02 Ağustos 2010, Pazartesi 08:38:44

PEGASUS UÇAĞINDA ARIZA

Elazığ''dan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidecek olan Pegasus Havayolları'na ait uçağın İstanbul'da teknik arıza yapması nedeniyle, yolcular beklemek zorunda kaldı.
  • 2 gün önceki Sabiha Gökçenden yapılan uçusumuzu hayırlısıyla yaptık ama benim anlamadıgım o hosteslerde ki suratsızlık o kendini bişey sanmalık nedir allahaşkına yaa! günaydın demekten aciz insanları da kabin ekibi diye oraya koymuslar ya helal olsun!
  • yahu uçak yolcuyu boşalttıktan 5 dakika sonra yolcu alınıyor, uçak da temizlenemiyor demiş bir yorumcu. güzel kardeşim/ağabeyim sen uçağı temiz bırakırsan 5 dakika sonra gelen yolcu da temiz bulur. 3 kuruş para veriyorsunuz diye ayağınıza kırmızı halı serilmesini beklemediğiniz kaldı sadece! 39,99'a uçtum, uçağın her yerini kirletebilirim diye düşünüyorsan diyecek lafım yok Allah akıl fikir versin diyebilirim sadece. Keza biletinizi alırken uçuştan şu kadar dakika önce limanda olun deniliyorsa o saatte limanda olacak şekilde çıkın evinizden, işinizden. çok mu zor bunları yapmak?
  • 27 haziranda gaziantepe pegasusla gittim 2 saat rötar bugun 08:25 uçusu için 07:30 da meydana geldim saat 11:30 da kalktı 1 saatlik yol 3 saat rötar ve yesilköyden aktarma uçağımı kaçırdım pagasusla thy arasında gidiş gelişte 75 tl fark vardı ucuz diye aldım ama daha pahalıya geldi birdaha pegasusmu tövbeler tövbesi thy nin kılı olamaz bunlar alanda ise işler dahada karışıktı pegasusun nerdeyse tum ucuslarında rotar vardı
  • tamamda rötari sirket keyfi yapmiyor bir cok nedeni var.. lütfen bir su sikayet sayfalarina gir ve gösterilen mazeretlere bak. ayrica rötar sirkete cok agir maddi zararlar veriyor. benim demek istedigim sirket rötar durumunda yolcu haklarinin yerine getirlmesini saglamali..ki bu avrupa da otomatikmen yapiliyor. ama yolcuda ucak yolculugunu dolmus veya otobüsle karistirmamali.. prosedürler cok farkli :-))
  • DOSTUM O YORUM ÖLE DEGİL ASLINDA YAPTIGIN YORUMDA 2 DURUMDADA YOLCU MAGDUR SEN 12 SAAT RÖTAR YAP SONRA 1 DK İLE CHECK-İNİ YAPMA KALAN TEK BİR YOLCUNUN BU OLUCAK İŞMİ SENCE
  • ilave edeyim.. pegasus u bu konuda desteklemek icin söylemiyorum ama yolcularinda üstüne düsen görevi yapmalari gerekir.cünkü sirketten bilet aldimi sirket kurallarini kabul etmis oluyor. yükü fazla olur olay cikaran..limana gec veya son anda gelen.. zamaninda gelse bile zamaninda güvenlikten gecmeyen.. kurallara uymayan yolcular da hizla cogalmakta.. tek care isini kolaylastirmak adina kurallardan taviz vermeyeceksin.. profesyonelce kurallari %100 uygulayacaksin..bu her limanda sabit olacak.
  • arkadaslar bakin sikayet sayfalarina cogu ayni seyi yaziyor.. kalkisa 37 dakika önce geleme ragmen alinmadim..34 dakika alinmadim..32,5 dakika alinmadim.. insanlar otobüs duragina gider gibi havalimanina geliyor..alinmadimi kiziyor. babasinin mali sanki..ama ucak rötar yapinca hurraaa.. kimse kizmasin ama bu bilincsizlik.. güzelim meslegimizin ayricaligi kalmadi.. dolmus culugu animsatiyor low c. sayesinde..
  • böyle düşünen halka herşey müstehak aslında.baksana 1.5 saat rötara ne var ki diyor biri pis bulmak istemiyorsan pis bırakma gibi klasik laflar ediyor.oysa ki uçaklar yolcu indirdikten sonra 5 dk.içinde yolcu alıyor ne temizliği.paranla rezil olmak bu.herkes görüyor inip binerken.şirketin savunuculuğunu yapmaya gerek yok.
  • nasil bulmak istiyorsan oyle birak diye bir laf vardir.....ne zaman elinize her geleni ucakta yere degil cope atmaniz gerektigini ogrenirsiniz..o zaman ucak temiz olur..sanki kabin ekibi kirletiyor ucagi...neyse kime laf anlatiyoruz ki...45 dakka beklemis pasamiz..ozel ucak kirala begenmiyosan..onda da slot yersin 1 saat beklersin bakalim kime bagarip cagaricaksin
  • Aslinda bu millete lazim degil ucak falan..baksana adam 45 dakka rotar vardi diyor...duyan da 5 saat havalaninda kaldi sanicak...yaz sezonu= yogun sezon..anlamadiniz hala esenler ile yesilkoy arasindaki farki..bu kafayla 100 sene de gecse anlamazsiniz..anca imza toplayin havalaninda ucak geciktimi..kavga edin oraya buraya bagirip cagirin..ulkenin heryerini soyanlara sesiniz cikmaz..ucak 10 dakka geciktimi hakkimi yedirmem diye ziplarsiniz.....nokta!

