17 Nisan 2009, Cuma 08:55:55

PEGASUS UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Düşme tehlikesi atlattığı iddia edilen Pegasus Havayolları'na ait uçak, Antalya'ya zorunlu iniş yaptı.
  • Kimsenin zarar görmemesine sevindim.Ama eninde sonunda bir felaket yaşanacak.Çünki Yönetimin Teknik Başkanlığa bakış açısı 1-Teknik Personelin Maddi Beklentilerini Susturanilen Bir Şahıs Olması 2-SHGM Denetlemelerinden göstermelik önlemlerle geçebilmeyi başarmasıdır.Bu 2'sini yapamayana "Güle Güle" derler.Bunu Pegasus'ta çalışanlar bilir de gidip bilet alan garibanlar bilmez.Ali Sabancı'nın ve Sertaç Haybat'ın "15 dk'da kalkma" emri verdiği, beceremezlerse azarladığı, tehdit ettiği pilotlar ne kadar güvenli görev yapabilirler ki? Bütün Türk Sivil Havacılık camiası bilir.PGS pilotları hem çok sinirli hem çok gerginler.Çünki bir taraftan minibüs muavini muamelesi görüyorlar bir taraftan uçağı güvenle uçurmak gibi ciddi bir sorumluluk
  • ben o uçaktaki yolculardan biriyim bazı arkadaslar sanki uçaktalarmış gibi yorum yapıyorlar,uçak istanbuldan zaten zar zor havalandı 20 dk sonrada arızalandı ve irtifa kaybetti..bunun yanı sıra uçakta kabin basıncı cok fazla düştü ve 4 yolcunun kulağında kanama meydana geldi..bu bilgileri antalya havalimanı doktorlarından alabilirsiniz..kimse boş yere atıp tutmasın uçak gercekten düşmek üzereyken pilot doğru bir seçim ve tecrübesiyle bizleri antalya havalimanına indirdi..fakat bizi orda 3 saat bekletmelerine karşın tek bir pegasus yetkilisi gelmedi..tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum
  • Niye bu konuyu bu kadar ciddiye aldınız bilmiyorum. Buraya yazı yazmadan önce lütfen sivil havacılığın web sayfasına gidip bakın.Uzmanlık gerektiren tüm daire başkalıklarının ve müdürlüklerinin vekaletle yönetildiğini göreceksiniz.Bana sivil havacılıkta bir tane kaptan pilot gösterin. Bende size lisans bölümüne bıyık şekli nedeni ile atanmış bir astsubayın tüm havacılık camiasına nasıl kök söktürdüğünü anlatayım.. Bana Türkiyede sivil havacılık var demeyin.
  • pegasusa geçmiş olsun ama genede o uçakla 2 saat sonra tekrar havalanmazdım ben allah korumuş valla..
  • begenmegen varsa gıtsın thy ıle ucsun.ozel sırketlerde 1 numara pegasus.kaptanları ve ekıbı bır aıle ve işlerını cok ıyı yapıolar.bır arastırın bakalım gecmısten bu gune kadar kı pegasus tarıhını ne olmus ne bıtmıs dıye,bıde thy na bakın.havacılıktan anlamayan YORUM YAPMASIN!!!
  • düsme tehlikesi geciren ucak 2 saatin ardindan tekrar havalanirmi? abartmayin .. thy da kabin tazyigi kaybindan inmedi? havacılık buj yapmayin. arabaniz hic mi ariza yapmiyor?onemli olan bu arizlari en az indirgemek ve kimsenin burnu kanamadan olan arizalarida gidermek..
  • Erzurumada acil iniş yapsın. :( İnşallah Elazığa uçarken kaza yapmaz bu uçaklar... THY A319'ları yolluyordu taş gibi pilotlar ile, Boeing neyinize ya...
  • Pegasus'unkiler yine iyi,ya TK'nın attığı AnadoluJet'in eski püskü ama boyadan geçilmeyen 737-400'ler nolcak. Şikayet edenlerin AnadoluJet ile bir kez uçmalarını tavsiye ederim. Cin Ali'mi Cin TK mı görürsünüz. Çakma şirket çakma uçaklar... En kötüsü milletin salak yerine konması..
  • 1 yıl önce PGS havayolları ile Bodrum - İstanbul uçusunu Boeing 737-400'le yaparken, uçağın ne kadar eskimiş olduğunu ve tüm yol boyunca kabin basıncında sorun olduğunu fark ettim. Gerçekten en yakın zamanda filosundan tüm 400leri kaldırmalı.
  • Cin Ali

İstanbul-KKTC seferini yapan ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 21.25'te kalkan Pegasus'a ait Boeing 737-400 tipi yolcu uçağı, iddiaya göre Afyon semalarındayken irtifa kaybetti. Bu nedenle, 126 yolcusu olan uçak Antalya Havalimanı'na zorunlu iniş yapmak durumunda kaldı. Yolculardan biri, "Uçak İstanbul'dan sorunlu havalanmıştı." dedi. Afyon'da uçağın irtifa kaybetmeye ifade eden Şahin, "Uçak gerçekten düşüyordu. Antalya'ya zorunlu iniş yaptı" şeklinde konuştu.

