14 Ocak 2012, Cumartesi 09:25:28

PEGASUS UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Amsterdam'dan havalandıktan kısa bir süre sonra Schiphol Havalimanı'na tekrar iniş yaptı.
  • gökyüzü ezelden beri tamamen kuşlara aittir. biz sadece son 100 yıldır onlara ait olan bu bölgeyi kullanıyoruz. onları başka yere gönederemeyeceğimize göre, onlara rağmen uçmasını öğrenmek zorundayız. itlaf etmeye çok güldüm!!
  • İroni yapmış olmalı, ciddiye almayalım. Aksi halde akıl sağlığı yerinde değil demektir ki yine ciddiye almamak gerekir.
  • İNŞALLAH BU YORUMU YAYINLARSINIZ.BURADA DOĞRU BİLDİĞİMİZ VE BİZZAT BU KONUNUN İÇİNDE OLAN BİRİSİ OLARAK YAZDIĞIMIZ YORUMLARI YAYINLAMAMA GİBİ BİR POLİTİKANIZ VARKEN,BÖYLE SAÇMA YORUMLARIDA YAYINLAMA ÖZELLİĞİNİZ VAR.YANİ RATİNG MİDİR SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN.ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.BU 'ÇÖZÜM' BAŞLIKLI YORUMU YAYINLAMANIZA ŞAŞIRDIM.HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ONU DA ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.
  • bunun neresi yanlis bi soylermisin allah askina ? bende ordaydim hemde gordum ucagin geri dondugunu ? ucak ucdu 5bin feet de ucup duruyordu sonra indi ucak acil simdi bu yalanmi
  • Sayın Airport Haber Yetlilileri Çözüm adı altında verilen yalan yanlış yorumu ve İnsanlık adına kaldırınız Lütfen böyle şey olmaz
  • Umarım yazdıklarında ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen senin inancında sorun var demektir. Eğer dediğin gibi olsaydı Allah kuşların neslinin tükenmesini sağlardı zaten bizim elimize bırakmazdı. Biraz mantıklı düşünseydin anlardın kuşların sadece "ilham vermek" için yaratılmadığını.(Vet.Hek.)
  • ekibin yaptığı çok yerinde mutlaka bazı parametler gördü indikasyonlarda galiba ve dıvert etti.bu yolcunun hayatının riske edilmemesi içindir.insan hayatı herşeyden önemlidir.gidilecek yere belki iki saat geç gidilir ama sağlimen varılmış olur.bunu herkesin bilmesi gerekir.ama maalesf bunu bizim Türk yolcuna anlatmak okadar zorki.bir avrupalı ylcu durumu gayet anlayışla makul bir seviyede karşılıyor,ama bizimkiler işi kavgaya kadar götürüyor.
  • Tüm kuşlar bana göre itlaf edilmeli.Yüce Allah onları insanlara hizmet için yaratmıştır.Bize gerekli ilhamı vererek uçakları icat etmemizi sağlayan kuşlar Kur'an a göre görevini tamamlamıştır.Bu saatten sonra destek değil köstek olmaktadır insanlık için.Bu yüzden tüm kuşların itlaf edilmesi bana göre caizdir.Böylece olası kuş çarpması durumlarına karşı da gerekli önlem alınmış olur.
  • hayatımız kimler emanet ya.. ( işte siz bu tip yazılara böyle komik yorumlar yapıyorsunuz )
  • havacılık tarihinde kaç uçak kuşlar yüzünden düştü kaç insan öldü ya da ölümün eşiğinden döndü, kuşlara karşı acil bir şey geliştirmeli yetkililer.
Pegasus Havayolları'na ait TC-AAH kuyruk tescilli yolcu uçağı Amsterdam - İstanbul seferini yapmak üzere havalandıktan kısa bir süre sonra aynı meydana acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan 137 yolcusuyla kalkan yolcu uçağının havalandıktan kısa bir süre sonra kuş sürüsü içine girdiği ve bu nedenle acil iniş deklare ettiği öğrenildi.

Schiphol Havalimanı'nda bakımları yapılan TC-AAH kuyruk tescilli B737-800 tipi uçağın, 2,5 saatlik rötarın ardından İstanbul'a ulaştığı belirtildi.

©AirportHaber.com

PEGASUS UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
gökyüzü ezelden beri tamamen kuşlara aittir. biz sadece son 100 yıldır onlara ait olan bu bölgeyi kullanıyoruz. onları başka yere gönederemeyeceğimize göre, onlara rağmen uçmasını öğrenmek zorundayız. itlaf etmeye çok güldüm!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İroni yapmış olmalı, ciddiye almayalım. Aksi halde akıl sağlığı yerinde değil demektir ki yine ciddiye almamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İNŞALLAH BU YORUMU YAYINLARSINIZ.BURADA DOĞRU BİLDİĞİMİZ VE BİZZAT BU KONUNUN İÇİNDE OLAN BİRİSİ OLARAK YAZDIĞIMIZ YORUMLARI YAYINLAMAMA GİBİ BİR POLİTİKANIZ VARKEN,BÖYLE SAÇMA YORUMLARIDA YAYINLAMA ÖZELLİĞİNİZ VAR.YANİ RATİNG MİDİR SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN.ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.BU 'ÇÖZÜM' BAŞLIKLI YORUMU YAYINLAMANIZA ŞAŞIRDIM.HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ONU DA ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunun neresi yanlis bi soylermisin allah askina ? bende ordaydim hemde gordum ucagin geri dondugunu ? ucak ucdu 5bin feet de ucup duruyordu sonra indi ucak acil simdi bu yalanmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Airport Haber Yetlilileri Çözüm adı altında verilen yalan yanlış yorumu ve İnsanlık adına kaldırınız Lütfen böyle şey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Umarım yazdıklarında ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen senin inancında sorun var demektir. Eğer dediğin gibi olsaydı Allah kuşların neslinin tükenmesini sağlardı zaten bizim elimize bırakmazdı. Biraz mantıklı düşünseydin anlardın kuşların sadece "ilham vermek" için yaratılmadığını.(Vet.Hek.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ekibin yaptığı çok yerinde mutlaka bazı parametler gördü indikasyonlarda galiba ve dıvert etti.bu yolcunun hayatının riske edilmemesi içindir.insan hayatı herşeyden önemlidir.gidilecek yere belki iki saat geç gidilir ama sağlimen varılmış olur.bunu herkesin bilmesi gerekir.ama maalesf bunu bizim Türk yolcuna anlatmak okadar zorki.bir avrupalı ylcu durumu gayet anlayışla makul bir seviyede karşılıyor,ama bizimkiler işi kavgaya kadar götürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tüm kuşlar bana göre itlaf edilmeli.Yüce Allah onları insanlara hizmet için yaratmıştır.Bize gerekli ilhamı vererek uçakları icat etmemizi sağlayan kuşlar Kur'an a göre görevini tamamlamıştır.Bu saatten sonra destek değil köstek olmaktadır insanlık için.Bu yüzden tüm kuşların itlaf edilmesi bana göre caizdir.Böylece olası kuş çarpması durumlarına karşı da gerekli önlem alınmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayatımız kimler emanet ya.. ( işte siz bu tip yazılara böyle komik yorumlar yapıyorsunuz )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılık tarihinde kaç uçak kuşlar yüzünden düştü kaç insan öldü ya da ölümün eşiğinden döndü, kuşlara karşı acil bir şey geliştirmeli yetkililer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000