24 Ocak 2014, Cuma 11:03:59

PEGASUS YENİ UÇAĞINA KAVUŞUYOR

Pegasus Havayolları, Airbus tipi üçüncü uçağı filosuna katmaya hazırlanıyor.
  • WEB SİTENİZİN NERESİNDE YAZIYOR ALDIĞINIZ 15 TL İŞ BAŞVURU ÜCRETİNİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADIĞINIZ?İNSANLARDAN ALDIĞINIZ ÜNİFORMA PARALARI,ÇANTA PARALARI DA MI MEHMETÇİK VAKFINA GİDİYOR.REKLAM YAPICAM,KRALCI OLACAM DERKEN,BARİ KOMİK OLMAYIN...
  • İş başvurularında alınan 15 tl nin, gerçekten işe kendini uygun olduğunu düşünen kişilerin başvurmasını sağlamak olduğunu ve bu paranın mehmetçik vakfına bağışlandığını bilmeniz yerinde olacaktır. Bu memleketin en büyük sorunlarından biri bilmeden etmeden karalamak.
  • Bu uçak alman tescilli . Resim kullanilmis olabilir
  • Milletin bayram mesai ücretlerini ödemeyin ve sadeceuçak alın. SKY bu kadar ah alıp battı. Sizin için hayırlısı olsun.
  • Rica edecem pgt'ye düşük maliyetli havayolu yazmayin artik. Neresi ucuz, THY'den pahalı
  • hadi uçuş okullarına pilot açığı kim kullanacak şimdi bu uçağı :)
  • Hayirli olsun THY den sevgiler!!
  • gördük kıvrık kanatlı yeni airbusları yakışıklı duruyor daha az yakıt tüketmek daha az sürtünme daha hızlı gitme gibi avantajları var..
  • Helal olsun size Pegasus Havayollari yolumuz acik olsun
  • halen filoda olan tc-dca ve tc-dcb ile birlikte şubat ayında filoya katılacak tc-dcc ve mart ayında katılacak tc-dcd pegasus'un airbus siparişlerinden değildir... söz konusu 4 uçak airbus siparişleri gelmeden tip eğitimi için filoya geçici olarak katılmış olup, CIT leasing sirketinden kiralanmıştır söz konusu uçaklar...

Türkiye'nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Sabiha Gökçen merkezli Pegasus Havayolları, 25'i opsiyonlu 100 uçaklık siparişlerinden önce bir leasing firmasından sipariş ettiği üçüncü Airbus uçağını da teslim  almaya hazırlanıyor. Airbus A320-214 tipi uçağın yapımı tamamlanarak uçusa hazır hale getirildi.

Pegasus'a teslim edilmesiyle birlikte TC-DCC kuyruk tescilini alacak olan uçak, Airbus tesislerinde ortaya çıktı. Uçağın test uçuşlarının tamamlanmasının ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

PEGASUS YENİ UÇAĞINA KAVUŞUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

KOMİK OLMAYIN ~ 10 yıl önce
WEB SİTENİZİN NERESİNDE YAZIYOR ALDIĞINIZ 15 TL İŞ BAŞVURU ÜCRETİNİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADIĞINIZ?İNSANLARDAN ALDIĞINIZ ÜNİFORMA PARALARI,ÇANTA PARALARI DA MI MEHMETÇİK VAKFINA GİDİYOR.REKLAM YAPICAM,KRALCI OLACAM DERKEN,BARİ KOMİK OLMAYIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 tl ciler ~ 10 yıl önce
İş başvurularında alınan 15 tl nin, gerçekten işe kendini uygun olduğunu düşünen kişilerin başvurmasını sağlamak olduğunu ve bu paranın mehmetçik vakfına bağışlandığını bilmeniz yerinde olacaktır. Bu memleketin en büyük sorunlarından biri bilmeden etmeden karalamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nos ~ 10 yıl önce
Bu uçak alman tescilli . Resim kullanilmis olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKY'I HATIRLATMAK ~ 10 yıl önce
Milletin bayram mesai ücretlerini ödemeyin ve sadeceuçak alın. SKY bu kadar ah alıp battı. Sizin için hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 10 yıl önce
Sky personeli uyudu uyudu sesini çıkartmayıp tepki göstermedi, mağdur olup kaldılar. Bende şimdi bunları anımsadım, Siz neler yaptınız mağduriyetler için buraya yazmaktan başka ?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rica edecem pgt'ye düşük maliyetli havayolu yazmayin artik. Neresi ucuz, THY'den pahalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 10 yıl önce
Yaz aylarinda, Hollanda-Türkiye ucuslari THY den daha pahali. Genelde bakmiyorum bile. Bakiyorsam da bile THY de fiyati dusurmek icin bakiyorum. THY de bir ucusa bak.. sonra ayni tarihte Pegasus ta bir ucusa bak. Yine THY git ve bak.. önce fiyatla 20-30 euro fark ediyo :)
planör ~ 10 yıl önce
hadi uçuş okullarına pilot açığı kim kullanacak şimdi bu uçağı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne civil i ~ 10 yıl önce
hava kuvvetleri sağ olsun, pgt de hiç kaçırmıyo biz sivillerin şanşı yok
planör ~ 10 yıl önce
hacı o değil bide biz 30.000 euro verip de işe giremiyoruz onlar direk.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayirli olsun THY den sevgiler!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
gördük kıvrık kanatlı yeni airbusları yakışıklı duruyor daha az yakıt tüketmek daha az sürtünme daha hızlı gitme gibi avantajları var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flypgs ~ 10 yıl önce
Helal olsun size Pegasus Havayollari yolumuz acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus siparişleri ~ 10 yıl önce
halen filoda olan tc-dca ve tc-dcb ile birlikte şubat ayında filoya katılacak tc-dcc ve mart ayında katılacak tc-dcd pegasus'un airbus siparişlerinden değildir... söz konusu 4 uçak airbus siparişleri gelmeden tip eğitimi için filoya geçici olarak katılmış olup, CIT leasing sirketinden kiralanmıştır söz konusu uçaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 10 yıl önce
Atma. Sadece tip eğitimi için uçak mı getirilir???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000