09 Ocak 2015, Cuma 17:17:17

PEGASUS UÇAĞINDA İSYAN!

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Ankara seferini yapacak uçağına binen yolcularla uçuş ekipleri arasında tartışma yaşandı.
  • Yorum yapan arkadaslar mesleklerini yorumlamışlar katagorilerini bırakıp.insanların yasadığı piskolojıye baksınlar.burada pilotlar ve özellikle kabin memurları olaya sahip çıkamadıkları gibi,kirizi kontrol edemedikleri aşikar.uyan pegasus uyan hizmet te kızgınlık olmaz yapıcılık lazım yada yapabilecek personel!!!!!!
  • Tam bir bilinçsiz yolcu modeli.Ders diye gösterilmeli, sanki Pegasus kaptanlarının ve kabin ekibinin acelesi yok, eminim en az bir defa ne olup bittiği yolcuya anlatılmıştır ama anlayana tabii.
  • Bizim ulkemızde gercekten bos konusan okadar cok ınsan varkı.al sana videoyu ceken konusan sadece bos ve sacma provokatorluk yapıyor..tek haklı yanları var kaptanlar malesef anons yapma ozurlu.sacma sapan de ıcing alıyoruz, taxi deyiz vs... Gibi yolcunun anlamayacagı anonslar yapıyor ve top kabin ekibşnde kalıyor, bu adamlara dogru acıklama yapılsada asla an-la-maz-lar.......
  • Bu ve benzer olaylarda, neden yolcunun uçağa alınıp öyle beklendiğini açıklayacak biri var mı? Konu havayolu ve havaalanı işletmesi arasındaki bir sorumluluk-tazminat meselesinden mi kaynaklanıyor? Yani Pegasus topu TAV veya Çelebi'ye atmış olmak için mi yolcuyu alıp kapıyı kapatıyor?
  • De-icing bir zorunluluksa, mikrofonu acip yolculari tatmin edecek bir anons da zorunluluktur. Nezaket parayla degil. Pegasusun bunu anlayip insanlara bu sekilde davranmasi lazim. Ayrica kokpit tam bilgi sahibi degil diyenler olmus, ucagin o anki durumundan bilgi sahibi olmayan kaptan varsa insin asagi o koltuktan.
  • Böyle durumlarda yolcu her zaman endişesinden ötürü kabinden ya da kokpitten açıklama ister.Yolcuları tatmin edicek bir açıklama yapılda daha iyi olabilirdi,yolcu di icing nedir nilmek zorunda değildir havacılıkla ilgisi olmayan da bilmez zaten,yolcu her zaman beklemeye çok sinirlenir,kabin uğraşır,pegasus herşeyi para ile yapan bir şirket olduğundan 3 saat beklemeye bir bedava su,yiyecek vermemiştir,pegasusun zihniyeti ve şirketin tarzı bu çünkü....Yinede zor bir olay,ama havacılıkta sık rastlanan olaylar,bu tip beklemelerde yolcuyu tatmin edene kadar,kaptan ya da amir anonsunun must olduğuna inanmaktayım,geçmiş ola;)
  • bilincsiz insanlarla doldu ortalik kardesim bu havacilik buzlanmaya karsi yikanacaksa bekleyeceksin birtek pegasus yok birsuru ucak bekker sirada cocuk oyuncagi zannettiler bu isleri
  • havacılık kültürü olmayan yolcular pegasus kadar iyi bir şirket bulabilirmisiniz acabq
  • ucak Ankara'ya gidecek. toplam Uçuş 30-40 dakika zaten. sen bu uçuşa 1-3 saat gecikme yaptırırsan ne anlamı kaldı. Uçuş saati belli. uçağın boarding olacağı saat belli. buzdan arındırma işlemini o saatte yapılacak sekilde ayarlarsın olur biter. maalesef bu ülke Karla yasamayı bilmiyor. ama önümüzdeki seneler kis daha cetin olacak. kotu planlama sorunudur bu. pgs her turlu aksilikte yolcuya çıkarmayı cok iyi biliyor faturayı.
  • bir ülkede cücelerin boyu uzuyorsa, güneş batıyor demektir.....

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Ankara seferini yapacak uçağına binen yolcularla uçuş ekipleri arasında tartışma yaşandı.

Dün sabah Ankara'ya gitmek için Pegasus uçağına binen yolcular, uçak içinde 1 saate yakın bir süre beklediklerini, bilgi istediklerinde ise uçağın buzlanmaya karşı temizleneceği için 1 saat daha bekletileceklerini söylediler.

