25 Eylül 2009, Cuma 11:46:50

Pegasus uçuş ağını genişletiyor

Pegasus Havayolları dış hatlarda 23 Kasım tarihinden itibaren haftanın her günü İstanbul’dan Frankfurt’a ve iç hatlarda 25 Ekim’den itibaren Cumartesi ve Pazar günleri iki sefer olmak üzere haftanın her günü İstanbul’dan Konya’ya karşılıklı uçuşlara başlayarak büyümeye devam ediyor.
  • Ekonominin önemli sehirlerinden biri olan Denizli ne zaman Pegasusun kapsama alanina girecek..?? Gezgin.01
  • Pegasus yavaş yavaş airberlin'in imkanlarını kullanmaya başlayacak. Bu da codeshare dahil daha çok uçuş noktasına daha ucuz uçuş demek. İzair'de izmirden yeni hatlar kazanacak.
  • daha dun soylemiştim başlaması an meslesi diye code share anlaşmasinin ve yavas yavas başliyor. tabi saatler vs ayarlanacak daha çok kolay olmayacak ama sanirim oluyor yavas yavas. ariport bunu haber yaparisniz artik sanirim.. cunku kucuk bir olay dğeil. pegasus ile airberlinin code share anlaşmasi yapmasi turkiyede rekabette yep yeni seyler olmasi demek olacaktir. abd ye 300 eurya ucma sansi demektir.
  • keske onurda atlasta turkiyede eskiden oldugu gibi daha geniş ucus agiyla devam etseydi ama thy zararina uctugu ucuslarla bu şirketleri turkiyeden uzaklaştirdi. tabi thy iç hatlarda zarar etsede tekel oldugu dış hatlardan yaptiği ekstra karlarla o zararlari kapatabiliyor.thy zaten buyuk ama kucukleri bu kadar ezmesine gerek varmiydi ? pegasusudqa bitirmeye çalişiyorlar şimdi zararina ucan anadolu jet, pegasusun girdği heryere sokulan sunexpress artik onlar yetmedi kendisi geliyor pegasusla mucadele etmek için..
  • Pegasus geldi Onurda Atlasta bitti Kıskananlar çatlasın demek düşer bize :)
  • Arkadaşlar pegasus call center da çalışıyorum ve bugün rezervasyon programında munich-kankun-munich uçuşları eklendi. www.flypgs.com dan da görebilirsiniz, airberlin in web sitesine yönlendiriyor.
  • harbiden havacilik ve low cost anlasiyi bizim güzel türkiye´ye halen daha gelmemis, hepinizin bir low cost airlines kitabi alip okumanizi isterdim. alisin artik, havacilik amerika´da böyle, avrupada easy jet ve ryanair yapti, türkiye pegasus yapiyor ve inanin cok basarili yapiyor. Havaciligin H sini bilmeyenler yorum yaziyor ve airporthaber gibi sayfanin ismini lekeliyor.
  • Pegasus 2008 de 10 milyon Euro kar etti ve bunun 1 milyon Euro' sunu çalışanlarına kar payı olarak dağıttı, bende payıma düşeni aldım. Daha çok beklersiniz zarar edecek diye. Gelecek yıl neler olacak seyredin.
  • komik şeyler solyuyorsunuz. almanya pegasus diş hatlarinin bel kemiği ,diş hatlat ise genel ucus karliliğinin bel kemiği madem pegaus devamli zarar ediyor bu adamlar salakmi 24 ucak siparişi veriyor ve hala yeni ucus noktalari eklemeye devam ediyor ? zararina zarar katmak için mi? lutfen bi bakin bakalim doluluk oranlarina diş hatlarda kasım aralik ayi olsun 130 yolcudan asaği giden varmi ? thy nin 20 kişi ile uctugu yerlere 100 den asapği yolcuyla ucmuyor pegasus
  • ALMANYADA YOLCU TALEBININ EN DIP YAPTIGI KASIM AYINDA YENI UCUS PLANLAYAN PEGASUS EKIBININ HAVACILIKTAN PEK ANLAMADIGI ORTADA. CIN ALI ALMANYA OP ZARARA NE KADAR DAHA TAHAMMUL EDECEK ACABA??'2008 DEKI ZARARLARINI BILEN VARMI????

