09 Aralık 2011, Cuma 17:05:02

PEGASUS UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI!

Ercan-Adana seferini yapan Pegasus uçağına yıldırım çarptı...
  • ISG düzgün çalışsaydı da sözleşmesi feshedilmeseydi..şimdi masumu oynamasınlar.iş aksıyorsa yolları ayırmaktan başka çözüm yokk..
  • ali sabancı bey.allahın sopası yok ki.697 kişinin ekmegiyle oynamak nasıl oluyorsa.bunun hesabı mutlaka sorulur.nasıl bir ittifak kurdunuz isg celebi ve siz.işin hep cakallıgına kacarsanız kanundaki boşlukları kendi menfaatiniz icin kullanıp başkalarını magdur ederseniz yüce rabbim bir sekilde size bunun hesabını sorar.allahtan son günlerde yasanan olaylarda kimsenin canı yanmamış.ama sizin yaptıgınız dalevereyle en az 3000 kişi var canı yanan.iyi hizmet alamadık diyen siz acaba 30 kasımdan beri sabiha gökcende yasanan gecikmelerden haberiniz varmı.bize 1 dakikanın bile hesabını soran sirketiniz aynı hassasiyeti celebiye soruyor mu.ali bey birde celebiye sordunuz mu 7 aralıktan itibaren kaç celebi calısanı işi bırakmış.
  • ne şanssızmışsın be kardeşim. izair kamburundan kurtuldun derdin tasan bitmiyor
  • uçuşlar ercan-adana arası ama insanlar esenboğa ve adana yazıyor !!!
  • Bu arkadaş daha önce de Gaziantep' ten bir Pegasus uçuşu yapmış, sanki pilotun kaç flapla indiğini biliyormuş gibi "iniş sürati %17 fazlaydı" diye SHGM ye "pilotun cezalandırılması için" şikayet etmişti. Ama hala Pegasus ile de uçmaya devam ediyor. Böylelerine ne denir herkes biliyor.
  • Kadın Erkek pilotlar arasında ben bir ayrım yapmadımki hem sayın okuyucu. Lütfen biraz bilinçli okuyalım!
  • Sorun boş ya da dolu uçmak değildir beyefendi, ben bir profosyonel olmadığımı belirttim ve oradaki kanaatimi ve pek çok yolcunun da endişesini dile getirdim. Siz profosyonelseniz kokpitte uçardınız sanırım siz şu pilot olamayan arkadaşlardansınız sanırım, neyse üzülmeyin inş iş bulursunuz bir gün hemde pegasusta! Diğer İzair yolcusuna gelince bizim uçuş izmir adana uçuşu değildi Sn. Sazan, Ankara Adana uçuşuydu. Bu kadar heycanlanma, relax relax sazanım, hadi canım, git biraz gez, rahatla oksijen çek ciğerlerine, vücudumuzun beynimizin oksijene ihtiyacı vardır. Efendim külliyen heycanlanmamak lazım
  • Ayni ucusta bende vardim, 19.40 Adana -İzmir, İzAir A319, Alsancak isimli, TC-İZM, yroumu yazan arkadas kulliyen yalan soyluyor, ne bir ciglik, ne bir asiri sarsinti, bayan pilotumuz ise gayet iyidi, gordugum en guzel inislerden birini gerceklestirdi, kimseyi karalamak icin yorum yazmayalim
  • Konu başlığı, uçağa yıldırım isabet etmesi... Yorumcunun yazdıkları başka... Yıldırım isabet eden uçakta olmamasına rağmen, asıl yıldırım beyefendiye isabet etmiş olmalı ki böyle bir şey yazmış... Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım lütfen. Yada konu ile alakasız, laf olsun diye yazmayalım. İyi günler.
  • Esenboğa-Adana uçuşunda aynı uçakta olmamıza rağmen yazdıklarınıza katılmadığımı berlirtmek isterim. Zİra ben de iş icabı çok uçmaktayım. Check İn kısmını bilemem ama o hava şartlarında yaşananlar pilotajdan değil meteorolojik şartlardan kaynaklandığıı bilmeniz gerekir. Bu noktada bunca süre boş boş uçtuğunuzu anlıyorum. Kaldı ki meteorolojik şartlar kadın erkek pilot ayrımı yapmaz. LÜTFEN! Biraz bilinçli uçalım...
KKTC'nin Ercan Havaalanı'ndan kalkarak Adana'ya gidecek olan Pegasus uçağına kalkışından çok kısa bir süre sonra yıldırım çarptı. Uçak Ercan Havalimanı'na geri döndü.

