12 Aralık 2013, Perşembe 17:31:18

PEGASUS UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Pegasus Havayolları'nın İzmir-Ankara seferini yapan yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi.
  • Yorumlara bakıyorumda klavyesini alan yazmış. Teknik bilgi yok, donanım yok. Varsan baksan yer hizmetlerinde işçi. Akıllı yazın.Düşünerek yazın.Araştırarak sorgulayarak. Bunu hayatın her alanında yapın.İnsanları klavye karşısında karaşamak çok kolay. Bunu yaparken sadece sizin cahilliğiniz ortaya çıkıyor.Bilin istedim.
  • "Kaçın PGS geliyor"a, uçağın limitlerine uyan max. hızda taksi yapmanın ya da şartlar görerekse visual yapmanın neresi emniyetsizlik. Ayrıca kime "aferin hızlı rule yaptın, visual yaptın" diye fazla maaş vermişler? Söyler misiniz???
  • siz gelin bakın notamlara bıze o ucagı kullanalım dıye tonla para verıyorlar.herseyı ıncelıyoruz.ne yazıkkı sıze vermıyorlar o yuzden begenmıyorsan baska kapıya kımse sızın buradakı sacma yorumlarınızla ugrasmaz
  • Pegasus son zamanlarda ineceği havalimanlarının PAT Saha Durum Raporlarını incelemeden veya Notamlara bakmadan ya Divert ya da Uçuş İptali yapıyor. Bunu niçin nasıl yapıyor anlamış değiliz.
  • pgs pilotları para için tehlikeli şeyler yapıp , visual, hızlı taksi vs yapıyorlar. Yetkililer lütfen el atsınlar. Böyle maaş, ödül sistemi olmaz...

Pegasus Havayolları'nın İzmir-Ankara seferini yapan yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi.

Pegasus Havayolları'nın 2132 sefer sayılı İzmir-Ankara uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi. Bunun üzerine Esenboğa Havalimanı'na iniş için öncelik isteyen kokpit ekibi saat 16:20'de meydana iniş yaptı. 

Sehamettin Altun adındaki yolcu, uçak iner inmez sağlık ekipleri tarafından alınarak hastane kaldırıldı.

 

PEGASUS UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ne desem? ~ 10 yıl önce
Yorumlara bakıyorumda klavyesini alan yazmış. Teknik bilgi yok, donanım yok. Varsan baksan yer hizmetlerinde işçi. Akıllı yazın.Düşünerek yazın.Araştırarak sorgulayarak. Bunu hayatın her alanında yapın.İnsanları klavye karşısında karaşamak çok kolay. Bunu yaparken sadece sizin cahilliğiniz ortaya çıkıyor.Bilin istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"Kaçın PGS geliyor"a, uçağın limitlerine uyan max. hızda taksi yapmanın ya da şartlar görerekse visual yapmanın neresi emniyetsizlik. Ayrıca kime "aferin hızlı rule yaptın, visual yaptın" diye fazla maaş vermişler? Söyler misiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksiniz ~ 10 yıl önce
siz gelin bakın notamlara bıze o ucagı kullanalım dıye tonla para verıyorlar.herseyı ıncelıyoruz.ne yazıkkı sıze vermıyorlar o yuzden begenmıyorsan baska kapıya kımse sızın buradakı sacma yorumlarınızla ugrasmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş İptalleri ~ 10 yıl önce
Pegasus son zamanlarda ineceği havalimanlarının PAT Saha Durum Raporlarını incelemeden veya Notamlara bakmadan ya Divert ya da Uçuş İptali yapıyor. Bunu niçin nasıl yapıyor anlamış değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçın PGS Geliyor! ~ 10 yıl önce
pgs pilotları para için tehlikeli şeyler yapıp , visual, hızlı taksi vs yapıyorlar. Yetkililer lütfen el atsınlar. Böyle maaş, ödül sistemi olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus Aİrlines ~ 10 yıl önce
Şirketin pilotlarına bu ithamı yapma bilgisine nerden sahipsin? Pilotlar para için değil önce canlar için bişey yaparlar hepsi değerli kişilerdir. Şirketi karalama yapma!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000