02 Nisan 2012, Pazartesi 15:17:34

PEGASUS VE ONUR AIR'DEN TASSA'YA DESTEK

TASSA Antalya Şubesi Pegasus ve Onur Havayolları'nı ziyaret etti.
  • Otobüs şirketlerinin hosteslerine verdikleri parayı kendi cabin crew lerine verip Tassaya destek anlamsız değilmi.Yanlış anlaşılmasın tabiki tüm şirketlerimiz destek olmalı ama çalışanlarının hakkını verenler tabiki.
Tassa'nın İstanbul'da gerçekleşen genel kurulu ardından, Antalya Şubesi Pegasus ve Onur Havayollarına ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz günlerde TASSA İstanbul Genel Kuruluna katılan, TASSA Antalya Şube Başkanı Nilgün Uyan, Başkan Yardımcıları Ayşen Walshaw ve Mine Ünver, Genel Sekreteri Sibel Kültürer, Saymanı Talat Özçelik ve Denetleme Kurulu Üyelerinden M. Murat Demirkıran, yapılan Genel Kurulun ardından, Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Kabin Hizmetleri Nurçin Özsoy'u ve Onur Hava Yolları Kabin Hizmetler Müdürü Tülay Bulut'u ofislerinde ziyarette bulundular.

TASSA adına olumlu konuşmalar yapan ve samimi geçen görüşmelerde, Nurçin Özsoy ve Tülay Bulut her zaman TASSA'nın yanında olduklarını desteklerinin de artarak devam edeceğini söylediler.


PEGASUS VE ONUR AIR'DEN TASSA'YA DESTEK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Otobüs şirketlerinin hosteslerine verdikleri parayı kendi cabin crew lerine verip Tassaya destek anlamsız değilmi.Yanlış anlaşılmasın tabiki tüm şirketlerimiz destek olmalı ama çalışanlarının hakkını verenler tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000