19 Ocak 2012, Perşembe 13:05:50

PEGASUS WIZZ’LADI...

Pegasus Havayolları, Avrupa’nın ucuz maliyetli havayolları liginde bir basamak üste çıkarak 5. sıraya yükseldi...
  • izair ayrılınca katkısını sırtında taşıyanları anlarsınız merak etmeyin.
  • VALLA KİM NE DERSE DESİN,ZAMANINDA KALKIŞ ORANI WEB SİTESİNDE YAYINLANIYOR,UÇUŞ EĞİTİMİ İÇİN KENDİ ŞİRKETİ İÇİN TÜRKİYE NİN EN KALİTELİ SİMÜLATÖRÜNÜ GETİRTİYOR.DEVAMI İÇİN YENİ BİNASINI BEKLİYOR,FİYAT POLİTİKASI BELLİ,SEFERLERİ TARİFELİ VE BOL..ÇALIŞANLARININ MAAŞLARINI SAAT GİBİ GECİKTİRMEDEN ÖDÜYOR.DAHA NE OLSUN Kİ..ARTIII HER AY YENİ UÇAKLARLA TÜRKİYE NİN EN GENÇ FİLOSU ONDA..DAHA NEYİ ELEŞTİRİYORSUNUZ Kİ.?
  • Pegasus bizim milli mentalitemiz olan kisa yoldan en iyiye ulasmanin milli acilimi aslinda. Hani otoyollarimizda ambulans gorup pesine takilan tasitlar vardir ya oyle iste. Bizim insanimizin amaca ulasmak icin her turlu uckagitcilik mubahtir mentalitesi. Kaliteye, guvenlige, imaja onem vermeden ucuz bir hayal sadece pegasus. Bir gun bu balon patlayacak ve goklerde ucan at kafa ustu yere cakilacak. Demedi demeyin. O gun yakindir.
  • SENIN ARKADAŞLARINDA KUSURA BAKMA YATIYORLARDI SÜREKLİ PİŞKİN PİŞKİN
  • kıskananlar çatlasın.Eleştirenler hep daha sonra Pegasus'u taklit etmeye başladı.doğru yoldasın Pegasus,herkes nal toplarken Türkiye'nin gururu olan bir şirketi elbette kıskanç gözlerle seyredecek ve aşağıya eleştiri yazanlar olacaktır.Beğenmiyorsanız daha iyisini yapacaksınız yoksa susacaksınız.
  • bu kış kıyamette pegasusa yer hizmetleri sunan 697 kişiyi sözleşmesini iptal edip işden atılmasını sağlayan PEGASUS u şiddetle kınıyor ve ben ve arkadaşlarımın duyarlı insanlarında bu şirketle uçuş yapmıyacağını biliyorum biline
  • Allah Nazardan Saklasın. 2010 yılı le 2011 arası büyüme ORANI %32
  • işine gelmeyen binmesin arkadaşlar,yakanızdan tutup uçağın içine kapatan yok sizi... başka şirketin imkanları daha iyiyse oraya binersin..
  • IZAIR'IN KATKISI DIKKATI ALINMIYOR!
  • yeni sıvı yasaklarıyla beraber artık mecburen uçakta su mu satın almak zorunda kalacağız? yanımızda getirme şansımız kalmadıysa ve dış hat uçuşu yapıyorsak işimiz zor.ben pegasus yerinde olsam suyu 10 tl yaparım.
Türkiye’nin önemli havayolu şirketlerinden Pegasus, Avrupa LCC (Low Cost Carrier) yani ucuz maliyetli havayolları liginde bir basamak üste çıktı.

Boeing’den sipariş ettiği yeni nesil 737-800 serisi uçaklarla filosunu güçlendiren ve yeni açtığı hatlarla uçuş ağını genişleten Pegasus Havayolları, WizzAir’i geride bırakarak bir üst sıraya yerleşti.
 
Avrupa LCC liginde 6’ncı sırada yer alan Pegasus, geçen yıl taşıdığı 11.3 milyon yolcu ile 11.2 milyon yolcu taşıyan Wizzair’i geride bıraktı. 
 
Listenin birinci sırasında 76 milyon yolcu taşıyan Ryanair yer aldı. İkinci sırada Easyjet, üçüncü sırada Norwegian ve dördüncü sırada da Wueling yer aldı. Ancak 2011 yılı büyüme rakamlarında Pegasus bütün bu şirketleri geçti ve yüzde 32’lik bir büyüme rakamı yakaladı.
 
Listenin 7’nci sırasında yer alan Germanwings ise -2’lik büyüme ile kötü bir performans sergiledi.


PEGASUS WIZZ’LADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
izair ayrılınca katkısını sırtında taşıyanları anlarsınız merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
VALLA KİM NE DERSE DESİN,ZAMANINDA KALKIŞ ORANI WEB SİTESİNDE YAYINLANIYOR,UÇUŞ EĞİTİMİ İÇİN KENDİ ŞİRKETİ İÇİN TÜRKİYE NİN EN KALİTELİ SİMÜLATÖRÜNÜ GETİRTİYOR.DEVAMI İÇİN YENİ BİNASINI BEKLİYOR,FİYAT POLİTİKASI BELLİ,SEFERLERİ TARİFELİ VE BOL..ÇALIŞANLARININ MAAŞLARINI SAAT GİBİ GECİKTİRMEDEN ÖDÜYOR.DAHA NE OLSUN Kİ..ARTIII HER AY YENİ UÇAKLARLA TÜRKİYE NİN EN GENÇ FİLOSU ONDA..DAHA NEYİ ELEŞTİRİYORSUNUZ Kİ.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus bizim milli mentalitemiz olan kisa yoldan en iyiye ulasmanin milli acilimi aslinda. Hani otoyollarimizda ambulans gorup pesine takilan tasitlar vardir ya oyle iste. Bizim insanimizin amaca ulasmak icin her turlu uckagitcilik mubahtir mentalitesi. Kaliteye, guvenlige, imaja onem vermeden ucuz bir hayal sadece pegasus. Bir gun bu balon patlayacak ve goklerde ucan at kafa ustu yere cakilacak. Demedi demeyin. O gun yakindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SENIN ARKADAŞLARINDA KUSURA BAKMA YATIYORLARDI SÜREKLİ PİŞKİN PİŞKİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kıskananlar çatlasın.Eleştirenler hep daha sonra Pegasus'u taklit etmeye başladı.doğru yoldasın Pegasus,herkes nal toplarken Türkiye'nin gururu olan bir şirketi elbette kıskanç gözlerle seyredecek ve aşağıya eleştiri yazanlar olacaktır.Beğenmiyorsanız daha iyisini yapacaksınız yoksa susacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kış kıyamette pegasusa yer hizmetleri sunan 697 kişiyi sözleşmesini iptal edip işden atılmasını sağlayan PEGASUS u şiddetle kınıyor ve ben ve arkadaşlarımın duyarlı insanlarında bu şirketle uçuş yapmıyacağını biliyorum biline

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah Nazardan Saklasın. 2010 yılı le 2011 arası büyüme ORANI %32

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işine gelmeyen binmesin arkadaşlar,yakanızdan tutup uçağın içine kapatan yok sizi... başka şirketin imkanları daha iyiyse oraya binersin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
IZAIR'IN KATKISI DIKKATI ALINMIYOR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yeni sıvı yasaklarıyla beraber artık mecburen uçakta su mu satın almak zorunda kalacağız? yanımızda getirme şansımız kalmadıysa ve dış hat uçuşu yapıyorsak işimiz zor.ben pegasus yerinde olsam suyu 10 tl yaparım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000