Kalkışını gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra yıldırım çarpan Pegasus uçağı Ercan Havalimanı'na geri dönerek sorunsuz bir iniş gerçekleşirdi. Uçak bakıma alınırken yolcularda herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ifade edildi.

Yolcular için başka bir uçak tahsis edilerek Adana'ya gönderildi. 
PEGASUS UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
ISG düzgün çalışsaydı da sözleşmesi feshedilmeseydi..şimdi masumu oynamasınlar.iş aksıyorsa yolları ayırmaktan başka çözüm yokk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ali sabancı bey.allahın sopası yok ki.697 kişinin ekmegiyle oynamak nasıl oluyorsa.bunun hesabı mutlaka sorulur.nasıl bir ittifak kurdunuz isg celebi ve siz.işin hep cakallıgına kacarsanız kanundaki boşlukları kendi menfaatiniz icin kullanıp başkalarını magdur ederseniz yüce rabbim bir sekilde size bunun hesabını sorar.allahtan son günlerde yasanan olaylarda kimsenin canı yanmamış.ama sizin yaptıgınız dalevereyle en az 3000 kişi var canı yanan.iyi hizmet alamadık diyen siz acaba 30 kasımdan beri sabiha gökcende yasanan gecikmelerden haberiniz varmı.bize 1 dakikanın bile hesabını soran sirketiniz aynı hassasiyeti celebiye soruyor mu.ali bey birde celebiye sordunuz mu 7 aralıktan itibaren kaç celebi calısanı işi bırakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne şanssızmışsın be kardeşim. izair kamburundan kurtuldun derdin tasan bitmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçuşlar ercan-adana arası ama insanlar esenboğa ve adana yazıyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu arkadaş daha önce de Gaziantep' ten bir Pegasus uçuşu yapmış, sanki pilotun kaç flapla indiğini biliyormuş gibi "iniş sürati %17 fazlaydı" diye SHGM ye "pilotun cezalandırılması için" şikayet etmişti. Ama hala Pegasus ile de uçmaya devam ediyor. Böylelerine ne denir herkes biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kadın Erkek pilotlar arasında ben bir ayrım yapmadımki hem sayın okuyucu. Lütfen biraz bilinçli okuyalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sorun boş ya da dolu uçmak değildir beyefendi, ben bir profosyonel olmadığımı belirttim ve oradaki kanaatimi ve pek çok yolcunun da endişesini dile getirdim. Siz profosyonelseniz kokpitte uçardınız sanırım siz şu pilot olamayan arkadaşlardansınız sanırım, neyse üzülmeyin inş iş bulursunuz bir gün hemde pegasusta! Diğer İzair yolcusuna gelince bizim uçuş izmir adana uçuşu değildi Sn. Sazan, Ankara Adana uçuşuydu. Bu kadar heycanlanma, relax relax sazanım, hadi canım, git biraz gez, rahatla oksijen çek ciğerlerine, vücudumuzun beynimizin oksijene ihtiyacı vardır. Efendim külliyen heycanlanmamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ayni ucusta bende vardim, 19.40 Adana -İzmir, İzAir A319, Alsancak isimli, TC-İZM, yroumu yazan arkadas kulliyen yalan soyluyor, ne bir ciglik, ne bir asiri sarsinti, bayan pilotumuz ise gayet iyidi, gordugum en guzel inislerden birini gerceklestirdi, kimseyi karalamak icin yorum yazmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Konu başlığı, uçağa yıldırım isabet etmesi... Yorumcunun yazdıkları başka... Yıldırım isabet eden uçakta olmamasına rağmen, asıl yıldırım beyefendiye isabet etmiş olmalı ki böyle bir şey yazmış... Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım lütfen. Yada konu ile alakasız, laf olsun diye yazmayalım. İyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Esenboğa-Adana uçuşunda aynı uçakta olmamıza rağmen yazdıklarınıza katılmadığımı berlirtmek isterim. Zİra ben de iş icabı çok uçmaktayım. Check İn kısmını bilemem ama o hava şartlarında yaşananlar pilotajdan değil meteorolojik şartlardan kaynaklandığıı bilmeniz gerekir. Bu noktada bunca süre boş boş uçtuğunuzu anlıyorum. Kaldı ki meteorolojik şartlar kadın erkek pilot ayrımı yapmaz. LÜTFEN! Biraz bilinçli uçalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000