26 Nisan 2012, Perşembe 14:36:26

PEGASUS YENİ UÇAĞINI GETİRDİ...

Pegasus Havayolları, Boing'e verdiği 40 uçaklık siparişten 31.si olan TC-CPD kuyruk tescilli B737-800NG tipi uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirdi.
  • pegasus kabin memuru olarak söylüyorum ki şirketimi seviyorum hakettiğimi kazanıyorum pegasus ailesinin bir bireyi olarak rahat bir yaşam sürüyorum ve gurur duyuyorum
  • Herkese Merhaba, Öncelikle Pegasus Ailesini Kutlarım. Arkadaşlar Fabrika Çıkışlı Bir Uçağın Sahibi Olmak Gerçekten İnanılmaz Bir Başarı. Ayrıca Bu uçağı Uçurmak insanları sevdiklerine ve gezmek istedikleri yerlere ulaştıran insanlar için lütfen seviyeli yorum ve görüşler bildirelim. Ben Pegasus ta çalışmıyorum. Ama Beni Van dan Trabzon a Antep ten Kıbrıs a İstanbul dan Antalya ya heryere ucuza uçurdukları için bütün ekibi ve yöneticileri kutluyorum. Lütfen Şirketlerimizi karalamaktan vazgeçin. Gidin Rusyada uçan uçaklara bakın. Bizim ülkemizin zenginlikleri bambaşkadır. Sahip Çıkalım. Saygılarımla, Murat Hasar
  • Pegasus'a hayırlı olsun. Umarız nice uçakları olur. Her şirket bir yapıtaşı. Şunu asla unutmayın, her şirket sizin bir gün ekmek kapınız olma potansiyelini taşıyor. Babanızın şirketi yoksa illa birinde gidip çalışacaksınız. Bugün PGS, yarın Atlas, öbür gün, SKY, neyse ne... Kimseyi küçümsemeyin, inanın her şirketin kendine göre güzel ve kötü yanları oluyor. Bütün güzellikler bir şirkette toplanmış değil. O nedenle eleştirilerinizde kırıcı olmayın, yapıcı olun. Herkes kazansın. Rekabet olmazsa sonuçta biz de havalimanı çalışanı olsak da yolcuyuz, biz de zarar görürüz. Rekabet olsun, herkes kardeşlik içinde kazansın, ülkemizin çocuğuyuz hepimiz, yabancı değil.
  • Agizlari kokuyor diyen arkadas afferin sana meslektaslarina nasil destek oluyorsun.Senin gibiler oldugu surece somuren cok olur bizi!!!!!
  • 1 burada kimse kimseye şakşakçılık ve yalakalık yapmıyor sermaye dediğin kişiler bu ülkeye güzel bir yatırım yapıyor. herkes yaptığı yatırımın karşılığını almak için istediği gibi kullanır.2 bu yazaıda kimse THY çalışanlarının aldığı parayı konuşmuyor.vede o şirkette kimsenin nefesi kokmuyor herkes yaptığı işin karşılığını 2 kuruş azda olsa alıyor ve inan senden daha rahat ve ağız kokusuz hayatlarını sürdürüyorlar.tekrar TC-CPD HAYIRLI OLSUN KAZASIZ EMNİYETLİ UÇUŞLAR .HER NE OLURSA OLSUN PEGASUSUSU SEVİYORUZ .Bu kadar kötü niyetli olmayın ....
  • eger birileri kazaniyorsa kazanip yatirimini yapiyordur.birileri gibi gidip sirf siyasiler istiyor diye gidip route acmak , birbirini yiyen kabin ekibi, burnu havada cockpit vs... gibi sirket ici calkantilar varken oturup tk kendine bir baksin.size hatirlatirim, tk bugunku hali olmadan evvel istanbul havayollari vardi.o sirket bugun olsaydi tk nal toplardi.herseyi istanbul havayollarindan ogrendniz.ilcelere giden dolmuslardan farkiniz yoktu.ayrica taseronlasiyorsunuz artik.az kaldi ozellesmeye.ozaman gorun bakalim ozel sirket nedir nasil isler..americaya bakalim gitcekmisin bugunku gibi maaslarin dustugunde..sıkar biraz, caio..:))
  • hem avrupa havayollarıyla aşık atamıyoruz diye ağlıyorsunuz hem de adamlar uçak sipariş edince kızıyorsunuz. ne yapsın adam kazandığı her kuruşu işçiyemi versin? siz patron olsanız 3 kuruş verirmisiniz acaba.
  • BU UÇAKLARDAN KAÇINI KIRGIZİSTANA BAĞLIYACAK ACABA KIRGIZISTAN LA ANLAŞMA YAPTIĞINI DUYDUK YOKSA O BÖLGE İÇİN YENİ UÇAK MI DÜŞÜNÜYORLAR.UMARIM KIRGIZİSTANA DA KAZIK ATMAZSINIZ.
  • Bu saksaklayanlarin coguda 3kurusa calisan kmlerdir. Thy de calisanlarin aldigi paraya catlarken kendi nefesleri kokar. Sizin gibi koleler oldukca sermaye daha coooook yeni ucak alir. Kendi standartlarini yukseltmek icin harcayacallari enerjiyi baskalarini pacasindan asagi cekmek icin harcamayin.Baskalari umurumda degil. Sermayenin istedigi oluyor. İsciyi isciye kirdirip 40ucaklik siparis verdik diye ovunuyorlar. Yetmezmis 40 ucak. milletin aldigi parayi kiskanan isci milleti akilli olunda kendi standattlarinizi yukseltmek icin ugrasin. Yoksa patronlariniz 100 ucaklik siparis verecegim diye ovunur sizde milletin hayat standardina laf ederken kendi vampir patronlarinizi şakşaklamayla hayatinizi gecirirsiniz. Birtaraftanda nefesiniz kokar.
  • Canimiz cikiyor ama kar payi yine. yok ucak geldi yok 100 tane daha siparis nereye gidiyoruz.
Sabiha Gökçen merkezli  Pegasus Havayolları'nın Amerika'lı uçak şirketi Boeing'e verdiği 40 uçaklık sipariş kapsamında yeni uçağını İstanbul'a getirdi. 

