19 Haziran 2012, Salı 14:43:48

PEGASUS UÇUŞA GEÇTİ

Pegasus Hava Yolları’nın Ortadoğu’daki en yeni destinasyonu Tel Aviv uçuşları, 18 Haziran’da başladı
  • Pegasus'un 75 adet Airbus siparişi verdiği sanırım doğru yakın bi zamanda açıklanır.2015 te ilk teslimat.
  • Pegasus'un 75 adet Airbus siparişi verdiği konuşuluyor bilgisi olan var mı?
  • bu uçuş çok önemli ve bu şekilde pegasus avrupadan telavive gidecek transit yolcularıda hedefine almış oldu uygun bilet fiyatlarıyla..tebrikler pegasus...
  • Bu dönemde ne kadar is yapar bilemiyorum ama ön calismasini yapmislardir umarim. Bir Türk olarak en son Tel Aviv seyahatimde cok kötü davranislara maruz kalmistim havaalaninda (ciksta). Türkce konusunda diger okuyucularin hassasiyetini paylasiyorum. ucus noktasi varken ingilizce kökenli bir sözcük kullanimi Airport haber e yakismiyor.
  • HOLLANDANIN ROTTERDAM SEHIRINEDE UCSUN, TARIFELI SEFER BASLASIN. THY BASLAMIYOR, PEGASUS BASLASIN. SAW UCUSLARI ROTTERDAM DAN COK KISI UCABILIR. SAW DANDA IC HATLARDA DEVAM EDECEKLER COK OLUR. AMSTERDAM DAN BIRSURU UCUS VAR.
  • dunyada yapilam aradtirmaya gore cinceden sonra ogrenilmesi en zor dil turkcedir,sondan eklemeli oldugu icin.ayrica en zengin kelime ve dil bilgiside turkceye aittir.ne kadar seviyoruz kelime secenegi cokken yabanci kelimeler kullanmayi,biseye benzedigini zannediyoruz!
  • uçuş noktası , destinasyon değil , Türkçe özürlüler

 

Beyrut, Erbil ve Tahran’dan sonra İsrail’de Tel Aviv’e başlattığı seferler ile Ortadoğu’da büyümeye devam eden Pegasus, iş ve tatil amaçlı ekonomik seyahat destinasyonlarına bir seçenek daha ekledi.

Bir tatil destinasyonu olduğu kadar, iş dünyasının önemli merkezlerinden biri olan Tel Aviv’e haftada 6 gün gerçekleştirilecek seferler, 18 Haziran 2012 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle başladı.

Bilet fiyatları 69,99 USD’den satışa sunulan Tel Aviv uçuşları, İstanbul’dan Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21:20’de, Cuma günleri 21:30’da, Pazar günleri ise 22:05’de gerçekleşecek. Pegasus misafirleri Adana, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ,Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon, Samsun ve Van’dan İstanbul bağlantılı olarak Tel Aviv’e uçabilecek. 

Uçuş ağını 24 ülkede toplam 55 noktaya yükselten Pegasus yeni destinasyonu Tel Aviv ile misafirlerine yaz tatilini değerlendirmesi için farklı bir seçenek sunarken, iş dünyasının temsilcilerine de dinamik bir ulaşım alternatifi olacak.
 

PEGASUS UÇUŞA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

75 Airbus ~ 12 yıl önce
Pegasus'un 75 adet Airbus siparişi verdiği sanırım doğru yakın bi zamanda açıklanır.2015 te ilk teslimat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duyum ~ 12 yıl önce
Pegasus'un 75 adet Airbus siparişi verdiği konuşuluyor bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga ~ 12 yıl önce
bu uçuş çok önemli ve bu şekilde pegasus avrupadan telavive gidecek transit yolcularıda hedefine almış oldu uygun bilet fiyatlarıyla..tebrikler pegasus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Politik ortam ~ 12 yıl önce
Bu dönemde ne kadar is yapar bilemiyorum ama ön calismasini yapmislardir umarim. Bir Türk olarak en son Tel Aviv seyahatimde cok kötü davranislara maruz kalmistim havaalaninda (ciksta). Türkce konusunda diger okuyucularin hassasiyetini paylasiyorum. ucus noktasi varken ingilizce kökenli bir sözcük kullanimi Airport haber e yakismiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTM ~ 12 yıl önce
HOLLANDANIN ROTTERDAM SEHIRINEDE UCSUN, TARIFELI SEFER BASLASIN. THY BASLAMIYOR, PEGASUS BASLASIN. SAW UCUSLARI ROTTERDAM DAN COK KISI UCABILIR. SAW DANDA IC HATLARDA DEVAM EDECEKLER COK OLUR. AMSTERDAM DAN BIRSURU UCUS VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
matador ~ 12 yıl önce
dunyada yapilam aradtirmaya gore cinceden sonra ogrenilmesi en zor dil turkcedir,sondan eklemeli oldugu icin.ayrica en zengin kelime ve dil bilgiside turkceye aittir.ne kadar seviyoruz kelime secenegi cokken yabanci kelimeler kullanmayi,biseye benzedigini zannediyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s ~ 12 yıl önce
uçuş noktası , destinasyon değil , Türkçe özürlüler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000