01 Ağustos 2010, Pazar 17:43:32

PEGASUS UÇAĞINA NE OLDU?

Pegasus Havayolları’na ait uçağın arızalanması sonucu Ercan Havaalanı’nda yaklaşık 8 saat bekletilen yolcular perişan oldu. İstanbul ve Ankara seferleri yapılamadı.
  • Bilet alırken ve rezervasyon yaptırırken azar işitmek istemiyoruz. Güleryüz istiyoruz. Paramızla uçuyoruz adam gibi hizmet isteriz. Fırça yemek değil. Lütfen bu uyarımı dikkate alın. Yolcu kaybediyorsunuz
  • KKTC de cpex denilen acenta olduğu sürece bu gecikmelerde Pegasus daha çok rezil olacak. Acente seçerken lütfen tecrübesine bakın. Bu gecikmeyi rezil eden acente çalışanlarıdır.
  • halen elestiriler bos yazilar suruyor, havacilik duayeni oldugunu sananlar yaziyorda yaziyor ama ucagin arizasi neydi kimse bilmiyor? Neydi bu ucagin arizasi kardesim
  • Arızanın giderilmesi iiçin makul bir süre vardır bu da 1 saat civarı olabilir ama daha sonra gideremiyorsan yolcuları mahdur etmemen lazım.. Hemen yedek uçak tedarikine gideceksin kısa sürede olmuyorsa diğer opsiyon olan yolcuları diğer havayollarına yerleştireceksin.. Bunların hepsini yapamıyorsan o zaman yolcuları otele yerleştirmek zorundasın uzun süre havaalanında bekletemessin bu aradaki asıl sorun pegasusun havaalanı operayon müdürünün kararsız kalmasıdır bu kabul edilemez sen insanaları bekeletemessin sonra sefer iptal oldu diyemessin baştan söyle o zaman..
  • Pegasus Kıbrıs acentesi bu uçağın yolcularını rezil etti. Kararsız olmaları, her işi bildiğini sandıkları ancak hiçbirşey bilmedikleri, amatörlükleri bizlere hayatı zindan etti. Sayın Pegasus Türkiye Genel Müdürlüğü çalışanları lütfen çalıştığınız acenteleri dikkatle seçin. Prestijiniz ile oynuyorlar. Bir gecikmeli uçak yolcusu ancak bu kadar rezil edilir. Kıbrısta tüm imajınız bozuldu hatta bitti.
  • Şu işlere kendini pegasus havayolları genel müdürü sanan cypex ve tayfası bulaşmasa hiç şikayet bile alınmazdı. Kraldan çok kralcı olanlar pegasusu yakında KKC de batıracaklar. Atlas aldı başını gidiyor.
  • Cin cindir. Boşunamı Cin dediler buna,siz dua edin Sightseeing Parası almadılar sizden oracıkta.... Cin Ali....
  • sabancı aldığından beri bu şirket tekliyo ama kimse görmüyo,üstelik beyefendi pişkin pişkin çıkıp thy ile falan boy ölçüşüyo.önce hacvacılığı öğren sonra pişkinlik yap.bu gidişle pegasusun işi sakat allah korusun uçanları ve çalışanlarını...
  • Arizalari her gecen gün artiyor.. Gecen cuma FRA'da tekeri patlamis.. Kaldi yolcularin hepsi... Ayni olay FRA'da 2 ay önce de olmustu....
  • peki ucagin arizasi neydi? hidrolik, motor?

Bugün saat 13:55'te Ercan-Adana seferini yapacak olan Boeing 737-800 tipi uçak iki kez denenmesine rağmen kalkış yapamayınca yolcular uçaktan indirildi. Uçak, bakım için hangara çekilirken, yolcular havaalanında beklemeye alındı.

Havaalanındaki uzun bekleyişin ardından otobüslerle Girne'de konaklamaları için bir otele götürüldüklerini anlatan vatandaşlar, Pegasus Havayolları"ndan bilgi alınmadığı gerekçesiyle bu kez otelden geri çevrildi. Otobüslerde bekletilen yolcular bir süre sonra restorana götürülecekleri gerekçesiyle Girne"de uzun süre tur attıktan sonra Ercan Havaalanı'na getirildiklerini anlattı.