Filosunu güçlendirmek amacıyla verdiği 40 uçaklık siparişin de yetmeyeceği konusunda geçtiğimiz günlerde AirportHaber'e açıklamalarda bulunan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yeni bir siparişin yolda olduğunu ifade etmişti.

Filosuna katılan 43. uçakla birlikte filo yaşı 2,3'e kadar düşen Pegasus Havayolları'nın TC-CPD kuyruk tescilli uçağı, PC-904 sefer sayısıyla Seattle'da bulunan Boeing tesislerinden dün havalandı. Bugün öğlen 14:00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapan uçak, resmi işlemlerin ardından operasyonlarına başlayacak.

Pegasus'un bir sonraki uçağı olan TC-CPE'nin de test uçuşlarına başladığı, bu uçağın da önümüzdeki haftalarda o da filoya katılacağı öğrenildi.

©AirportHaber.com
PEGASUS YENİ UÇAĞINI GETİRDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
pegasus kabin memuru olarak söylüyorum ki şirketimi seviyorum hakettiğimi kazanıyorum pegasus ailesinin bir bireyi olarak rahat bir yaşam sürüyorum ve gurur duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Hasar ~ 12 yıl önce
Herkese Merhaba, Öncelikle Pegasus Ailesini Kutlarım. Arkadaşlar Fabrika Çıkışlı Bir Uçağın Sahibi Olmak Gerçekten İnanılmaz Bir Başarı. Ayrıca Bu uçağı Uçurmak insanları sevdiklerine ve gezmek istedikleri yerlere ulaştıran insanlar için lütfen seviyeli yorum ve görüşler bildirelim. Ben Pegasus ta çalışmıyorum. Ama Beni Van dan Trabzon a Antep ten Kıbrıs a İstanbul dan Antalya ya heryere ucuza uçurdukları için bütün ekibi ve yöneticileri kutluyorum. Lütfen Şirketlerimizi karalamaktan vazgeçin. Gidin Rusyada uçan uçaklara bakın. Bizim ülkemizin zenginlikleri bambaşkadır. Sahip Çıkalım. Saygılarımla, Murat Hasar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Pegasus'a hayırlı olsun. Umarız nice uçakları olur. Her şirket bir yapıtaşı. Şunu asla unutmayın, her şirket sizin bir gün ekmek kapınız olma potansiyelini taşıyor. Babanızın şirketi yoksa illa birinde gidip çalışacaksınız. Bugün PGS, yarın Atlas, öbür gün, SKY, neyse ne... Kimseyi küçümsemeyin, inanın her şirketin kendine göre güzel ve kötü yanları oluyor. Bütün güzellikler bir şirkette toplanmış değil. O nedenle eleştirilerinizde kırıcı olmayın, yapıcı olun. Herkes kazansın. Rekabet olmazsa sonuçta biz de havalimanı çalışanı olsak da yolcuyuz, biz de zarar görürüz. Rekabet olsun, herkes kardeşlik içinde kazansın, ülkemizin çocuğuyuz hepimiz, yabancı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Agizlari kokuyor diyen arkadas afferin sana meslektaslarina nasil destek oluyorsun.Senin gibiler oldugu surece somuren cok olur bizi!