Elazığ Havaalanı'nda bekleyen yolcular uçaklarının saat 13.20'de kalkması gerektiğini ve havaalanına gelirken cep telefonlarına ilk önce uçağın rötar yaptığını ve saat 15.00'da kalkacağı mesajının geldiğini, bu mesajdan sonra bir mesaj daha aldıklarını ve onda da uçağın saat 24.00'da kalkacağının belirtildiğini söylediler.

Yolculardan Mustafa Asaraf, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tunceli'den geldiklerini ve saat 13.20'de uçmaları gerektiğini belirterek, ''Bize uçağın rötarlı kalkacağına dair üç tane mesaj geldi. Ondan sonra da son bir bilgi geldi, uçak iptal edilmiş'' diye konuştu

Öte yandan yolcular kendi aralarında tutanak tutup, imza attıklarını ve ilgili firmayı mahkemeye vereceklerini bildirdiler.

Firma yetkilisi ise, uçağın İstanbul'dan teknik bir arıza nedeniyle kalkamadığını, rötarın bundan dolayı olduğunu belirterek, ''Uçağımızın saat 24.00'da burada olması bekleniyor. Şu anda seferin iptali söz konusu değil. Ancak arızanın giderilememesi sonucunda, sefer iptal edilebilir'' diye konuştu.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Elazığ'a gelecek olan yolcuların da aynı nedenden dolayı beklemek zorunda kaldıkları ifade edildi.

Pegasus Havayolları yetkilileri ise, İstanbul'dan Elazığ'a gidecek uçakta teknik bir arıza olduğunu, yoğunluktan dolayı başka bir uçağı sefere koyamadıklarını, arızanın giderilmesine çalışıldığını, uçağın 23'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkmasını beklediklerini söylediler.

Yetkililer, genel bir uygulama olarak, havayolu şirketinden kaynaklanan 3 saati aşan bir gecikme yaşanması durumunda, yolcuların gideceği yere ücretsiz olarak uçurulduğunu, ayrıca bir iç hat biletinin de kendilerine hediye edildiğini kaydettiler. 
 
(Zaman)
 

