05 Mart 2018, Pazartesi 10:45:29

Pegasus uçağında panik anları!

Kayseri-İstanbul seferini yapan uçak, hava şartları nedeniyle Sabiha Gökçen'e üç kez inemeyince yolcular büyük panik yaşadı, sinir krizi geçirdi.
  • Evet haklısınız millet cahil. Bu paniğe hiç gerek yok. Ama aynı durumda THY veya AnadoluJet olsaydı emin olun bu panik olmazdı çünkü insanları adam yerine koyup onlarla ilgilenen, yatıştıran birileri olurdu. İstek ve ihtiyaçları karşılanırdı. Pegasus gibi bir firmayla uçuyorsanız karşınızda hiç kimseyi bulamazsınız. Bu nedenle şuçlu Pegasus değilmiş gibi görünse de yine de bütün suç onların çünkü berbat bir firma. Siz de AnadoluJet'le uçun kardeşim. THY kalitesiyle :)
  • cehalet zor iş. allah uçuş ekiplerine güç kuvvet versin
  • gülüyorum sadece şu varlığa
  • Pegasus her kurusun hesabini yaptigi icin divert etmeyi en son ihtimale birakir ve insanlarin hayatini tehlikeye sokar . Suyu bile satan sirketten ne beklenir. Bir kere denedin inemiyorsan israr etme !!!
  • Iste sizin gibi yolcular yuzunden cok sevdigim meslegimi biraktim.Cahille ugrasmak cok zor.Kokpit ve kabin ekiplerine sabir diliyorum.
  • https://youtu.be/N4ZR_sSZR1g farkı görün.
  • Acil bu provakatif olaylara dur demeli ve havayolu şirketlerinin yanında yer almalı. Örnek FAA EASA. Yoksa gidişat iyi değil. Artık TV programı mı? Kanunlarda değişiklik mi? ne gerekiyorsa? Bu provokatif hareketler ileride uçak bile düşürür. Uluslar arası platformda hem yolcularımız hem de şirketler zarar görür. Almanya, İngiltere, Rusya, Amerika böyle durumlara kendi alanlarında ve uçaklarında müsaade etmez. Bkz Ryanair Stansted 11 saat gecikme videosu. https://www.youtube.com/watch?v=ASDuLY3F4v0 .....Eğitim şart.
  • havayolu şirketlerini sivil havacılık kurallarını uyguladığı halde karalayan, fütursuzca medyaya sunan ve imaj kaybı için asparagas haber yapan tüm kişi ve kuruluşlara karşı yasal yollara başvurmaya davet ediyorum. THY bunu başlattı inşallah devamı gelir. Bence bu başı bozuklukla çok kötü olaylar bizi bekliyor. SHGM sorum size, bu tür pravakatörler olduğu ve cezalandırılmadığı, uçuş ekibinin arkasında durulmadığı ve emsal teşkil edecek hareketler basın yoluyla kolayca paylaşıldığı sürece, ileride uçakta yüzlerce yolcuya karşı 4 kişi nasıl güvenliği sağlayacak. 10 kişi diğer yüzlerce kişinin huzurunu ve seyahat hakkı ile güvenliğini bu kadar kolay tehdit edebilir mi?
  • pilotların motor vurduğunu dikme kırdığını da gördük.
  • Ya trajikomik gercekten. Ogrenemediniz gitti bir turlu. Bagris cagris ucaktaki herkesin psikolojisini bozmus siniri zayiflar. Arkadasim hava kotuyken ucma bidaha o zaman. Pas gecme kadar, inis denemesi yapmasi kadar, kotu havalarda gecikme olmasi kadar normal bir sey yok. Bi is basarmis gibi videoya cekip sovenist aciklamalar yapilmis. Komik gercekten. Bu hassasiyetinizi keske baska seylerde de gosterseniz. Bunlar hep cahillikten. Zaten kotu olan havalarda isi zor olan ektsra is yuku olan pilotlar bir de bi ucak dolusu siniri zayif adamla sinanmis resmen. Sakamisiniz bi gidin ya.

Kayseri-İstanbul seferini yapan uçak, hava şartları nedeniyle Sabiha Gökçen'e üç kez inemeyince yolcular büyük panik yaşadı, sinir krizi geçirdi.

Pegasus Havayolları’nın dün Kayseri-İstanbul seferini yapan uçağı, rüzgar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapamadı. Bursa’ya yönlendirilen ve yakıt ikmali yapan uçakta saatlerce beklemek zorunda kalan yolcular, sinir krizleri geçirdi. Uçaktan inmek isteyen ve gözyaşı döken yolcular, o anları canlı yayınladı.