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1 burada kimse kimseye şakşakçılık ve yalakalık yapmıyor sermaye dediğin kişiler bu ülkeye güzel bir yatırım yapıyor. herkes yaptığı yatırımın karşılığını almak için istediği gibi kullanır.2 bu yazaıda kimse THY çalışanlarının aldığı parayı konuşmuyor.vede o şirkette kimsenin nefesi kokmuyor herkes yaptığı işin karşılığını 2 kuruş azda olsa alıyor ve inan senden daha rahat ve ağız kokusuz hayatlarını sürdürüyorlar.tekrar TC-CPD HAYIRLI OLSUN KAZASIZ EMNİYETLİ UÇUŞLAR .HER NE OLURSA OLSUN PEGASUSUSU SEVİYORUZ .Bu kadar kötü niyetli olmayın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eger birileri kazaniyorsa kazanip yatirimini yapiyordur.birileri gibi gidip sirf siyasiler istiyor diye gidip route acmak , birbirini yiyen kabin ekibi, burnu havada cockpit vs... gibi sirket ici calkantilar varken oturup tk kendine bir baksin.size hatirlatirim, tk bugunku hali olmadan evvel istanbul havayollari vardi.o sirket bugun olsaydi tk nal toplardi.herseyi istanbul havayollarindan ogrendniz.ilcelere giden dolmuslardan farkiniz yoktu.ayrica taseronlasiyorsunuz artik.az kaldi ozellesmeye.ozaman gorun bakalim ozel sirket nedir nasil isler..americaya bakalim gitcekmisin bugunku gibi maaslarin dustugunde..sıkar biraz, caio..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hem avrupa havayollarıyla aşık atamıyoruz diye ağlıyorsunuz hem de adamlar uçak sipariş edince kızıyorsunuz. ne yapsın adam kazandığı her kuruşu işçiyemi versin? siz patron olsanız 3 kuruş verirmisiniz acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU UÇAKLARDAN KAÇINI KIRGIZİSTANA BAĞLIYACAK ACABA KIRGIZISTAN LA ANLAŞMA YAPTIĞINI DUYDUK YOKSA O BÖLGE İÇİN YENİ UÇAK MI DÜŞÜNÜYORLAR.UMARIM KIRGIZİSTANA DA KAZIK ATMAZSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu saksaklayanlarin coguda 3kurusa calisan kmlerdir. Thy de calisanlarin aldigi paraya catlarken kendi nefesleri kokar. Sizin gibi koleler oldukca sermaye daha coooook yeni ucak alir. Kendi standartlarini yukseltmek icin harcayacallari enerjiyi baskalarini pacasindan asagi cekmek icin harcamayin.Baskalari umurumda degil. Sermayenin istedigi oluyor. İsciyi isciye kirdirip 40ucaklik siparis verdik diye ovunuyorlar. Yetmezmis 40 ucak. milletin aldigi parayi kiskanan isci milleti akilli olunda kendi standattlarinizi yukseltmek icin ugrasin. Yoksa patronlariniz 100 ucaklik siparis verecegim diye ovunur sizde milletin hayat standardina laf ederken kendi vampir patronlarinizi şakşaklamayla hayatinizi gecirirsiniz. Birtaraftanda nefesiniz kokar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canimiz cikiyor ama kar payi yine. yok ucak geldi yok 100 tane daha siparis nereye gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000