Yolcular 2.5 saatlik beklemenin ardından KKTC'ye gitmek üzere yeniden havalandı.

PEGASUS UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kimsenin zarar görmemesine sevindim.Ama eninde sonunda bir felaket yaşanacak.Çünki Yönetimin Teknik Başkanlığa bakış açısı 1-Teknik Personelin Maddi Beklentilerini Susturanilen Bir Şahıs Olması 2-SHGM Denetlemelerinden göstermelik önlemlerle geçebilmeyi başarmasıdır.Bu 2'sini yapamayana "Güle Güle" derler.Bunu Pegasus'ta çalışanlar bilir de gidip bilet alan garibanlar bilmez.Ali Sabancı'nın ve Sertaç Haybat'ın "15 dk'da kalkma" emri verdiği, beceremezlerse azarladığı, tehdit ettiği pilotlar ne kadar güvenli görev yapabilirler ki? Bütün Türk Sivil Havacılık camiası bilir.PGS pilotları hem çok sinirli hem çok gerginler.Çünki bir taraftan minibüs muavini muamelesi görüyorlar bir taraftan uçağı güvenle uçurmak gibi ciddi bir sorumluluk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben o uçaktaki yolculardan biriyim bazı arkadaslar sanki uçaktalarmış gibi yorum yapıyorlar,uçak istanbuldan zaten zar zor havalandı 20 dk sonrada arızalandı ve irtifa kaybetti..bunun yanı sıra uçakta kabin basıncı cok fazla düştü ve 4 yolcunun kulağında kanama meydana geldi..bu bilgileri antalya havalimanı doktorlarından alabilirsiniz..kimse boş yere atıp tutmasın uçak gercekten düşmek üzereyken pilot doğru bir seçim ve tecrübesiyle bizleri antalya havalimanına indirdi..fakat bizi orda 3 saat bekletmelerine karşın tek bir pegasus yetkilisi gelmedi..tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niye bu konuyu bu kadar ciddiye aldınız bilmiyorum. Buraya yazı yazmadan önce lütfen sivil havacılığın web sayfasına gidip bakın.Uzmanlık gerektiren tüm daire başkalıklarının ve müdürlüklerinin vekaletle yönetildiğini göreceksiniz.Bana sivil havacılıkta bir tane kaptan pilot gösterin. Bende size lisans bölümüne bıyık şekli nedeni ile atanmış bir astsubayın tüm havacılık camiasına nasıl kök söktürdüğünü anlatayım.. Bana Türkiyede sivil havacılık var demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasusa geçmiş olsun ama genede o uçakla 2 saat sonra tekrar havalanmazdım ben allah korumuş valla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
begenmegen varsa gıtsın thy ıle ucsun.ozel sırketlerde 1 numara pegasus.kaptanları ve ekıbı bır aıle ve işlerını cok ıyı yapıolar.bır arastırın bakalım gecmısten bu gune kadar kı pegasus tarıhını ne olmus ne bıtmıs dıye,bıde thy na bakın.havacılıktan anlamayan YORUM YAPMASIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
düsme tehlikesi geciren ucak 2 saatin ardindan tekrar havalanirmi? abartmayin .. thy da kabin tazyigi kaybindan inmedi? havacılık buj yapmayin. arabaniz hic mi ariza yapmiyor?onemli olan bu arizlari en az indirgemek ve kimsenin burnu kanamadan olan arizalarida gidermek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurumada acil iniş yapsın. :( İnşallah Elazığa uçarken kaza yapmaz bu uçaklar... THY A319'ları yolluyordu taş gibi pilotlar ile, Boeing neyinize ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus'unkiler yine iyi,ya TK'nın attığı AnadoluJet'in eski püskü ama boyadan geçilmeyen 737-400'ler nolcak. Şikayet edenlerin AnadoluJet ile bir kez uçmalarını tavsiye ederim. Cin Ali'mi Cin TK mı görürsünüz. Çakma şirket çakma uçaklar... En kötüsü milletin salak yerine konması..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 yıl önce PGS havayolları ile Bodrum - İstanbul uçusunu Boeing 737-400'le yaparken, uçağın ne kadar eskimiş olduğunu ve tüm yol boyunca kabin basıncında sorun olduğunu fark ettim. Gerçekten en yakın zamanda filosundan tüm 400leri kaldırmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cin Ali

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000