08 Ocak 2012, Pazar 19:10:41

PEGASUS UÇAĞINDA 'BOMBALI' PROTESTO!

Pegasus Havayolları'nın Diyarbakır-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan uçağında bulunan bir yolcunun "Çantamda bomba var" diyerek bağırması paniğe neden oldu...
  • dağlarda pkk ya karşı kürt kardeşlerimizle omuz omuza kurşun sıkıoruz.türkiye türküyle,kürdüyle,lazı,çerkeziyle bi bütündür.diyarbakır da vatanımızın,diıer tüm şehirleri gibi güzide bir şehridir,uçuşları neden kaldıralım,pkk nın istediği bu değil mi.ordaki vatandaşımız neden cahil.o soysuzlar,vatansızlar bölgede gelişime engel oldukları için..türk halkı hiçbir vatandaşına,şehrine arkasını dönmüycektir.
  • Bence Diyarbakır seferlerini kaldırsın havayollarımız. Oranın yolcuları da ne halleri varsa görsünler.
  • bir diyarbakırlı olarak bu tip pkk yandaşlarını maalesef şehrimizde bulunduruyoruz..herseyın başı eğitim...cahıl bırakılan bir halkın pkk,yada başka bir terror örgütüne katılması süpriz olmamalıdır diye düşünüyorum.
  • Boyle aptal ve baskalarinin da hayatini hice sayan protesto olmaz. Artik demokratiklesme kisvesiyle her seyi normal karsilamaya basladik. Yeter ama.
  • kimi savunuyosunuz onu çözemiorum,o kansızların kaçak getirdiklerinin parası kime gidicekti,tabiki pkk ya.kansızlar ölücekler tabi,onlar ilk de değil son da olmuycaklar..ta ki biz onların kökünü kazıyana kadar!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
  • Demokrasilerde protestolar olabilir ancak bunun yeri bir yolcu uçağı değildir. Hiç bir şekilde mazur görülebilecek bir davranış değişl.
  • Yeter ama, bütün olaylar Diyarbakır uçuşlarında oluyor. Adamlar uçak de-icing sırasında sıkılıp slide patlattılar, havaalanını birbirine kattılar, alandaki polise saldırdılar, neyi protesto ettiklerini bilmeden apronda bekleyip uçağa binmediler, kaptan uçağı sert indirdi diye alanda şikayetçi olup alkol testi yaptırdılar, uçakta kabin amiri sadece görevini yaptığı için tartakladılar, uçakta öldük bir bardak su bile vermediler diye tv lere yaygara yaptılar...bunlar bir anda aklıma gelenler sadece!
  • bu35 kisinin olumu trabzonda meydana gelseydi, trabzon ucaginda bu olay olsaydi, durdurun trabzon ucuslarini gorsunler gunlerini demek yanlis olurdu, kesinliklen tasrib etmiyorum ama mantik empati yapmak lazim o benim kardesim ablam olsa abim olsa amcam olsa diye ole dusunmek lazim sevgili arkadasim, cani yanmista olabilir vesaire vesaire... yorumlar dikkatli yapilmali saygideger arkadaslar... ah yapalim derken vah yapmiyalim.
  • havaalanında calısıyorum yakından gordum dıyarbakırlı kardeslerım gereken tepkıyı gosterdıler bunları kürt halkından ayırmamız lazım hain bunlar kürt olamazlar
  • Kızmayın ; - Yolcu ileri demokratik hakkını kullanmış.Dua etsin çantada bomba var yerine parasız eğitim istiyorum diye bağırmamış...en az 3 yıl yerdi. Şimdi elini kolunu sallaya sallaya arkadaslarına bugünkü macerasını anlatıyordur mahallede.
Pegasus Havayolları'nın PC-197 sefer sayılı Diyarbakır-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan uçağında bir yolcunun "Çantamda bomba var" diyerek bağırması paniğe neden oldu.

