27 Temmuz 2008, Pazar 14:52:51

Pegasus Yelken açıyor

Sportworks tarafından Alaçatı için oluşturulan içeriğinde Dünya Slalom Windsurf Kupası, renkli aktiviteler ve konser’lerin yer aldığı Surf’n Sound Spor ve Muzik festivali 4. yılında Pegasus Airlines ana sponsorluğunda düzenleniyor.
  • İzmir ve çevresinin Turizm tanıtımı için 2006'dan beri çalışan "Destination İzmir" grubunda olan ve aktif olarak çalışan Sun Express'in yanısıra Pegasus'un da Alaçatı'da yapılan uluslararası bir etkinliğe ana sponsor olarak İzmir'in tanıtımına katkı sağlaması güzel birşey. Tebrik ediyorum... Not: Şimdi bazı aklıevvel arkadaşlar çıkıp Alaçatı'daki turnuvadan İzmir'e ne fayda çıkar? diyecekler ama kazın ayağı perdeli. Turizm tanıtma olayında İzmir denince akla Foça, Çeşme, Alaçatı, Selçuk (Efes ve Meryem Ana) ve hatta Aydın'ın ilçesi Kuşadası bile geliyor. Bu nedenle bu yörelerdeki etkinliklere uluslararası alanda isim yapmış güçlü sponsorlar bulunması çok önemli.

2008 Pegasus Airlines PWA World Cup 10 -16 Ağustos tarihleri arasında PWA (Profesyonel Windsurfçüler Birliği), Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Sportworks organizatörlüğünde, Alaçatı Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek.

 

Windsurf sporunun en süratli ve en keyifli disiplini Slalom’da; Amerika, Japonya, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Danimarka, İsviçre, Almanya, Yunanistan, Fransa, İtalya gibi 25 ülkeden dünyanın en hızlı ve en iyi 64 sporcusu erkekler ve kadınlar kategorisinde 45 bin €’luk ödül için madalya mücadelesi verecek.

 

PWA yarış direktörü Rich Page” PWA Slalom Dünya Kupası ile tekrar Türkiye’ye gelmek windsurf dünyası için heyecan verici. Sporun ve sporcuların gelişimi ve bilinirliliğinin artması da ayrca mutluluk veriyor. Profesyonel ve motivasyon sahibi organizatör Sportworks ile birlikte çalışıyor olmak windsurf sporuna ayrı bir değer katıyor. Pegasus Airlines sponsorluğunda 2. kez Alaçatı’nın kristal gibi temiz denizi ve muhteşem hava şartlarında gerçekleşecek yarışlar Türk halkına ve global olarak tüm seyircilere dünyanın en heyecanlı su sporlarını izleme imkanı veriyor. ”şeklinde görüşlerini belirtti.

 

Dünyanın en iyi Slalom Windsurfçülerinden 12 kez Dünya Şampiyonu Björn Dunkerbeck, dünya sıralamasında ilk sıralarda yer alan Kevin Pritchard, Micah Buzianis, Jimmy Diaz ve 2007 PWA Slalom Windsurf Dünya Şampiyonu Antoine Albeau gibi isimler yarışlara katılırken, 48.70 deniz mili ile Dünya Hız Rekortmeni Finian Maynard da Alaçatı’da madalya mücadelesi verecek. Kadınlar kategorisinde ise yine Dünya’nın en önemli windsurfçülerinden Karin Jaggi, Valerie Ghibaudo, Verane Fauster gibi isimler Türkiye’de olacak.

2008 Pegasus Airlines PWA World Cup’ta ülkemizi erkekler kategorisinde milli sporcularımızdan Bora Kozanoğlu, Hüseyin Sert, Ali Palamutçu, Enes Yılmazer temsil ederken Kadınlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu Çağla Kubat genç ve başarılı sporcularımızdan Gül Tercan , Sedef Köktentürk, Lena Aylin Erdil ve diğer başarılı windsurfçülerimiz mücadele edecek.

Pegasus Airlines Surf’n Sound Spor ve Müzik Festivali bünyesinde heyecan verici yarışların yanısıra değişik yan aktiviteler de yer alacak. Myga Surf City’de 11 Ağustos Pazartesi günü kayıt işlemleri ile başlayacak Pegasus Airlines PWA World Cup’ta 12- 16 Ağustos tarihlerinde yarışlar gün boyu devam edecek. Pegasus Airlines ana sponsorluğunda gerçekleşecek PWA World Cup’ın co-sponsorları İZair, AXE, Ford. Destek sponsorları TTNET, Reef Medya Sponsorları CNNT URK, Power FM.

 

 Türkiye Yelken Federasyonu ile uzun yıllardır başarılı bir işbirliği sergileyen ve ülkemizde bir ilk olarak nitelendirilen birçok dev organizasyonu gerçekleştiren Spor Pazarlama İletişim şirketi Sportworks windsurf dalında bugüne kadar 3 Dünya Kupası, 2 Dünya Şampiyonası, 3 Avrupa Şampiyonası ve 10 Türkiye Şampiyonası’nın organizatörlüğünü üstlendi.

 

 

Pegasus Yelken açıyor

Yorumlar

İzmirli ~ 16 yıl önce
İzmir ve çevresinin Turizm tanıtımı için 2006'dan beri çalışan "Destination İzmir" grubunda olan ve aktif olarak çalışan Sun Express'in yanısıra Pegasus'un da Alaçatı'da yapılan uluslararası bir etkinliğe ana sponsor olarak İzmir'in tanıtımına katkı sağlaması güzel birşey. Tebrik ediyorum... Not: Şimdi bazı aklıevvel arkadaşlar çıkıp Alaçatı'daki turnuvadan İzmir'e ne fayda çıkar? diyecekler ama kazın ayağı perdeli. Turizm tanıtma olayında İzmir denince akla Foça, Çeşme, Alaçatı, Selçuk (Efes ve Meryem Ana) ve hatta Aydın'ın ilçesi Kuşadası bile geliyor. Bu nedenle bu yörelerdeki etkinliklere uluslararası alanda isim yapmış güçlü sponsorlar bulunması çok önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000