PEGASUS UÇAĞINDA ARIZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
2 gün önceki Sabiha Gökçenden yapılan uçusumuzu hayırlısıyla yaptık ama benim anlamadıgım o hosteslerde ki suratsızlık o kendini bişey sanmalık nedir allahaşkına yaa! günaydın demekten aciz insanları da kabin ekibi diye oraya koymuslar ya helal olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu uçak yolcuyu boşalttıktan 5 dakika sonra yolcu alınıyor, uçak da temizlenemiyor demiş bir yorumcu. güzel kardeşim/ağabeyim sen uçağı temiz bırakırsan 5 dakika sonra gelen yolcu da temiz bulur. 3 kuruş para veriyorsunuz diye ayağınıza kırmızı halı serilmesini beklemediğiniz kaldı sadece! 39,99'a uçtum, uçağın her yerini kirletebilirim diye düşünüyorsan diyecek lafım yok Allah akıl fikir versin diyebilirim sadece. Keza biletinizi alırken uçuştan şu kadar dakika önce limanda olun deniliyorsa o saatte limanda olacak şekilde çıkın evinizden, işinizden. çok mu zor bunları yapmak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
27 haziranda gaziantepe pegasusla gittim 2 saat rötar bugun 08:25 uçusu için 07:30 da meydana geldim saat 11:30 da kalktı 1 saatlik yol 3 saat rötar ve yesilköyden aktarma uçağımı kaçırdım pagasusla thy arasında gidiş gelişte 75 tl fark vardı ucuz diye aldım ama daha pahalıya geldi birdaha pegasusmu tövbeler tövbesi thy nin kılı olamaz bunlar alanda ise işler dahada karışıktı pegasusun nerdeyse tum ucuslarında rotar vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tamamda rötari sirket keyfi yapmiyor bir cok nedeni var.. lütfen bir su sikayet sayfalarina gir ve gösterilen mazeretlere bak. ayrica rötar sirkete cok agir maddi zararlar veriyor. benim demek istedigim sirket rötar durumunda yolcu haklarinin yerine getirlmesini saglamali..ki bu avrupa da otomatikmen yapiliyor. ama yolcuda ucak yolculugunu dolmus veya otobüsle karistirmamali.. prosedürler cok farkli :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DOSTUM O YORUM ÖLE DEGİL ASLINDA YAPTIGIN YORUMDA 2 DURUMDADA YOLCU MAGDUR SEN 12 SAAT RÖTAR YAP SONRA 1 DK İLE CHECK-İNİ YAPMA KALAN TEK BİR YOLCUNUN BU OLUCAK İŞMİ SENCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilave edeyim.. pegasus u bu konuda desteklemek icin söylemiyorum ama yolcularinda üstüne düsen görevi yapmalari gerekir.cünkü sirketten bilet aldimi sirket kurallarini kabul etmis oluyor. yükü fazla olur olay cikaran..limana gec veya son anda gelen.. zamaninda gelse bile zamaninda güvenlikten gecmeyen.. kurallara uymayan yolcular da hizla cogalmakta.. tek care isini kolaylastirmak adina kurallardan taviz vermeyeceksin.. profesyonelce kurallari %100 uygulayacaksin..bu her limanda sabit olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar bakin sikayet sayfalarina cogu ayni seyi yaziyor.. kalkisa 37 dakika önce geleme ragmen alinmadim..34 dakika alinmadim..32,5 dakika alinmadim.. insanlar otobüs duragina gider gibi havalimanina geliyor..alinmadimi kiziyor. babasinin mali sanki..ama ucak rötar yapinca hurraaa.. kimse kizmasin ama bu bilincsizlik.. güzelim meslegimizin ayricaligi kalmadi.. dolmus culugu animsatiyor low c. sayesinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle düşünen halka herşey müstehak aslında.baksana 1.5 saat rötara ne var ki diyor biri pis bulmak istemiyorsan pis bırakma gibi klasik laflar ediyor.oysa ki uçaklar yolcu indirdikten sonra 5 dk.içinde yolcu alıyor ne temizliği.paranla rezil olmak bu.herkes görüyor inip binerken.şirketin savunuculuğunu yapmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nasil bulmak istiyorsan oyle birak diye bir laf vardir.....ne zaman elinize her geleni ucakta yere degil cope atmaniz gerektigini ogrenirsiniz..o zaman ucak temiz olur..sanki kabin ekibi kirletiyor ucagi...neyse kime laf anlatiyoruz ki...45 dakka beklemis pasamiz..ozel ucak kirala begenmiyosan..onda da slot yersin 1 saat beklersin bakalim kime bagarip cagaricaksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslinda bu millete lazim degil ucak falan..baksana adam 45 dakka rotar vardi diyor...duyan da 5 saat havalaninda kaldi sanicak...yaz sezonu= yogun sezon..anlamadiniz hala esenler ile yesilkoy arasindaki farki..bu kafayla 100 sene de gecse anlamazsiniz..anca imza toplayin havalaninda ucak geciktimi..kavga edin oraya buraya bagirip cagirin..ulkenin heryerini soyanlara sesiniz cikmaz..ucak 10 dakka geciktimi hakkimi yedirmem diye ziplarsiniz.....nokta!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000