Diyarbakır'dan 14:45'de kalkışını gerçekleştiren Boeing 737 tipi Pegasus uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 16:40 itibariyle inişini gerçekleştirdi. Uçağın park halini almasının ardından A.K. adlı yolcu yerinden kalkıp elindeki çantayı havaya kaldırarak 'çantada bomba var' diye bağırdı. Yolcuların panik ve korku yaşamasıyla devam eden olay anında uçuş ekibi vakit kaybetmeden uçağa polis çağırdı. 

Uçağa giren polis ekibi A.K. adlı yolcuyu etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Yolcuları tahliye edilen uçakta bomba araması yapıldı.

Aramalar sonucu bombaya dair herhangi bir bulguya rastlanmadı. A.K’nin polise verdiği ilk ifadesinde "Uludere’de meydana gelen olayı protesto etmek için yaptım" dediği öğrenildi.
PEGASUS UÇAĞINDA 'BOMBALI' PROTESTO!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
dağlarda pkk ya karşı kürt kardeşlerimizle omuz omuza kurşun sıkıoruz.türkiye türküyle,kürdüyle,lazı,çerkeziyle bi bütündür.diyarbakır da vatanımızın,diıer tüm şehirleri gibi güzide bir şehridir,uçuşları neden kaldıralım,pkk nın istediği bu değil mi.ordaki vatandaşımız neden cahil.o soysuzlar,vatansızlar bölgede gelişime engel oldukları için..türk halkı hiçbir vatandaşına,şehrine arkasını dönmüycektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence Diyarbakır seferlerini kaldırsın havayollarımız. Oranın yolcuları da ne halleri varsa görsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir diyarbakırlı olarak bu tip pkk yandaşlarını maalesef şehrimizde bulunduruyoruz..herseyın başı eğitim...cahıl bırakılan bir halkın pkk,yada başka bir terror örgütüne katılması süpriz olmamalıdır diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Boyle aptal ve baskalarinin da hayatini hice sayan protesto olmaz. Artik demokratiklesme kisvesiyle her seyi normal karsilamaya basladik. Yeter ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kimi savunuyosunuz onu çözemiorum,o kansızların kaçak getirdiklerinin parası kime gidicekti,tabiki pkk ya.kansızlar ölücekler tabi,onlar ilk de değil son da olmuycaklar..ta ki biz onların kökünü kazıyana kadar!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demokrasilerde protestolar olabilir ancak bunun yeri bir yolcu uçağı değildir. Hiç bir şekilde mazur görülebilecek bir davranış değişl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeter ama, bütün olaylar Diyarbakır uçuşlarında oluyor. Adamlar uçak de-icing sırasında sıkılıp slide patlattılar, havaalanını birbirine kattılar, alandaki polise saldırdılar, neyi protesto ettiklerini bilmeden apronda bekleyip uçağa binmediler, kaptan uçağı sert indirdi diye alanda şikayetçi olup alkol testi yaptırdılar, uçakta kabin amiri sadece görevini yaptığı için tartakladılar, uçakta öldük bir bardak su bile vermediler diye tv lere yaygara yaptılar...bunlar bir anda aklıma gelenler sadece!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu35 kisinin olumu trabzonda meydana gelseydi, trabzon ucaginda bu olay olsaydi, durdurun trabzon ucuslarini gorsunler gunlerini demek yanlis olurdu, kesinliklen tasrib etmiyorum ama mantik empati yapmak lazim o benim kardesim ablam olsa abim olsa amcam olsa diye ole dusunmek lazim sevgili arkadasim, cani yanmista olabilir vesaire vesaire... yorumlar dikkatli yapilmali saygideger arkadaslar... ah yapalim derken vah yapmiyalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havaalanında calısıyorum yakından gordum dıyarbakırlı kardeslerım gereken tepkıyı gosterdıler bunları kürt halkından ayırmamız lazım hain bunlar kürt olamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kızmayın ; - Yolcu ileri demokratik hakkını kullanmış.Dua etsin çantada bomba var yerine parasız eğitim istiyorum diye bağırmamış...en az 3 yıl yerdi. Şimdi elini kolunu sallaya sallaya arkadaslarına bugünkü macerasını anlatıyordur mahallede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000