10 Mart 2017, Cuma 16:11:50

Pegasus ve THY Teknik A320neo'lar için anlaştı

Filosuna kattığı Airbus A320NEO/A321NEO model uçakları ile CFM Leap serisi motorların dünyadaki ilk operatörü olan Pegasus Hava Yolları’nın komponent bakım ve yedek desteğini Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. sağlayacak.
  • lale devri hoşgeldi
  • İzmir base olur saw uçuş azalır izmirden uçar her yere pegasus artık tarih oldu izair geldi bu arada genel müdürlükteki bütün gereksizler kapı önü bye Pegasus
  • devamında tüm hat bakımıda verdik derse şaşırmayın!!!
  • İlginç Pegasus'un Yaptığı Ama Genede HAVACILIK Dünyasında Böyle DOSTLUK ve İŞBİRLİK Haberlerini Görmek Dileğiyle...
  • Birliktelikten güç doğar Thy teknik uçak bakımı konusunda gerçekten çok iyi durumda elindeki tüm uçakların bakımını kendisı yapıyor 777 330 340 diğer tek koridorlu 320 321 737 nin tüm uçakların teknik motor değişimleri metal yorgunluğu gibi tüm bakımları konusunda uzman teknik donanıma sahip bölgesinde de tek
  • Rabbim bizlere en yakın zamanda bu haber sitesinde "" PEGASUS SATILDI "" başlıklı haberi de görmeyi nasip etsin.
  • Hayirli olsun thy icin guzel bir gelisme yeni alimlarin ve 320neo kursunun habercisi bu
  • Evet az yakıyor ve sessiz ama çözün artık şu arızaları,bir senedir yıldırdı..
  • Bir tavsiyem var uçaklardan birkaçını hangara alıp thy boyasınlar. Nane anlamaz bile ahahahaahaha
  • Bi hangar kursan nane 3ün 5 in hesabını yapacağınaa. Ama idoloji farklı. Kendi vaden için düşünmeyi bırak. Şirkerin 10 sene sora nerede olacak ona bak...

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Pegasus Hava Yolları arasında A320NEO/A321NEO uçaklarının komponentlerinin bakımları ve ikame yedek komponent desteklerini kapsayacak sözleşme Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ve Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman tarafından imzalandı.

Pegasus, Temmuz 2016 da teslim aldığı ve “Demokrasi” adını verdiği yeni A320neo uçağı ile motor üreticisi CFM’in Leap serisi motorlarının dünyadaki ilk operatörü ünvanına sahip olurken, yapılan bu anlaşma ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. de CFM’in Leap serisi motorları ile donatılmış A320NEO/A321NEO uçak komponentlerine bakım hizmeti sağlayan dünyadaki ilk şirket oldu. İmzalanan yeni sözleşme ile Pegasus ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. arasında 2011 yılında gerçekleştirilen Boeing 737NG uçaklarının komponentlerinin bakımları ve ikame yedek komponent desteği konusundaki işbirliği genişletildi.

Sözleşme kapsamında sağlanacak yedekler ve hizmetler Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin İstanbul’daki merkezinden ve dünya genelindeki ikmal istasyonlarından sağlanacak. Bakımı yapılacak komponentlere ise Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan yeni tesislerinde hizmet verilecek.

İmzalanan bu sözleşme ile taraflar arasındaki güçlü iş birliği daha da pekiştirildi ve havacılıktaki bu zor günlerin birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelineceği mesajı paylaşıldı. 

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin sunduğu hizmetlere duydukları güveni vurgulayarak, “Her konuda öncü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir bakım onarım merkezinden hizmet almaktan mutluyuz. Türk Hava Yolları Teknik’in sunduğu hizmetleri, Pegasus’un A320NEO/A321NEO operasyonun zamanında gerçekleştirilmesine katkı sağlayacağına inandığımız için tercih ettik” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman ise, Pegasus Hava Yolları ailesine, Boeing uçakları komponent hizmetlerine ek olarak yeni Airbus uçakları komponent hizmetleri sözleşmesinde de kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti ve şunları söyledi.  “2005 yılında başlayan birlikte büyüme sinerjisinin meyvelerini aldığımızı görmekten memnuniyet duyuyoruz. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bu sözleşme ile birlikte dünya üzerinde 750’den fazla uçağa komponent bakım ve yedek desteği hizmeti sunacak.”

Pegasus ve THY Teknik A320neo'lar için anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Sale ~ 7 yıl önce
lale devri hoşgeldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee ~ 7 yıl önce
İzmir base olur saw uçuş azalır izmirden uçar her yere pegasus artık tarih oldu izair geldi bu arada genel müdürlükteki bütün gereksizler kapı önü bye Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devamı? ~ 7 yıl önce
devamında tüm hat bakımıda verdik derse şaşırmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus F/O ~ 7 yıl önce
İlginç Pegasus'un Yaptığı Ama Genede HAVACILIK Dünyasında Böyle DOSTLUK ve İŞBİRLİK Haberlerini Görmek Dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 7 yıl önce
Birliktelikten güç doğar Thy teknik uçak bakımı konusunda gerçekten çok iyi durumda elindeki tüm uçakların bakımını kendisı yapıyor 777 330 340 diğer tek koridorlu 320 321 737 nin tüm uçakların teknik motor değişimleri metal yorgunluğu gibi tüm bakımları konusunda uzman teknik donanıma sahip bölgesinde de tek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filoda varsa ~ 7 yıl önce
Filo da varsa tabi kendi yapacak. Her şirket filosundaki uçakların bakımını motor değişimini saydığın işleri yapabilir zaten. Onemli olan hangar ve tesisat. Zaten sadece komponet anlaşması yapılmış nerden nereye geçmişsiniz reklam yapıcam diye.
Umut ~ 7 yıl önce
Rabbim bizlere en yakın zamanda bu haber sitesinde "" PEGASUS SATILDI "" başlıklı haberi de görmeyi nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 7 yıl önce
İtin duası kabul olsa gokten kemik yağardı
Cevaben ~ 7 yıl önce
Sen nasıl evlatsın. Baban hakkında böyle konuşulur mu ulu orta yerde. Ben sana ahlakı böyle mi öğrettim .
Kartal ~ 7 yıl önce
Seni boşuna atmamışlar demek ki...
Umuttan . ~ 7 yıl önce
La siz ne dandik ŞEYlersiniz ? Ne anladınız yazdıklarımdan ? Ben iflası istemiyorum. Satılmasını istiyorum. Ezik beyinler !
Pegasus ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun thy icin guzel bir gelisme yeni alimlarin ve 320neo kursunun habercisi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nai prsov ve start valve arızaları ~ 7 yıl önce
Evet az yakıyor ve sessiz ama çözün artık şu arızaları,bir senedir yıldırdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Bir tavsiyem var uçaklardan birkaçını hangara alıp thy boyasınlar. Nane anlamaz bile ahahahaahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafalar pırıl pırıl ~ 7 yıl önce
Sen böyle dedin ya kesin yaparlar
canım thy ~ 7 yıl önce
olay uçaklar da değil uçakları uçuranlarda asıl olay oyüzden sen uçakları alıp boyasanda thy pegasusu bitiremez.
Ahh ~ 7 yıl önce
Bi hangar kursan nane 3ün 5 in hesabını yapacağınaa. Ama idoloji farklı. Kendi vaden için düşünmeyi bırak. Şirkerin 10 sene sora nerede olacak ona bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nane ~ 7 yıl önce
Niyet şirketi satmak olunca, günü kurtarıyorlar sanki.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000