23 Kasım 2009, Pazartesi 17:35:35

PEGASUS UYANIKLIK MI YAPIYOR?

Sis nedeniyle seferlerini iptal eden Pegasus Havayolları, faturayı havalimanı işletmecisine kesti.
  • airport haberin bu isg aleyhine olan tutumunu anlamış değilim eğer pegasus uçaklarda böyle bir anons yapmışsa bu pegasusun ayıbıdır,bugünlerde hava şartlarından dolayı yapılamayan uçuşları isg ye mal etmek havacılık etiğine uygun değildir.
  • Bi arkadaşımız değil bir arkadaşımız, cancelled değil iptal, yazıor değil yazıyor, bi kere değil bir kere, zaman war ise değil zaman var ise, offf of bu nasıl bir Türkçe. Hem Türkçe bilmiyorsun hem de Pegasusu savunmaya kalkıyorsun. Bırak allah aşkına, pegasus kendini savunur. Airport haber ! Lütfen böyle yazıları yayınlamayın. İnsanlar Türkçe öğrensinde yazsın.
  • ... Pegasus ile uçan yolcuların bahane sırasın da ilklere oynayan sözcük. Uçak herkesi bekliyor bizi neden beklemiyor...
  • 1-İç hat uçuşlarında uçuşa 5 dakika kala bilet satan pegasus. (normalde 30 dk önce check-in kapanmalı). Doğal olarak yolcunun kapıya gitmesi ve bagajın şut altına düşüp uçağa yüklenmesi kaç dakika sürer sizce (yeni terminalde 20 dk +/-) 2- Pegasus'un tüm uçuşları plamlıdır ve bir geçikme yaşanacaksa bu tahmin edilebilir. Kalkış saati geldiğin de 40 dakika gecikme olacak; yolcuları bilgilendirin denmez. 3- Havayolu yetkilisi boarding bitince kapıya gelmez (çoğunlukla böyle). 4-Boarding te yolcu gelmeyince anons yerine bağırın bulun yolcuyu diyen de pegasus. 5-İç hatlarda bile gate zamanında gelmeyen yolcuyu indirmek yerine bekleyen de pegasus (çünkü yolcuya açıklama yapmak yerine çamur atmak işine geliyor). 6- Bak unutuyordum....
  • zaten tüm uçuşlar iptal durumda bileti alan kişinin uçuşundan önceki uçuşlar da iptalse, ne diye bilet satıyorlar ozaman? hava tahminine de mi başladı Ali bey? yerde uçak yok, olmayan uçağın bileti satılır mı? mantıklı olun biraz. beceriksizlik ve uyanıklıktır bunun adı. ama millet uyandırcak onu az kaldı.
  • Bu nasıl bir Türkçe ya ? Anlayanınız var mı ?
  • Cin Ali
  • Arakadaşım senin nereli olduğunu biz merak ettik ? Türkçeyi sonradan mı öğrendin ? Ana dilin değil mi ? Nasıl bir yazı o öyle ya... Amerikalı yazsa daha iyi yazacak valla. Bir oku bak yazını da gör. Türkçe bozuk bari yorum yazmayın.
  • Bırakın şu sabiha gökçeni ya... Şirketi ne hallere getirdi.
  • BI ARKADASIMIZ UCUSDA CANCELED YAZDIGI HALDE BILET SATILDGINI YAZMIS.BİLETİNİ ALDIGINI HAVA ALANINA GITTIGINI VE ORDA CANCELED YAZDIGINI YAZIOR 1 SAAT KALA BILET ALMIS ARKADAS BI KERE BU YALAN PEGASUSU KOTULEMEYE CALISIOR ISPATIDA SUDUR BILEN BILIR.PEGASUS HAVA YOLLARI UCUSA 1.5 SAATDEN FAZLA BİRR ZAMAN WAR İSE BİLETİ SATAR. ARKADAS 1 SAAT KALA BILETI ALDIGINI VE HAVA ALANINA GİTTİGİNİ İDDA EDIOR ZATEN 1 SAAT WARSA HAVA ALANINA GİTMESİ YARIM SATİ BULUR. KALAN YARIM SAATTE İŞSE CHECK-İN TAMAM LAYAMAZ YINE UCAMAZ BOLE Bİ İŞLEM SOZ KONUSU DEİLDİR..!!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nı operasyon merkezi olarak kullanan Pegasus Havayolları, rötarlı uçuşlardan dolayı yolcularla büyük sorunlar yaşarken, sorumluluğu üstünden atmak için uçakta yolculara yaptığı anonslarda gecikmelere neden olarak havalimanı işletmecisi İSG’yi gösterdiği öğrenildi.