Bunun üzerine uçaktan inmek isteyen yolcular uçaktan indirilirken, iddiaya göre uçağın kaptanı inen yolcular nedeniyle 3 saat rötar olacağını anons ederek kalan yolcuları provoke etti.

Bu nedenlerle uçak içinde ciddi tartışmalar yaşanırken, yolculardan biri olay anını cep telefonuyla görüntüledi.

PEGASUS UÇAĞINDA İSYAN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (108)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorum yapan arkadaslar mesleklerini yorumlamışlar katagorilerini bırakıp.insanların yasadığı piskolojıye baksınlar.burada pilotlar ve özellikle kabin memurları olaya sahip çıkamadıkları gibi,kirizi kontrol edemedikleri aşikar.uyan pegasus uyan hizmet te kızgınlık olmaz yapıcılık lazım yada yapabilecek personel!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tam bir bilinçsiz yolcu modeli.Ders diye gösterilmeli, sanki Pegasus kaptanlarının ve kabin ekibinin acelesi yok, eminim en az bir defa ne olup bittiği yolcuya anlatılmıştır ama anlayana tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipik yolcu ~ 9 yıl önce
Bizim ulkemızde gercekten bos konusan okadar cok ınsan varkı.al sana videoyu ceken konusan sadece bos ve sacma provokatorluk yapıyor..tek haklı yanları var kaptanlar malesef anons yapma ozurlu.sacma sapan de ıcing alıyoruz, taxi deyiz vs... Gibi yolcunun anlamayacagı anonslar yapıyor ve top kabin ekibşnde kalıyor, bu adamlara dogru acıklama yapılsada asla an-la-maz-lar.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ve benzer olaylarda, neden yolcunun uçağa alınıp öyle beklendiğini açıklayacak biri var mı? Konu havayolu ve havaalanı işletmesi arasındaki bir sorumluluk-tazminat meselesinden mi kaynaklanıyor? Yani Pegasus topu TAV veya Çelebi'ye atmış olmak için mi yolcuyu alıp kapıyı kapatıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
De-icing bir zorunluluksa, mikrofonu acip yolculari tatmin edecek bir anons da zorunluluktur. Nezaket parayla degil. Pegasusun bunu anlayip insanlara bu sekilde davranmasi lazim. Ayrica kokpit tam bilgi sahibi degil diyenler olmus, ucagin o anki durumundan bilgi sahibi olmayan kaptan varsa insin asagi o koltuktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maritsa ~ 9 yıl önce
Böyle durumlarda yolcu her zaman endişesinden ötürü kabinden ya da kokpitten açıklama ister.Yolcuları tatmin edicek bir açıklama yapılda daha iyi olabilirdi,yolcu di icing nedir nilmek zorunda değildir havacılıkla ilgisi olmayan da bilmez zaten,yolcu her zaman beklemeye çok sinirlenir,kabin uğraşır,pegasus herşeyi para ile yapan bir şirket olduğundan 3 saat beklemeye bir bedava su,yiyecek vermemiştir,pegasusun zihniyeti ve şirketin tarzı bu çünkü....Yinede zor bir olay,ama havacılıkta sık rastlanan olaylar,bu tip beklemelerde yolcuyu tatmin edene kadar,kaptan ya da amir anonsunun must olduğuna inanmaktayım,geçmiş ola;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
bilincsiz insanlarla doldu ortalik kardesim bu havacilik buzlanmaya karsi yikanacaksa bekleyeceksin birtek pegasus yok birsuru ucak bekker sirada cocuk oyuncagi zannettiler bu isleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kültürsüzler ~ 9 yıl önce
havacılık kültürü olmayan yolcular pegasus kadar iyi bir şirket bulabilirmisiniz acabq

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ucak Ankara'ya gidecek. toplam Uçuş 30-40 dakika zaten. sen bu uçuşa 1-3 saat gecikme yaptırırsan ne anlamı kaldı. Uçuş saati belli. uçağın boarding olacağı saat belli. buzdan arındırma işlemini o saatte yapılacak sekilde ayarlarsın olur biter. maalesef bu ülke Karla yasamayı bilmiyor. ama önümüzdeki seneler kis daha cetin olacak. kotu planlama sorunudur bu. pgs her turlu aksilikte yolcuya çıkarmayı cok iyi biliyor faturayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksin ~ 9 yıl önce
Arkdaşım koca havaalanında bir tane uçak yok ki sen böyle bir plan yapmışsın,yüzlerce inen ve kalkan bir uçaklar var,kış şartlarında bu kadar geçikme normaldir nokta
hakikat ~ 9 yıl önce
bir ülkede cücelerin boyu uzuyorsa, güneş batıyor demektir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000