giydirilmeye çalışılıyor. asıl çete bu düşünceye sahip olan insanlardır işte. kendi başarısızlıklarını başkalarını suçlayarak örtmek isteyen yeteneksiz kimselerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAYIN ALİ SABANCI, WEB SİTENİZİ YENİLEMİŞSİNİZ, SİZİ KUTLARIM. ANCAK ŞİRKETİNİZ İÇİNDEKİ ASKERİ ÇETEYİ TEMİZLEMEK DE SİZİN GÖREVİNİZ. UÇUŞ İŞLETME MÜDÜRÜNÜZ, BAŞPİLOTUNUZ VE EĞİTİM MÜDÜRÜNÜZ TÜRKİYE'DEKİ EN BELİRGİN SİVİL HAVACILIK ÇETESİDİR. OBJEKTİF ÖLÇÜLERLE TÜRK PİLOTLARINI İŞE ALMAZ, İFTİRA ATARAK, ONUN BUNUN LAFI İLE İŞE ALMAYAN BU ASKER KÖKENLİ İDARECİLER SİCİLİNİ BİLMEDİĞİ YABANCI PİLOTLARA ŞİRKETİN KAPISINI SONUNA KADAR AÇMAKTADIRLAR. PİLOT ALIMI VE SEÇİMİNİ BU KİŞİLERDEN BAĞIMSIZ VE OBJEKTİF ÖLÇÜLERLE GERÇEKLEŞTİRMEK SİZİN GENEL MÜDÜR OLARAK GÖREVİNİZDİR. ANCAK BUNLARI YAPTIKTAN SONRA SAYGIN BİR İŞ ADAMI OLABİLİRSİNİZ...ŞİRKETİNİZDEKİ BU ÇETEDEN TÜM SİVİL HAVACILIK CAMİASI RAHATSIZDIR. BUNLAR YOLCUYA DA ZARARLIDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istanbul-denizli seferlerini bekliyoruz bak insanlar denizli den cok pahaliya ucuyo eger denizliye gelirsen insanlar thy nin pahalliligindan kurtulacak o zaman dolu ucarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000