11 Kasım 2018, Pazar 00:13:29

Pegasus uçağında sara krizi geçirdi, boğazına sakız kaçtı

Pegasus Havayolları'nın Ankara-İstanbul seferini yapan uçağında sara krizi geçiren yolcunun boğazına sakız kaçtı, yolcu ölümden döndü.
  • Yıllardır Pegasus ile yurtdışı ucarım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Haberlerin cogunu art niyetli buluyorum.
  • Murat bey kardeş sen ya ayakta hayal görüyorsun ya dikkat çekmeye çalışıyorsun yada ruhsal sorunların var.Twitterda ekip çocuğa ayran verdi demişsin ekip çocuğa bilinci kapanmadan su verdi sen nerenden gördün ayranı? 24D idi koltuğum bizzat gördük duyduk el insaf bu kadar atmasyon olmaz kabin basıncından tut ayrana kadar gündüz düşlerini yazmışsın haber diye.
  • Pegasus ucaklarinin içi cok pis. Onca para kazan icini temizlet guzellestir firavun gibi hep cebe hep cebe
  • bunlar da pilot mu be
  • Sevgili Murat Şahin adlı işgüzar herif aynı uçaktaydım uçakta basınç kaybı falan olmadı.Muhtemelen kulakların ağrıdı diye bir yerlerlerinden uydurdun!? Genç arkadaş Sara hastasıydı ve sara krizine girdi.Ekip hemen doktor anonsu yaptı gelen doktor sara krizi olduğu için çocuğu sabit tutmaya çalıştı.Ne oksijen maskeleri düştü nede senin dışında kimsede ağrı falan olmadı kimseden duymadım.Tam bir bilip bilmeden atıp tutan işgüzar herifsin.Görüntülerde bende çıkmışım hem senin için hemde yayınlayanlar için yasal haklarımı kullanacağım.Ayrıca Pegasusu'da şirket hakkında yanıltıcı karalayıcı yalan yanlış haber yaydığı için bu şahsa dava açmaya davet ediyorum derhal.
  • Neredesin feryat ağabeyy??
  • Uçan metrobüs
  • fazla Amerikan filmi seyretmiş, hayal görmüş anlaşılan. Türkçe'de böyle bir deyiş yok, hiçbir sağlık görevlisi de bu cümleyi kullanmaz.
  • Yüksek irtifada ani basınç düşse maskeler açılır. Demek ki 14.000 altı. Ayrıca ani dalgalanma olduysa (ki bu her an her uçakta olabilir) yolcuda da ağır üst solunum yolu rahatsızlığı varsa kulakları basınç değişikliği ile rahatsız olmuş olabilir. Geçmiş olsun. Ama haber abartılmış. Hele başlık facia.
  • cabin pressure hepsini hoplatmış :)) :)) :))


TC-CCJ kuyruk tescilli Boeing B737 tipi Pegasus uçağı, PC28683 sefer sayısı ile Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan İstanbul'a gelmek üzere havalandı. 

Uçak İstanbul'a inmek üzere alçalmaya başladığı sıralarda uçakta bulunan bir yolcu sara krizi geçirdi. Bu sırada çiğnediği sakız boğazına kaçınca uçakta kısa süreli panik yaşandı.  Uçakta bulunan Murat Şahin isimli yolcu uçak içerisinde yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Şahin, kabin basıncının düştüğünü iddia etmesine rağmen uçakta kabin basıncı arızası yaşanmadığı, sadece bir yolcunun sara krizi geçirdiği ve boğazına sakız kaçtığı belirtildi.   

Yapılan müdahalelerle yolcunun boğzına takılan sakız çıkarılırken uçağın inmesinin ardından uçağa ambulans çağırıldı. 

İşte uçak içindeki o anlar ve Murat Şahin'in paylaşımı;





Pegasus uçağında sara krizi geçirdi, boğazına sakız kaçtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Nur ~ 5 yıl önce
Yıllardır Pegasus ile yurtdışı ucarım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Haberlerin cogunu art niyetli buluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muratın gündüz düşleri.. ~ 5 yıl önce
Murat bey kardeş sen ya ayakta hayal görüyorsun ya dikkat çekmeye çalışıyorsun yada ruhsal sorunların var.Twitterda ekip çocuğa ayran verdi demişsin ekip çocuğa bilinci kapanmadan su verdi sen nerenden gördün ayranı? 24D idi koltuğum bizzat gördük duyduk el insaf bu kadar atmasyon olmaz kabin basıncından tut ayrana kadar gündüz düşlerini yazmışsın haber diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 5 yıl önce
Pegasus ucaklarinin içi cok pis. Onca para kazan icini temizlet guzellestir firavun gibi hep cebe hep cebe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan akrep ~ 5 yıl önce
bunlar da pilot mu be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 5 yıl önce
pilotsun herhalde?
Murat Şahin Başın Belada ~ 5 yıl önce
Sevgili Murat Şahin adlı işgüzar herif aynı uçaktaydım uçakta basınç kaybı falan olmadı.Muhtemelen kulakların ağrıdı diye bir yerlerlerinden uydurdun!? Genç arkadaş Sara hastasıydı ve sara krizine girdi.Ekip hemen doktor anonsu yaptı gelen doktor sara krizi olduğu için çocuğu sabit tutmaya çalıştı.Ne oksijen maskeleri düştü nede senin dışında kimsede ağrı falan olmadı kimseden duymadım.Tam bir bilip bilmeden atıp tutan işgüzar herifsin.Görüntülerde bende çıkmışım hem senin için hemde yayınlayanlar için yasal haklarımı kullanacağım.Ayrıca Pegasusu'da şirket hakkında yanıltıcı karalayıcı yalan yanlış haber yaydığı için bu şahsa dava açmaya davet ediyorum derhal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gor bakalim ~ 5 yıl önce
Hicbir sey olmaz istedigin davayi ac.
vayyyy ~ 5 yıl önce
bu ne yürek be. İstediğin davayı he? Tanıdık çok herhalde. Dayı amca vs. Bu nasıl bir baş kaldırıdır?
vayyyy ~ 5 yıl önce
bu ne yürek be. İstediğin davayı he? Tanıdık çok herhalde. Dayı amca vs. Bu nasıl bir baş kaldırıdır?
Ferhat ğöçer ~ 5 yıl önce
Neredesin feryat ağabeyy??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Uçan metrobüs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kültür zafiyetinin ~ 5 yıl önce
sonucu bu olsa gerek.
bu Murat.. ~ 5 yıl önce
fazla Amerikan filmi seyretmiş, hayal görmüş anlaşılan. Türkçe'de böyle bir deyiş yok, hiçbir sağlık görevlisi de bu cümleyi kullanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maskeler nerede? ~ 5 yıl önce
Yüksek irtifada ani basınç düşse maskeler açılır. Demek ki 14.000 altı. Ayrıca ani dalgalanma olduysa (ki bu her an her uçakta olabilir) yolcuda da ağır üst solunum yolu rahatsızlığı varsa kulakları basınç değişikliği ile rahatsız olmuş olabilir. Geçmiş olsun. Ama haber abartılmış. Hele başlık facia.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ykm ~ 5 yıl önce
cabin pressure hepsini hoplatmış :)) :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000