03 Ekim 2016, Pazartesi 22:27:23

Pegasus uçaklarını kiralamak için müşteri arıyor

Havayolları açısından kabus gibi bir yıl devam ederken filosunda 77 uçak bulunduran Pegasus Havayolları, ilanla uçaklarına müşteri arayışına başladı.
  • Bu krizde isi en zor olan sirket sirayla pc,bora,atlas dir ..tk ve Sunex devlet destegiyle yirtar.
  • 74 ucagın uzun donem kıralanmaya konu olması halka acık bır sırket olan pegasus ıcın spk teblıgı kapsamında onemli nitelıklı ıslemlerden sayılır ,bu ucaklar sırketın maddi duran varlıgında yer almakta olup 74 ucagı ben kıralamaya karar verdım dıyerek kıralama ıslemıne baslayamaz ,3,5 belkı 10 ucak ıcın bır zorunluluk yok ama sen 74 ucagını kıralamaya konu edıyorsan bunu genel kurulda onaylatman lazım ,cin ali bunu bile ogrenememıs.
  • Biletler cok pahali
  • Bu durumun asil sorumlusu abartilip sisirilen Bos balon Haybat brother dir ...
  • Airport haberde herhangi bir şirket için olumsuz yorum yazanlara: Siz hiç ananızdan babanızdan düşmanı için bile olsa allah işini rast getirsin diye bir söz duymadınız mı? Burada yazanların çogu havacılık sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen kişiler. Herhangi bir şirketin kapanması senin bu sektörde devamını veya dahil olma şansını azaltacağını düşünemiyormusun. Pes.
  • Bencilliği bırakında bu şirkete birşey olursa ucu kaç bin kişiye dokunur onu düşünün. Devlet havayolu şirketi bile sıkıntı içindeyken,wetlease yaparak personelini madur etmemek için uğraşan, sıkıntısını çalışanından ve kamuoyundan saklamayan bu şirkete az saygı duyun. Yoksa daha çok ağlarsınız ucuz bilet diye. Üstün gördüğünüz o firmalar yandaş personel alıp, taşeron çalıştırıp ,fahiş fiyat çekince Canım Pegasus diye ağlamayın...
  • Şirket sahibine kinini kusanlar. Sanki pegasus batsa sahibi eyvah eyvaah diyecek. Bu işi bırakıp başka bir sektörde paşalar gibi para kazanacak ve siz de yine bir şekilde onun müşterisi olup ona para kazandırmaya devam edeceksiniz. Olan oradan ekmek parasını kazanmaya çalışan emekçilere olacak Pilot düşmanları sevinmesin, pilotlar uluslararası bir şekilde iş bulur. Ben yüklemeci, yer personeli gibi emekçileri söylüyorum. Ayrıca olan yine oluşacak kartel sonucu yüksek ücretlere uçacak yolculara olacak. Yolculardan bazıları diyor ki biz olmasak siz bir hiçsiniz. Tabi ki, ama o uçaklar olmazsa siz de uçak yolcusu değisiniz demektir. Ya uçakla 2 saatte gittiğiniz yere otobüsle 14-20 saatte gidersiniz ya da eskiden olduğu gibi seçeneğiniz olmadığı için 1000-1500 tl ye uçakla gidersiniz. Sadece düşünün, sadece.
  • gm bu kafa ile uçakları kilo ile satarsa şaşırmayın.
  • Kişisel düşmanlığınız olabilir zaten ne geliyorsa başımıza ondandır mesela bazı arkadaşlar pegasusa veryansın ediyor halbuki bu çalışanın genel sorunu işe gireyim hergün rapor alayım işe geç gideyim erken çıkayım işyerindede sıgara molasından dönmiyeyin.eğerki pegasus olmasa idi ki şuan özelde bayrak taşıyan o bir çoğumuz uçağa dürbünle bakardık. E hadi şirket kapandı sabancıya ne olur sizce bizlermi işsiz kalırız sabancımı bırakın sermaye düşmanlığınıda pegasus gibi firmaların açılması için dua edin yoksa bu ekonomik dar boğazda el feneriylr ararsınız
  • Yeni ekip kıyımı geliyor ..bu 2 hafta içinde ingilizce yetersiz olan ve sınavdan geçemeyenlerle boy kilo sorunluları atılıcak

Havayolları açısından kabus gibi bir yıl devam ederken filosunda 77 uçak bulunduran Pegasus Havayolları, ilanla uçaklarına müşteri arayışına başladı.