Saatlerce uçakta bekleyen yolcular duruma tepki göstererek kapılara yöneldi. Kabin ekibi ile tartışan yolcuların sinir krizi geçirdikleri ve ağlayarak uçaktan inmek için yardım istedikleri görüldü. Uçakta bulunan bir yolcu, yaşananları cep telefonu kamerasıyla sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

Görüntülerde bir yolcu, yaşadıkları korku dolu anları anlatıyor. Uçağın arka tarafına doğru gidildikçe yolcuları durumu gözler önüne seriliyor. Bazı yolcular yaşananlar nedeniyle gözyaşı dökerken, bazısı da inmek için uçak kapısına gitmeye çalışıyor. Tepkilerin büyümesinin ardından Pegasus Havayolları isteyen yolcuları karayolu ile İstanbul’u ulaşımını sağladı.

 

Pegasus uçağında panik anları!

Yorumlar Tüm Yorumlar (229)

Kerem ~ 6 yıl önce
Evet haklısınız millet cahil. Bu paniğe hiç gerek yok. Ama aynı durumda THY veya AnadoluJet olsaydı emin olun bu panik olmazdı çünkü insanları adam yerine koyup onlarla ilgilenen, yatıştıran birileri olurdu. İstek ve ihtiyaçları karşılanırdı. Pegasus gibi bir firmayla uçuyorsanız karşınızda hiç kimseyi bulamazsınız. Bu nedenle şuçlu Pegasus değilmiş gibi görünse de yine de bütün suç onların çünkü berbat bir firma. Siz de AnadoluJet'le uçun kardeşim. THY kalitesiyle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Sen onu bunu bırak da seni Pegasustan niye attılar, onu anlat...
eğitim şart ~ 6 yıl önce
cehalet zor iş. allah uçuş ekiplerine güç kuvvet versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 6 yıl önce
gülüyorum sadece şu varlığa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 6 yıl önce
Pegasus her kurusun hesabini yaptigi icin divert etmeyi en son ihtimale birakir ve insanlarin hayatini tehlikeye sokar . Suyu bile satan sirketten ne beklenir. Bir kere denedin inemiyorsan israr etme !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne suymuş arkadaş! ~ 6 yıl önce
...
Eski K/A ~ 6 yıl önce
Iste sizin gibi yolcular yuzunden cok sevdigim meslegimi biraktim.Cahille ugrasmak cok zor.Kokpit ve kabin ekiplerine sabir diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fındık ~ 6 yıl önce
Keşke tk gibi pgs de de fındık dağıtsalar bu fındık beyinlilerde susar.Çünkü ancak beleşle sakinleşıyor bizim millet.
sadece izleyin ~ 6 yıl önce
https://youtu.be/N4ZR_sSZR1g farkı görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM'ye ~ 6 yıl önce
Acil bu provakatif olaylara dur demeli ve havayolu şirketlerinin yanında yer almalı. Örnek FAA EASA. Yoksa gidişat iyi değil. Artık TV programı mı? Kanunlarda değişiklik mi? ne gerekiyorsa? Bu provokatif hareketler ileride uçak bile düşürür. Uluslar arası platformda hem yolcularımız hem de şirketler zarar görür. Almanya, İngiltere, Rusya, Amerika böyle durumlara kendi alanlarında ve uçaklarında müsaade etmez. Bkz Ryanair Stansted 11 saat gecikme videosu. https://www.youtube.com/watch?v=ASDuLY3F4v0 .....Eğitim şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tüm ~ 6 yıl önce
havayolu şirketlerini sivil havacılık kurallarını uyguladığı halde karalayan, fütursuzca medyaya sunan ve imaj kaybı için asparagas haber yapan tüm kişi ve kuruluşlara karşı yasal yollara başvurmaya davet ediyorum. THY bunu başlattı inşallah devamı gelir. Bence bu başı bozuklukla çok kötü olaylar bizi bekliyor. SHGM sorum size, bu tür pravakatörler olduğu ve cezalandırılmadığı, uçuş ekibinin arkasında durulmadığı ve emsal teşkil edecek hareketler basın yoluyla kolayca paylaşıldığı sürece, ileride uçakta yüzlerce yolcuya karşı 4 kişi nasıl güvenliği sağlayacak. 10 kişi diğer yüzlerce kişinin huzurunu ve seyahat hakkı ile güvenliğini bu kadar kolay tehdit edebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pas geçmeyen ~ 6 yıl önce
pilotların motor vurduğunu dikme kırdığını da gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siniri Zayiflar ~ 6 yıl önce
Ya trajikomik gercekten. Ogrenemediniz gitti bir turlu. Bagris cagris ucaktaki herkesin psikolojisini bozmus siniri zayiflar. Arkadasim hava kotuyken ucma bidaha o zaman. Pas gecme kadar, inis denemesi yapmasi kadar, kotu havalarda gecikme olmasi kadar normal bir sey yok. Bi is basarmis gibi videoya cekip sovenist aciklamalar yapilmis. Komik gercekten. Bu hassasiyetinizi keske baska seylerde de gosterseniz. Bunlar hep cahillikten. Zaten kotu olan havalarda isi zor olan ektsra is yuku olan pilotlar bir de bi ucak dolusu siniri zayif adamla sinanmis resmen. Sakamisiniz bi gidin ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000