Pegasus yolcularından İstanbul Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Pegasus Hava Yollarının rötarlı uçuşları yüzünden havalimanında beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Pegasus'un gecikmelerle ilgili uçakta yaptığı açıklamalarda, kendilerinden kaynaklanmadığını bunun sorumluluğunun Havalimanı İşletmesi olduğu şeklinde anonslar yapıldığı ancak bu anonsların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Recep Canpolat, Ankara'dan yapılan uçuşlarında Pegasus uçaklarının Sabiha Gökçen'den gecikmeli kalkmasındabn dolayı uçakların Ankara'ya geç geldiği şeklinde komik açıklamalarda bulundukların kaydetti

PEGASUS UYANIKLIK MI YAPIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 14 yıl önce
airport haberin bu isg aleyhine olan tutumunu anlamış değilim eğer pegasus uçaklarda böyle bir anons yapmışsa bu pegasusun ayıbıdır,bugünlerde hava şartlarından dolayı yapılamayan uçuşları isg ye mal etmek havacılık etiğine uygun değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bi arkadaşımız değil bir arkadaşımız, cancelled değil iptal, yazıor değil yazıyor, bi kere değil bir kere, zaman war ise değil zaman var ise, offf of bu nasıl bir Türkçe. Hem Türkçe bilmiyorsun hem de Pegasusu savunmaya kalkıyorsun. Bırak allah aşkına, pegasus kendini savunur. Airport haber ! Lütfen böyle yazıları yayınlamayın. İnsanlar Türkçe öğrensinde yazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
... Pegasus ile uçan yolcuların bahane sırasın da ilklere oynayan sözcük. Uçak herkesi bekliyor bizi neden beklemiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1-İç hat uçuşlarında uçuşa 5 dakika kala bilet satan pegasus. (normalde 30 dk önce check-in kapanmalı). Doğal olarak yolcunun kapıya gitmesi ve bagajın şut altına düşüp uçağa yüklenmesi kaç dakika sürer sizce (yeni terminalde 20 dk +/-) 2- Pegasus'un tüm uçuşları plamlıdır ve bir geçikme yaşanacaksa bu tahmin edilebilir. Kalkış saati geldiğin de 40 dakika gecikme olacak; yolcuları bilgilendirin denmez. 3- Havayolu yetkilisi boarding bitince kapıya gelmez (çoğunlukla böyle). 4-Boarding te yolcu gelmeyince anons yerine bağırın bulun yolcuyu diyen de pegasus. 5-İç hatlarda bile gate zamanında gelmeyen yolcuyu indirmek yerine bekleyen de pegasus (çünkü yolcuya açıklama yapmak yerine çamur atmak işine geliyor). 6- Bak unutuyordum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten tüm uçuşlar iptal durumda bileti alan kişinin uçuşundan önceki uçuşlar da iptalse, ne diye bilet satıyorlar ozaman? hava tahminine de mi başladı Ali bey? yerde uçak yok, olmayan uçağın bileti satılır mı? mantıklı olun biraz. beceriksizlik ve uyanıklıktır bunun adı. ama millet uyandırcak onu az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu nasıl bir Türkçe ya ? Anlayanınız var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cin Ali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arakadaşım senin nereli olduğunu biz merak ettik ? Türkçeyi sonradan mı öğrendin ? Ana dilin değil mi ? Nasıl bir yazı o öyle ya... Amerikalı yazsa daha iyi yazacak valla. Bir oku bak yazını da gör. Türkçe bozuk bari yorum yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maria ~ 6 yıl önce
çok saçmasınız çpk biliyorsanız pegasusla yolculuk yapmayın
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın şu sabiha gökçeni ya... Şirketi ne hallere getirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BI ARKADASIMIZ UCUSDA CANCELED YAZDIGI HALDE BILET SATILDGINI YAZMIS.BİLETİNİ ALDIGINI HAVA ALANINA GITTIGINI VE ORDA CANCELED YAZDIGINI YAZIOR 1 SAAT KALA BILET ALMIS ARKADAS BI KERE BU YALAN PEGASUSU KOTULEMEYE CALISIOR ISPATIDA SUDUR BILEN BILIR.PEGASUS HAVA YOLLARI UCUSA 1.5 SAATDEN FAZLA BİRR ZAMAN WAR İSE BİLETİ SATAR. ARKADAS 1 SAAT KALA BILETI ALDIGINI VE HAVA ALANINA GİTTİGİNİ İDDA EDIOR ZATEN 1 SAAT WARSA HAVA ALANINA GİTMESİ YARIM SATİ BULUR. KALAN YARIM SAATTE İŞSE CHECK-İN TAMAM LAYAMAZ YINE UCAMAZ BOLE Bİ İŞLEM SOZ KONUSU DEİLDİR..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000