02 Şubat 2014, Pazar 12:49:04

PEGASUS UÇAĞI PİSTTEN KAYDI

Pegasus Havayolları'nın Tiflis-İstanbul seferini yapan uçağında meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle, uçak pistten kaydı. Uçuş 9 saat gecikmeli olarak gerçekleşti.
  • Cümleten geçmiş olsun arkadaşlara Allah korumuş, şimdi sebebini araştırıp çözüm bulma zamanı , herkesin başına gelebilir özellikle ıslak ve buzlu yüzeylerde ......Havacılıkta kimseyi acımazsa eleştirmemek gerek GEÇEN 20 Yılda bunu öğrendim...........
  • Yahu, sanki burada ahkam kesenlerin hiçbirisi pistten çıkmayacak.Asla temenni etmem,birgün başınıza gelir,pistten çıkar sinek gibi terminale bile yapışırsınız.O yüzden yaptığınız yorumlara dikkat edin.Hiçbirşeyin garantisi yok.Biz ortada sebep yokken bile kuyruğu sürten arkadaşlarımızı da gördük ! İyi uçuşlar !
  • konuyla alakasız ama tbs pisti tarla gibi mübarek
  • Kamil koç havayolları
  • Pegasus işini bilir Murat 124 sanki böyle bir Olayı bir kaç Reset ile çözer
  • Bir kişi de gecmis olsun dememiş. Bu kadar ki insanlıktan çıktınız lan!
  • Gecmis olsun Pegasus seni seviyoruz ,Tum havayollarimizi Allahim korusun
  • ucagin soforu alkol almistir....direksyon hakimiyetini kaybetmistir...
  • Sureci dakika dakika takip etmisler sagolsunlar buyuk gazetecilik ornegi. Birde zahmet edip ariza nedir 9 saat neye baktiniz diye sorsalarmis keske. Ama kulaktan dolma yazdiklari icin haberin yarisi havada kalmis. Tabii amac bosluk birakip millet doldursun ki biraz da catisma ortami olussun. Yorumlara bakinca olta baliklari hemen mukayeselerle kendilerini gostermis. Ucak bu pistten de doner havadan da doner. Sebeb ne ise bulup cozmek icin calisan insanlar var ve hicbir is yarim kalmaz. Herkese catismasiz satasmasiz gunler dilerim.
  • Biz de inandık! Muhakkak arıza yüzünden kaymıştır. Nasıl bir arıza acaba, pilotun bacak kasları ile ilgili olmasın?

Pegasus Havayolları'nın Tiflis-İstanbul seferini yapan uçağında meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle, uçak pistten hafif bir şekilde kayarak pist dışına çıktı. Uçuş 9 saat gecikmeli olarak gerçekleşti.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Pegasus Havayolları'nın dün sabah PC-463 sefer sayılı, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'ten İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek uçağında teknik bir arıza meydana geldi.

Yaşanan arıza sebebiyle uçak kalkış için hazırlandığı sırada hafif bir şekilde pistten kaymaya başladı. Bunun üzerine kalkış iptal edildi ve TC-ARP tescilli B737-800 tipi uçak bakıma alındı. 

Yaklaşık 9 saatlik bir gecikmenin ardından 15:00'da Pegasus Havayolları'na ait uçak, Tiflis'ten İstanbul'a hareket etti ve TSİ 15.25'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

©AirportHaber ÖZEL

PEGASUS UÇAĞI PİSTTEN KAYDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlara Allah korumuş, şimdi sebebini araştırıp çözüm bulma zamanı , herkesin başına gelebilir özellikle ıslak ve buzlu yüzeylerde ......Havacılıkta kimseyi acımazsa eleştirmemek gerek GEÇEN 20 Yılda bunu öğrendim...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apollon ~ 10 yıl önce
Yahu, sanki burada ahkam kesenlerin hiçbirisi pistten çıkmayacak.Asla temenni etmem,birgün başınıza gelir,pistten çıkar sinek gibi terminale bile yapışırsınız.O yüzden yaptığınız yorumlara dikkat edin.Hiçbirşeyin garantisi yok.Biz ortada sebep yokken bile kuyruğu sürten arkadaşlarımızı da gördük ! İyi uçuşlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 10 yıl önce
konuyla alakasız ama tbs pisti tarla gibi mübarek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kamil koç havayolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat 124 ~ 10 yıl önce
Pegasus işini bilir Murat 124 sanki böyle bir Olayı bir kaç Reset ile çözer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir kişi de gecmis olsun dememiş. Bu kadar ki insanlıktan çıktınız lan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heaa ~ 10 yıl önce
çıktık kardeş
gul ~ 10 yıl önce
Gecmis olsun Pegasus seni seviyoruz ,Tum havayollarimizi Allahim korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sofor alkol ~ 10 yıl önce
ucagin soforu alkol almistir....direksyon hakimiyetini kaybetmistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 10 yıl önce
şakamı yaptın şimdi - kendini komik mi zannettin?
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sureci dakika dakika takip etmisler sagolsunlar buyuk gazetecilik ornegi. Birde zahmet edip ariza nedir 9 saat neye baktiniz diye sorsalarmis keske. Ama kulaktan dolma yazdiklari icin haberin yarisi havada kalmis. Tabii amac bosluk birakip millet doldursun ki biraz da catisma ortami olussun. Yorumlara bakinca olta baliklari hemen mukayeselerle kendilerini gostermis. Ucak bu pistten de doner havadan da doner. Sebeb ne ise bulup cozmek icin calisan insanlar var ve hicbir is yarim kalmaz. Herkese catismasiz satasmasiz gunler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz de inandık! Muhakkak arıza yüzünden kaymıştır. Nasıl bir arıza acaba, pilotun bacak kasları ile ilgili olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000