30 Mart 2011, Çarşamba 12:01:40

PEGASUS YAZ SEZONUNA YENİ KAMPANYAYLA GİRİYOR

Uygun fiyatlı seyahat imkanı sunan Pegasus Hava Yolları, 2011 yazını sımsıcak bir kampanya ile başlatıyor.
  • Pegasus un neresi ucuzmuş ??? Sitesine bakın bakalım kaç TL ?
  • tamam kalite yok ama ucuz aga. bu fiyata bu hizmet ama ne farkı varki altı üstü 2 saatlik yol. ben kalite olmasada uçarım aga
  • Ben baştan yazayım, "Ben Pegasus' la uçmam" diyenler boşuna zahmet etmesin, ben onların adına yazdım. Onlardan da rica ediyorum, lütfen, sakın uçmasınlar. Geçen gün önümde karı-koca oturuyordu, ortalığı ayağa kaldırdılar, bir daha Pegasus' la uçmayız dediler, dönüşümde bu defa 2 sıra arkamda oturuyorladı. Sözlerini hatırlatacaktım ama kendime yakıştıramadım. UÇMAM DİYEN DELİKANLI OLSUN VE UÇMASIN.

30 Mart 2011 ile 3 Nisan 2011 tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden kampanya dahilindeki hatlara bilet alan Pegasus misafirleri, 1 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında 59.99 Euro’ya 2011’in ilk yaz tatillerini yurt dışında yaşayabilecekler.

Yaz kampanyası biletleri 30 Mart 2011 tarihinde satışta

Pegasus Hava Yolları misafirleri, bu yaz kampanyası dahilinde İstanbul merkezli Amsterdam, Basel, Berlin (Schonefeld), Brüksel, Kopenhag, Krasnodar, Londra (Stansted), Marsilya, Milan(Bergamo), Münih, Roma (Fiumicino), Sofya, St. Etienne (Lyon), Stockholm, Viyana, ve Zürih;  İzmir merkezli Atina, Basel, Berlin (Schonefeld), Stuttgart, Viyana; Kayseri merkezli Düsseldorf ve Stuttgart; Ankara merkezli Berlin(Schonefeld), Düsseldorf, Köln, Stuttgart, karşılıklı uçuşlarında kampanyadan yararlanabilecekler.

Tatil sezonunu Avrupa’nın görülmeye değer kentlerinden birinde açmak isteyen misafirleri için Pegasus, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak kampanya dahilindeki hatlara biletlerini bir an önce alıp kampanyayı yakalamaları çağrısında bulunuyor.

 

PEGASUS YAZ SEZONUNA YENİ KAMPANYAYLA GİRİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus un neresi ucuzmuş ??? Sitesine bakın bakalım kaç TL ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamam kalite yok ama ucuz aga. bu fiyata bu hizmet ama ne farkı varki altı üstü 2 saatlik yol. ben kalite olmasada uçarım aga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben baştan yazayım, "Ben Pegasus' la uçmam" diyenler boşuna zahmet etmesin, ben onların adına yazdım. Onlardan da rica ediyorum, lütfen, sakın uçmasınlar. Geçen gün önümde karı-koca oturuyordu, ortalığı ayağa kaldırdılar, bir daha Pegasus' la uçmayız dediler, dönüşümde bu defa 2 sıra arkamda oturuyorladı. Sözlerini hatırlatacaktım ama kendime yakıştıramadım. UÇMAM DİYEN DELİKANLI OLSUN VE UÇMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000