Aslım: Önce güvenlik

Uçakta meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle Adana, Ankara ve İstanbul seferlerinde aksama yaşandığını belirten Pegasus Kıbrıs Temsilciliği Müdür Yardımcısı İlkay Aslım, uçuşların 21:50"de yeniden yapılmaya başlandığını söyledi.
 
Yolcuların yaşadığı mağduriyet nedeniyle çok üzgün olduklarını kaydeden İlkay Aslım, şirket politikası gereği yolculara paralarının iade edilip ileriki uçuşları için bedava bir de bilet verileceğini vurguladı.

Yolcuların uzun süreli bir rötarın ardından sağ salim evlerine gönderildiğini söyleyen Müdür Yardımcısı İlkay Aslım, yolcu güvenliğinin birinci sırada geldiğini vurguladı.
Ankara yolcularının otele yerleştirildiği, İstanbul yolcularının ise aranarak havaalanına gelmemeleri için uyarıldığını ifade eden İlkay Aslım, Adana yolcularının vakit darlığı nedeniyle otele yerleştirilemediğini ancak Girne turu sonrası yapılan ikramın ardından yolcuların evlerine uğurlandığını kaydetti.

(Türkiyeturizm)

PEGASUS UÇAĞINA NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bilet alırken ve rezervasyon yaptırırken azar işitmek istemiyoruz. Güleryüz istiyoruz. Paramızla uçuyoruz adam gibi hizmet isteriz. Fırça yemek değil. Lütfen bu uyarımı dikkate alın. Yolcu kaybediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KKTC de cpex denilen acenta olduğu sürece bu gecikmelerde Pegasus daha çok rezil olacak. Acente seçerken lütfen tecrübesine bakın. Bu gecikmeyi rezil eden acente çalışanlarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
halen elestiriler bos yazilar suruyor, havacilik duayeni oldugunu sananlar yaziyorda yaziyor ama ucagin arizasi neydi kimse bilmiyor? Neydi bu ucagin arizasi kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arızanın giderilmesi iiçin makul bir süre vardır bu da 1 saat civarı olabilir ama daha sonra gideremiyorsan yolcuları mahdur etmemen lazım.. Hemen yedek uçak tedarikine gideceksin kısa sürede olmuyorsa diğer opsiyon olan yolcuları diğer havayollarına yerleştireceksin.. Bunların hepsini yapamıyorsan o zaman yolcuları otele yerleştirmek zorundasın uzun süre havaalanında bekletemessin bu aradaki asıl sorun pegasusun havaalanı operayon müdürünün kararsız kalmasıdır bu kabul edilemez sen insanaları bekeletemessin sonra sefer iptal oldu diyemessin baştan söyle o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus Kıbrıs acentesi bu uçağın yolcularını rezil etti. Kararsız olmaları, her işi bildiğini sandıkları ancak hiçbirşey bilmedikleri, amatörlükleri bizlere hayatı zindan etti. Sayın Pegasus Türkiye Genel Müdürlüğü çalışanları lütfen çalıştığınız acenteleri dikkatle seçin. Prestijiniz ile oynuyorlar. Bir gecikmeli uçak yolcusu ancak bu kadar rezil edilir. Kıbrısta tüm imajınız bozuldu hatta bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu işlere kendini pegasus havayolları genel müdürü sanan cypex ve tayfası bulaşmasa hiç şikayet bile alınmazdı. Kraldan çok kralcı olanlar pegasusu yakında KKC de batıracaklar. Atlas aldı başını gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cin cindir. Boşunamı Cin dediler buna,siz dua edin Sightseeing Parası almadılar sizden oracıkta.... Cin Ali....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabancı aldığından beri bu şirket tekliyo ama kimse görmüyo,üstelik beyefendi pişkin pişkin çıkıp thy ile falan boy ölçüşüyo.önce hacvacılığı öğren sonra pişkinlik yap.bu gidişle pegasusun işi sakat allah korusun uçanları ve çalışanlarını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arizalari her gecen gün artiyor.. Gecen cuma FRA'da tekeri patlamis.. Kaldi yolcularin hepsi... Ayni olay FRA'da 2 ay önce de olmustu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
peki ucagin arizasi neydi? hidrolik, motor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000