Özellikle dış hat uçuşlarında yolcu sayısının sert düşüş göstermesi Türk havayolu şirketlerini zora soktu. Havayolu şirketleri çeşitli tasarruf tedbirlerini uygulamaya koyarken krizden en çok etkilenen şirketlerin başında THY'den sonra en büyük filoya sahip olan Pegasus Havayolları oldu.

Çeşitli birimlerde çok sayıda çalışanla ekonomik krizi gerekçe göstererek yollarını ayıran Pegasus Havayolları, Ağustos ayı başında iki uçağını da wetlease (ekibiyle birlikte) olarak FlyNas Havayolları'na kiralamıştı.

Halen bünyesinde  8'i İZair'de, 3'ü de Air Manas'ta olmak üzere toplamda 77 uçağa sahip olan Pegasus, yurtdışı merkezli broker sitelere ilanlar vererek wetlease operasyonlar için işbirliği yapacak havayolu aramaya başladı.

İlanda Pegasus Havayolları filosunda Airbus ve Boeing tipi uçaklar olduğu vurgulanırken uçaklara ait sertifika bilgilerine de yer verildi.

İşte o ilan:

Pegasus uçaklarını kiralamak için müşteri arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (140)

IL ~ 7 yıl önce
Bu krizde isi en zor olan sirket sirayla pc,bora,atlas dir ..tk ve Sunex devlet destegiyle yirtar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
74 ucagın uzun donem kıralanmaya konu olması halka acık bır sırket olan pegasus ıcın spk teblıgı kapsamında onemli nitelıklı ıslemlerden sayılır ,bu ucaklar sırketın maddi duran varlıgında yer almakta olup 74 ucagı ben kıralamaya karar verdım dıyerek kıralama ıslemıne baslayamaz ,3,5 belkı 10 ucak ıcın bır zorunluluk yok ama sen 74 ucagını kıralamaya konu edıyorsan bunu genel kurulda onaylatman lazım ,cin ali bunu bile ogrenememıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
74 uçağın kiralandığı nerede yazıyor link verebilirmisiniz merak ettim.
M barhan ~ 7 yıl önce
Biletler cok pahali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 7 yıl önce
Pgs un zararı çok büyük.
Getti ~ 7 yıl önce
Getti altınlar.Getti hedge fonları...
Pega Haybat ~ 7 yıl önce
Bu durumun asil sorumlusu abartilip sisirilen Bos balon Haybat brother dir ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin Ali ~ 7 yıl önce
Cin olmadan adam adam çarpmaya kalkarsa sonu böyle olur.
Yazık ~ 7 yıl önce
Airport haberde herhangi bir şirket için olumsuz yorum yazanlara: Siz hiç ananızdan babanızdan düşmanı için bile olsa allah işini rast getirsin diye bir söz duymadınız mı? Burada yazanların çogu havacılık sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen kişiler. Herhangi bir şirketin kapanması senin bu sektörde devamını veya dahil olma şansını azaltacağını düşünemiyormusun. Pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski PGS 'lu ~ 7 yıl önce
Onu sanki PGS yapıyor da ben yapacağım öyle mi.Benim kul hakkımı yerken PGS ne yapıyordu?Çıkaracağı yeni adamların listesini yapıyordu.HERKES ÖNCE AYNAYA BAKACAK.
PGS ~ 7 yıl önce
Şimdiye kadar hayır duası mı almış da insanlardan öyle davranmasını istiyor?
Hah şimdi belli oldu ~ 7 yıl önce
yok cin ali, yok fetö metö, yok yolcu, yok kpt, F/O, yok ananas airlines filan demeyin. Daha önce işten çıkarılanlar giydirip duruyor burada.
13:45'e ~ 7 yıl önce
PGS'la yolcu olarak bile uçmadım.Ama yorumlara bakınca, PGS çok insanın canını yakmış demek ki.
Emin olun ~ 7 yıl önce
Yolcu olarak uçtuğunuz şirketler daha çok can yakmıştırda bu sitede dillendirilmiyor. Yoksa başka yerlerde sms le işten çıkarmaları duymadınız mı?
