12 Aralık 2014, Cuma 17:02:24

PEGASUS UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI

Adana’dan Antalya’ya giden Pegasus uçağına yıldırım isabet etti.
  • Kedidir kedi.
  • E zaten çarpmıştı daha önce!
  • Saçma sapan yorum yapmayın kardeşim bilip bilmeden herkes astronot!!! Antalya'da nerede hangara alındı? Ayt de hangar nerede?
  • Yıldırım mı uçağa çarpmış, uçak mı yıldırıma. 340 ile dalıyorlar maaşallah
  • İnsanlar bilmediği şeyleri sorarlar. İnsan olanlar buna doğru düzgün cevap verir. Ama bazı kompleksli insanlar sadece ezmeye çalışır çok ii bildiğini düşünerek. Umarım sizlerden kimse eğitim almak zorunda kalmazlar. Antalyaya çk daha yakın başka meydanlar varsa elbetteki sorarım neden geri döndü die. Belkide bilmediğim için sormuşumdur senin gibi direk egomu konuşturacağıma kendimi geliştirmeyi hedefliyorumdur küçük beyin
  • Pegasus dün adanadan antalya için havalandı. Sonra antalyayı kötü hava koşullarından dolayı pas geçip tekrar adana ya döndü. Yolcular yerde bakletildikten snra tekrar antalya için havalandı. 2.antalya uçuşunda yolcular şiddetli sarsıntılardan yeterince korktular ve snra inişe geçildiği sırada sağ kanattan yıldırım çarptı. İnişten sonra uçak hangara alındı.anlamadığım antalyayı pas geçip neden yakın meydana gitmek varken kalkış yerine geri döndü
  • Onur air'in ist-dus seferini yapan ucagina yildirim carpmis ve ucak dus te ground olmus. yolcular otele cekilmis, tamirden sonra ucak ist'e donmus ve seferlerine devam etmis.
  • Haberde yanlislik var. sabah bahsi gecen ucagin gelisinde surekli turbulans yasandigindan, ucakta yolcular yogun sarsintidan kotu etkilenmisler.
  • Geçmiş olsun tüm yolculara ve havacılık camiasına... kazasız belasız nice günler
  • THK yada yıldırım çarptı. hemde fena çarpıp çırptı. bununla geçmiş olsun onur air e

Bugün Adana-Antalya seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağına inişe hazırlandığı sırada yıldırım çarptı. Kısa süreli paniğin yaşandığı uçak Antalya'ya sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Antalya'ya inen uçak yolcuların tahliyesinin ardından bakıma alınırken, bazı seferler yıldırımdan dolayı rötarlı olarak gerçekleştirildi. 

PEGASUS UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kedidir kedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
E zaten çarpmıştı daha önce!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangar!! ~ 9 yıl önce
Saçma sapan yorum yapmayın kardeşim bilip bilmeden herkes astronot!!! Antalya'da nerede hangara alındı? Ayt de hangar nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yıldırım mı uçağa çarpmış, uçak mı yıldırıma. 340 ile dalıyorlar maaşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İnsanlar bilmediği şeyleri sorarlar. İnsan olanlar buna doğru düzgün cevap verir. Ama bazı kompleksli insanlar sadece ezmeye çalışır çok ii bildiğini düşünerek. Umarım sizlerden kimse eğitim almak zorunda kalmazlar. Antalyaya çk daha yakın başka meydanlar varsa elbetteki sorarım neden geri döndü die. Belkide bilmediğim için sormuşumdur senin gibi direk egomu konuşturacağıma kendimi geliştirmeyi hedefliyorumdur küçük beyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus dün adanadan antalya için havalandı. Sonra antalyayı kötü hava koşullarından dolayı pas geçip tekrar adana ya döndü. Yolcular yerde bakletildikten snra tekrar antalya için havalandı. 2.antalya uçuşunda yolcular şiddetli sarsıntılardan yeterince korktular ve snra inişe geçildiği sırada sağ kanattan yıldırım çarptı. İnişten sonra uçak hangara alındı.anlamadığım antalyayı pas geçip neden yakın meydana gitmek varken kalkış yerine geri döndü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 9 yıl önce
merak edıyorum nereye gıdecektı.komıksınız.arkadasım bu olaylar senın evınde koltugunda oturdugunda yorum yazmakla olmuyor.planda ne verıyorsa adam onu yapıyor.ıkıncısı adana antalya nekadar suruyor senın haberın varmı.zaten bırbırının alternate lerıdır.yanı adam ınemesse gerı doner.gıdıp ankaraya ınecek degıl heralde.sırf yorum yazmak için ugrasma
dus ~ 9 yıl önce
Onur air'in ist-dus seferini yapan ucagina yildirim carpmis ve ucak dus te ground olmus. yolcular otele cekilmis, tamirden sonra ucak ist'e donmus ve seferlerine devam etmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt airport ~ 9 yıl önce
Haberde yanlislik var. sabah bahsi gecen ucagin gelisinde surekli turbulans yasandigindan, ucakta yolcular yogun sarsintidan kotu etkilenmisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 9 yıl önce
Geçmiş olsun tüm yolculara ve havacılık camiasına... kazasız belasız nice günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 9 yıl önce
THK yada yıldırım çarptı. hemde fena çarpıp çırptı. bununla geçmiş olsun onur air e

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000