Türkiye ve yurtdışı uçuş noktalarına her geçen gün yenisini ekleyen Pegasus Havayolları, 29 Eylül tarihinde başlayacak bilet satışlarının ardından Frankfurt’a İstanbul’dan ilk uçuşunu 23 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. Pegasus, iç hatlarda ise 25 Ekim tarihinden itibaren cumartesi ve pazar günleri olmak iki sefer olamak üzere haftanın her  günü Konya’ya sefer düzenleyecek

Pegasus Frankfurt’a Adana, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Lefkoşa, Samsun ve Trabzon’dan  İstanbul bağlantılı uçma fırsatı da sunuyor. Biletler Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com’ dan 29 Eylül tarihinden itibaren 109.99 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek. Almanya uçuş hattını da genişleten Pegasus’un, İstanbul, Ankara ve İzmir’den Münih, Stutgart, Berlin-Schönefeld, Düsseldorf ve Köln’e karşılıklı uçuşları da bulunuyor.

Uçmanın kolay yolu Pegasus, iç hatlarda ise 25 Ekim tarihinden itibaren cumartesi ve pazar günleri iki sefer olmak üzere haftanın her günü Konya’ya sefer düzenleyecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Konya’ya gerçekleşecek seferler için biletler 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla 29 Eylül Salı günü satışa açılacak.

Pegasus uçuş ağını genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ekonominin önemli sehirlerinden biri olan Denizli ne zaman Pegasusun kapsama alanina girecek..?? Gezgin.01

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus yavaş yavaş airberlin'in imkanlarını kullanmaya başlayacak. Bu da codeshare dahil daha çok uçuş noktasına daha ucuz uçuş demek. İzair'de izmirden yeni hatlar kazanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
daha dun soylemiştim başlaması an meslesi diye code share anlaşmasinin ve yavas yavas başliyor. tabi saatler vs ayarlanacak daha çok kolay olmayacak ama sanirim oluyor yavas yavas. ariport bunu haber yaparisniz artik sanirim.. cunku kucuk bir olay dğeil. pegasus ile airberlinin code share anlaşmasi yapmasi turkiyede rekabette yep yeni seyler olmasi demek olacaktir. abd ye 300 eurya ucma sansi demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keske onurda atlasta turkiyede eskiden oldugu gibi daha geniş ucus agiyla devam etseydi ama thy zararina uctugu ucuslarla bu şirketleri turkiyeden uzaklaştirdi. tabi thy iç hatlarda zarar etsede tekel oldugu dış hatlardan yaptiği ekstra karlarla o zararlari kapatabiliyor.thy zaten buyuk ama kucukleri bu kadar ezmesine gerek varmiydi ? pegasusudqa bitirmeye çalişiyorlar şimdi zararina ucan anadolu jet, pegasusun girdği heryere sokulan sunexpress artik onlar yetmedi kendisi geliyor pegasusla mucadele etmek için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus geldi Onurda Atlasta bitti Kıskananlar çatlasın demek düşer bize :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar pegasus call center da çalışıyorum ve bugün rezervasyon programında munich-kankun-munich uçuşları eklendi. www.flypgs.com dan da görebilirsiniz, airberlin in web sitesine yönlendiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
harbiden havacilik ve low cost anlasiyi bizim güzel türkiye´ye halen daha gelmemis, hepinizin bir low cost airlines kitabi alip okumanizi isterdim. alisin artik, havacilik amerika´da böyle, avrupada easy jet ve ryanair yapti, türkiye pegasus yapiyor ve inanin cok basarili yapiyor. Havaciligin H sini bilmeyenler yorum yaziyor ve airporthaber gibi sayfanin ismini lekeliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus 2008 de 10 milyon Euro kar etti ve bunun 1 milyon Euro' sunu çalışanlarına kar payı olarak dağıttı, bende payıma düşeni aldım. Daha çok beklersiniz zarar edecek diye. Gelecek yıl neler olacak seyredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
komik şeyler solyuyorsunuz. almanya pegasus diş hatlarinin bel kemiği ,diş hatlat ise genel ucus karliliğinin bel kemiği madem pegaus devamli zarar ediyor bu adamlar salakmi 24 ucak siparişi veriyor ve hala yeni ucus noktalari eklemeye devam ediyor ? zararina zarar katmak için mi? lutfen bi bakin bakalim doluluk oranlarina diş hatlarda kasım aralik ayi olsun 130 yolcudan asaği giden varmi ? thy nin 20 kişi ile uctugu yerlere 100 den asapği yolcuyla ucmuyor pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALMANYADA YOLCU TALEBININ EN DIP YAPTIGI KASIM AYINDA YENI UCUS PLANLAYAN PEGASUS EKIBININ HAVACILIKTAN PEK ANLAMADIGI ORTADA. CIN ALI ALMANYA OP ZARARA NE KADAR DAHA TAHAMMUL EDECEK ACABA??'2008 DEKI ZARARLARINI BILEN VARMI????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000