04 Nisan 2012, Çarşamba 11:58:55

PEGASUS VE IZAIR İLK SIRADA

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, havacılık sektörü yöneticileri ile Ankara’da toplantı yaptı. Toplantının konusu neydi?
  • briefing yapmayi beceremeyen ya da briefing yapildiği halde kendini duzeltemeyen okadar cok insan var ki diğer sirkelerde.ccm de yazlili olanlari papağan gibi ezberlemek degil olay eger briefingdeki sorulara cevap ariyorsan.safety ve security ayrica emeygencey konusunda kendisini gelistirmis bir mantik sahibi olmak cok onemlidir.pegasus-izair ailesi aile bireylerine guveni tam ki bu konulari sana birakiyor evden cikmadan once baktigi tekrar ettigine dair.illa ki briefingde sen gibileri kasimak gerekmiyor.sunu unutmamak gerekir ki pegasus-izair KA 10 numara oldugu gibi KM'leri da aynen oyledir.sen sirket gormemissin anlasilan cik da bir etrafina bak.HOSTESS hanim....
  • PROFESYONEL EKİP VE BEKLENEN SONUÇ..GURUR DUYUYORUZ.
  • yapmayın lütfen kendinizi kandırmayın bi önceki mesajımda yazanların ne kadar doğru oldugunun kabın ekıplerının bılgısızlıgının ve bunun uçuş güvenliği açısından ne kadar önemli oldugunun sizde farkındasınız eğer tabi pegasusta çalısıyorsanız,bunun ne kadar önemli bi konu olduğunu şirket yetkililerine defalarca kez rapor etmemize sözlü olarak söylememize rağmen böylesine önemli bi konu göz ardı ediliyo,bizde isteriz çalıştığımız şirketin zirveye oturmasını ama böyle buyuk bı eksıgı varken imkansız malesef,kıskananlar çatlasın diye çocuk çocuk tezahürat edeceğinize biraz profesyonel baksanız olaya sorunu görürsünüz ha ben paramı alayım gerisi sorun değil diyenlerdenseniz sizin için önemli değildir zaten anlaşılabilir....
  • sen zaten çok günahkarsın.cennete gitmek herkesin harcı değil.sen onun biletini ancak mahalledeki imama ısmarla.o seni kendi kayığında gönderir.hem de bedava..hizmet ise harika.önce seni yıkayacaklar falan..neyse gerisini sen imama sor istersen..:)))o sana anlatsın..
  • EYVAH,PEGASUS U HEDEF ALANLAR ŞİMDİ NE DİYECEK ACABA..BRAVO PEGASUS A..BU LAFI SEVMİYORUM AMA BU HABER ONLARA KAPAK OLMUŞTUR SANIRIM..
  • 30.03.2012 tarihinde thy mi bakıyoooor dediğiniz pegasus un TC-ADP uçağının CRS ini verdik evet thy bakıyoooooor
  • Bir arkadasimiz birfing yapilmiyor demis, acaba bizim sirkete atacak baska bir camur bulamadimi.. biz hepimiz butun sirketlere karsi cok rahat yeteriz!! bende Izair den bir parca olmanin gururu icerisindeyim, sun express görsünde utansin, thy icinde gecerli, elamanlari mülakatlarda yerde yere vurup sonra iyi bir performans beklemesinler!!!
  • kıs-ka-nan-lar çatlasın . kıs-ka-nan-lar çatlasın . bu arada , bakıyorum da pegasusun aldığı ödülü kamufle edip kendi ekmek yediği tabağa dışkımsı bişeyler yapan arakadaşlarım varmış . o tabak ikinci kez dolduktan sonra da lezzetli oluyor mu ? bir hostes'e !!!
  • Cehenneme kadar yolun var.
  • pekiii bu kıyaslamaya thy girdimi :) bu şeye benzer amatör ligde zatzutspor şampiyon oldu. arsenalin adı bile geçmedi :)
Havacılık sektörünün üst düzey yöneticileri, dün SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Ankara’da bir araya geldi. Havayolu taşımacılığından yer hizmetlerine kadar çok sayıda şirketin genel müdür seviyesindeki üst düzey yöneticilerinin Ankara’ya çağırılmasının sebebi ise SAFA ve SANA denetimleriydi.

