14 Ağustos 2008, Perşembe 11:09:34

Pegasus uçak satmaya başladı

Türkiye’nin Low Cost Carrier (LCC) havayolu şirketlerinden Pegasus Havayolları, Boeing 737-800 tipi yolcu uçağını Brezilyalı havayolu şirketi Gol Airlines’a sattı.
  • Her konuda olduğu gibi bilen, bilmeyen yazıyor. Uçak leasing firmaları uçakları öyle 1-2 yıllığına kiraya vermezler. En az 4, bazen de 6 yıl kiralama ve bunun ilk 6 ayını peşin isterler. Pegasus' a b.k atanlar birazcık medyadan takip ediyor olsalar Pegasus' un her yıl Boeing den 2 uçak alacağını ve bu ay sonuna doğru biri, Kasım ayında da diğerinin geleceğini, dolayısıyla gelecek yıl bu zamanlarda elinde şimdikinden 4 fazla uçak olacağını anlarlar ve abuk subuk şeyler yazmazlardı. 1 yıl geçiş dönemi için siz olsanız 4 veya 6 yıllığına bir uçağı mı bağlarsınız yoksa bunun yerine kira sözleşmeleri dolan uçakları gönderip yerine 1 yıllığına Corendon ve Saga' dan uçak mı kiralardınız? Öyle bilip bilmeden her kes karnından konuşmasın lütfen. Bu arada yeni uçak planlandığı gibi Ağustos sonlarına doğru geliyor, ilave olarak gelecek yıl için sürpriz alımlar bile olabilir.
  • Bizler bir elimiz duvadaydıki pegasus KARS'a uçuşunu başlatsın.ama bakıyoruzki pegasus filosunu küçültüyor. duvamız budur allah yardımcınız olsun. bir ülkede alterletif hava yolu yoksa zulumle uçarız.inşallah KARSADA uçarsınız.tüm karslılar adına.
  • senior officer????? olmuşsun ama adam olamamışsın, patronuna nickinide vermişsindir yakında yaptığının karşılığını (kelimeyi söylemeyim) alrsın...
  • bu habere en doğru yorumu sn. skyworker en başta yapmış. işin aslı aynen skyworker ın yazdığı gibi. haber de yanlış , dolayısıyla yapılan yorumlar da yanlış. komik duruma düşmeyin bence.
  • Senior Officer, kimin ne is yaptığına yada yapacağına siz mi karar veriyorsunuz.kokpit camlarını siz silin olur mu.Tartısmalarda insanları mesleklerine göre yargılayıp,saygı sınırlarını aşmayın.Bu şekilde bir ithamıda zaten havacılık içerisinde bir zaat yapmaz.Sizde kendi işinize bakın.
  • bence de zorda olmasa satmazdı... ortak olduğu izair'e versin o zaman, şimdi asıl sabiha gökçen satıldı artık öyle beleş yer hizmetleri ikmal yok... maliyetleri bir göründe ondan sonra değil su vs uçakta aldığı nefesi bile ödeyecek hale gelir bu millet:)))
  • Sayin technicman ne anlarsin sen ucak alim satimdan sen yaglama yikamana bak kokpit camlarini sil gerisine karisma , herkes isini bilsin!
  • keşke yüzlerce ali sabancı olsa.. ama o kadar çok başarılı insan olsaydı bu bilgisiz yorumları yapanlar hangibirine laf atim diye dahada affallarlardı.. pegasus başarılı bir filo yenileme politikası yürütürken,,ülkemize katma değer katarken ,,bunun yanlış haberler ve yorumlara maruz kalması herhalde kasıtlı bir kıskançlık ürünüdür..ne de olsa pegasus "meyve veren bir ağaç"..
  • Bakmayın siz bilip bilmeden yapılan yorumlara, 1 YTL'lik domates suyunu 5 YTL'ye satan Cin Ali yine bu işte de karlı çıkacağı bir hesap yapmıştır. Allah çalışanlarına sabır versin.
  • sayın ali show rumuzlu arkadaş siz herhalde havacılığın kurallarını bilmiyorsunuz ne demişler cahilden değil herşeyi bildiğini zanneden yarı cahillerden kork.

Türkiye’nin LCC şirketlerinden Pegasus Airlines, filosunda bulunan 12 adet Boeing 737-800 tipi yolcu uçağından birini Brezilyalı Gol Havayolları’na sattı.

Geçtiğimiz hafta Brezilyalı havayolu şirketi Gol Airlines tarafından filoya katılan B737-800’ün yeni renklerine boyanmasının ardından üzerindeki TC-APM kuyruk tescilinin silinmemiş olması satışın ardından Atatürk Havalimanı’nda uçağı görenlerce ilginç karşılandı.