Ego Kurbanı ~ 7 yıl önce
Bencilliği bırakında bu şirkete birşey olursa ucu kaç bin kişiye dokunur onu düşünün. Devlet havayolu şirketi bile sıkıntı içindeyken,wetlease yaparak personelini madur etmemek için uğraşan, sıkıntısını çalışanından ve kamuoyundan saklamayan bu şirkete az saygı duyun. Yoksa daha çok ağlarsınız ucuz bilet diye. Üstün gördüğünüz o firmalar yandaş personel alıp, taşeron çalıştırıp ,fahiş fiyat çekince Canım Pegasus diye ağlamayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalama ~ 7 yıl önce
Wet lease'e çıkan bir uçakta zaten uçuşta 2 kokpit 1 kabin yeterlidir.Bazılarınız bu ilanla zaten çoktan gözden çıkarıldınız.
Sacmalamaya ~ 7 yıl önce
Ya adamlar kendi kabininden sadece bir observer gorevlendirecekse?!? Bence sen gozden cikarilip cikarilmadigini gozden gecir?!?
katılıyorummm ~ 7 yıl önce
bencedeee katılıyorum arkadasım... Biz cıkarılma korkusu yaşarken... Siz nerdeyse seviniceksiniz. Acaba siz hiç işssiz kaldınızmı ??? Ayıptır günahtr.. kaç kişi evine ekmek götürüyor...
Murat ~ 7 yıl önce
Kardesim adam parasini dusundugu icin biseyler yapmaya calisiyo yoksa pegasus calisnlarini kurtarmak icin birakin bu padisahim cok yasa ayaklarini
Yazık ~ 7 yıl önce
Şirket sahibine kinini kusanlar. Sanki pegasus batsa sahibi eyvah eyvaah diyecek. Bu işi bırakıp başka bir sektörde paşalar gibi para kazanacak ve siz de yine bir şekilde onun müşterisi olup ona para kazandırmaya devam edeceksiniz. Olan oradan ekmek parasını kazanmaya çalışan emekçilere olacak Pilot düşmanları sevinmesin, pilotlar uluslararası bir şekilde iş bulur. Ben yüklemeci, yer personeli gibi emekçileri söylüyorum. Ayrıca olan yine oluşacak kartel sonucu yüksek ücretlere uçacak yolculara olacak. Yolculardan bazıları diyor ki biz olmasak siz bir hiçsiniz. Tabi ki, ama o uçaklar olmazsa siz de uçak yolcusu değisiniz demektir. Ya uçakla 2 saatte gittiğiniz yere otobüsle 14-20 saatte gidersiniz ya da eskiden olduğu gibi seçeneğiniz olmadığı için 1000-1500 tl ye uçakla gidersiniz. Sadece düşünün, sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs'a ~ 7 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum PGS'a kayyum atanmalı.
Perakendeci ~ 7 yıl önce
gm bu kafa ile uçakları kilo ile satarsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz ~ 7 yıl önce
Kişisel düşmanlığınız olabilir zaten ne geliyorsa başımıza ondandır mesela bazı arkadaşlar pegasusa veryansın ediyor halbuki bu çalışanın genel sorunu işe gireyim hergün rapor alayım işe geç gideyim erken çıkayım işyerindede sıgara molasından dönmiyeyin.eğerki pegasus olmasa idi ki şuan özelde bayrak taşıyan o bir çoğumuz uçağa dürbünle bakardık. E hadi şirket kapandı sabancıya ne olur sizce bizlermi işsiz kalırız sabancımı bırakın sermaye düşmanlığınıda pegasus gibi firmaların açılması için dua edin yoksa bu ekonomik dar boğazda el feneriylr ararsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son dakika...son dakika...son dakika... ~ 7 yıl önce
Yeni ekip kıyımı geliyor ..bu 2 hafta içinde ingilizce yetersiz olan ve sınavdan geçemeyenlerle boy kilo sorunluları atılıcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHAL ~ 7 yıl önce
OHAL'DE İŞÇİ ÇIKARMAK KANUNA AYKIRI.PGS KANUNLARA BU KADAR SAYGILI İŞTE.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000