Denetimlerin önemine vurgu yapılan toplantıda SAFA ve SANA denetimlerinde birinci olan şirket de açıklandı. Sadece birinci ve ikincinin açıklandığı listenin ilk sırasında Esas Holding bünyesindeki İzair yer aldı. İzair’in hemen ardında ise Pegasus Havayolları vardı. Böylelikle SAFA ve SANA denetimlerinin en başarılı şirketi Ali Sabancı’ya ait iki şirket oldu.

SAFA ve SANA denetimlerinde elde edilen diğer sonuçlar ise açıklanmadı.









PEGASUS VE IZAIR İLK SIRADA

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 12 yıl önce
briefing yapmayi beceremeyen ya da briefing yapildiği halde kendini duzeltemeyen okadar cok insan var ki diğer sirkelerde.ccm de yazlili olanlari papağan gibi ezberlemek degil olay eger briefingdeki sorulara cevap ariyorsan.safety ve security ayrica emeygencey konusunda kendisini gelistirmis bir mantik sahibi olmak cok onemlidir.pegasus-izair ailesi aile bireylerine guveni tam ki bu konulari sana birakiyor evden cikmadan once baktigi tekrar ettigine dair.illa ki briefingde sen gibileri kasimak gerekmiyor.sunu unutmamak gerekir ki pegasus-izair KA 10 numara oldugu gibi KM'leri da aynen oyledir.sen sirket gormemissin anlasilan cik da bir etrafina bak.HOSTESS hanim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PROFESYONEL EKİP VE BEKLENEN SONUÇ..GURUR DUYUYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yapmayın lütfen kendinizi kandırmayın bi önceki mesajımda yazanların ne kadar doğru oldugunun kabın ekıplerının bılgısızlıgının ve bunun uçuş güvenliği açısından ne kadar önemli oldugunun sizde farkındasınız eğer tabi pegasusta çalısıyorsanız,bunun ne kadar önemli bi konu olduğunu şirket yetkililerine defalarca kez rapor etmemize sözlü olarak söylememize rağmen böylesine önemli bi konu göz ardı ediliyo,bizde isteriz çalıştığımız şirketin zirveye oturmasını ama böyle buyuk bı eksıgı varken imkansız malesef,kıskananlar çatlasın diye çocuk çocuk tezahürat edeceğinize biraz profesyonel baksanız olaya sorunu görürsünüz ha ben paramı alayım gerisi sorun değil diyenlerdenseniz sizin için önemli değildir zaten anlaşılabilir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen zaten çok günahkarsın.cennete gitmek herkesin harcı değil.sen onun biletini ancak mahalledeki imama ısmarla.o seni kendi kayığında gönderir.hem de bedava..hizmet ise harika.önce seni yıkayacaklar falan..neyse gerisini sen imama sor istersen..:)))o sana anlatsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EYVAH,PEGASUS U HEDEF ALANLAR ŞİMDİ NE DİYECEK ACABA..BRAVO PEGASUS A..BU LAFI SEVMİYORUM AMA BU HABER ONLARA KAPAK OLMUŞTUR SANIRIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
30.03.2012 tarihinde thy mi bakıyoooor dediğiniz pegasus un TC-ADP uçağının CRS ini verdik evet thy bakıyoooooor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir arkadasimiz birfing yapilmiyor demis, acaba bizim sirkete atacak baska bir camur bulamadimi.. biz hepimiz butun sirketlere karsi cok rahat yeteriz!! bende Izair den bir parca olmanin gururu icerisindeyim, sun express görsünde utansin, thy icinde gecerli, elamanlari mülakatlarda yerde yere vurup sonra iyi bir performans beklemesinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kıs-ka-nan-lar çatlasın . kıs-ka-nan-lar çatlasın . bu arada , bakıyorum da pegasusun aldığı ödülü kamufle edip kendi ekmek yediği tabağa dışkımsı bişeyler yapan arakadaşlarım varmış . o tabak ikinci kez dolduktan sonra da lezzetli oluyor mu ? bir hostes'e !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cehenneme kadar yolun var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pekiii bu kıyaslamaya thy girdimi :) bu şeye benzer amatör ligde zatzutspor şampiyon oldu. arsenalin adı bile geçmedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000