Pegasus Havayolları’nın filosundaki uçak sayısı satılan B737-800’ün ardından 16’ya düştü. Satış sonrası Pegasus’un filosunda 11 adet B737-800, 2 adet B737-400, 3 adet B737-500 bulunuyor.

İşte Pegasus’un Gol Havayolları’na sattığı o uçak:

Gol Airlines

Pegasus Airlines

©AirportHaber.com

Pegasus uçak satmaya başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Her konuda olduğu gibi bilen, bilmeyen yazıyor. Uçak leasing firmaları uçakları öyle 1-2 yıllığına kiraya vermezler. En az 4, bazen de 6 yıl kiralama ve bunun ilk 6 ayını peşin isterler. Pegasus' a b.k atanlar birazcık medyadan takip ediyor olsalar Pegasus' un her yıl Boeing den 2 uçak alacağını ve bu ay sonuna doğru biri, Kasım ayında da diğerinin geleceğini, dolayısıyla gelecek yıl bu zamanlarda elinde şimdikinden 4 fazla uçak olacağını anlarlar ve abuk subuk şeyler yazmazlardı. 1 yıl geçiş dönemi için siz olsanız 4 veya 6 yıllığına bir uçağı mı bağlarsınız yoksa bunun yerine kira sözleşmeleri dolan uçakları gönderip yerine 1 yıllığına Corendon ve Saga' dan uçak mı kiralardınız? Öyle bilip bilmeden her kes karnından konuşmasın lütfen. Bu arada yeni uçak planlandığı gibi Ağustos sonlarına doğru geliyor, ilave olarak gelecek yıl için sürpriz alımlar bile olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karslı ~ 16 yıl önce
Bizler bir elimiz duvadaydıki pegasus KARS'a uçuşunu başlatsın.ama bakıyoruzki pegasus filosunu küçültüyor. duvamız budur allah yardımcınız olsun. bir ülkede alterletif hava yolu yoksa zulumle uçarız.inşallah KARSADA uçarsınız.tüm karslılar adına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinirli ~ 16 yıl önce
senior officer????? olmuşsun ama adam olamamışsın, patronuna nickinide vermişsindir yakında yaptığının karşılığını (kelimeyi söylemeyim) alrsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 16 yıl önce
bu habere en doğru yorumu sn. skyworker en başta yapmış. işin aslı aynen skyworker ın yazdığı gibi. haber de yanlış , dolayısıyla yapılan yorumlar da yanlış. komik duruma düşmeyin bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 16 yıl önce
Senior Officer, kimin ne is yaptığına yada yapacağına siz mi karar veriyorsunuz.kokpit camlarını siz silin olur mu.Tartısmalarda insanları mesleklerine göre yargılayıp,saygı sınırlarını aşmayın.Bu şekilde bir ithamıda zaten havacılık içerisinde bir zaat yapmaz.Sizde kendi işinize bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancıSA ~ 16 yıl önce
bence de zorda olmasa satmazdı... ortak olduğu izair'e versin o zaman, şimdi asıl sabiha gökçen satıldı artık öyle beleş yer hizmetleri ikmal yok... maliyetleri bir göründe ondan sonra değil su vs uçakta aldığı nefesi bile ödeyecek hale gelir bu millet:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senior Officer ~ 16 yıl önce
Sayin technicman ne anlarsin sen ucak alim satimdan sen yaglama yikamana bak kokpit camlarini sil gerisine karisma , herkes isini bilsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
keşke yüzlerce ali sabancı olsa.. ama o kadar çok başarılı insan olsaydı bu bilgisiz yorumları yapanlar hangibirine laf atim diye dahada affallarlardı.. pegasus başarılı bir filo yenileme politikası yürütürken,,ülkemize katma değer katarken ,,bunun yanlış haberler ve yorumlara maruz kalması herhalde kasıtlı bir kıskançlık ürünüdür..ne de olsa pegasus "meyve veren bir ağaç"..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Bakmayın siz bilip bilmeden yapılan yorumlara, 1 YTL'lik domates suyunu 5 YTL'ye satan Cin Ali yine bu işte de karlı çıkacağı bir hesap yapmıştır. Allah çalışanlarına sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technicman ~ 16 yıl önce
sayın ali show rumuzlu arkadaş siz herhalde havacılığın kurallarını bilmiyorsunuz ne demişler cahilden değil herşeyi bildiğini zanneden yarı cahillerden kork.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000