07 Temmuz 2009, Salı 13:42:55

PEGASUS UÇAĞI KUYRUĞUNU SÜRTTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağı kalkışta kuyruğunu sürttü.
  • benim şimdi yazacaklarıma kimse kulp takmasın. ben sizin gibi ne pgs ciyim ne thy ci. türkiye de havacılık ne kadar gelişirse o akdar mutlu olan birisiyim. keşke ülkemizde heryerden heryere uçaklarla gidilse. misal samsun-antep, kars-adana vs. neyse konumuz bu değil. öncelikle geçmiş olsun diyorum ve lions mudur cin alimidir işte neyse onlara sözüm var sen thy nin patronu musun sen pegasus'un patronu musun. pilotu musun kabin görevlisi misin. burda birbirinize neden çamur atıyorsunuz anlamıyorum.
  • Sadece bir operasyon sorumlusuyum.TK benim ülkemdeki en saygı duyduğum ilk 3 kurum arasında . Ancak TK çalışanlarının%90 ı için aynı şeyi söyleyemicem. TK kabin ekibi en basit bir uçak sayımı için bize yaşatmadığı zorluk kalmıyor dayanamayıp biz sayıyoruz PGTde durum çok farklı bırak sayımda sorun yaşamayı bize tam figürü verirler 133 tam+3 inf gibi. hiçbir zaman 136 gelmez .. ama TK çalışanları uçağa girdiğimizde bizden önce figürü sorup öğrenip sanal bir sayım yapıp uçağı kapatma derdindeler.co-mail veririz suratımıza fırlatmadıkları kalır, soru sorup cevap alamadığım ne günler oldu suç kimin bilmiyorum ya THY yöneticileri çalışma saatlarini düzeltsin yada çalışanlarını piskolojik teste tabi tutsun özellikle yer hizmetleri ve kabin.
  • invisible, isimini ver yorum yap. tk ya neden takılıyorsun. alıp veremediğin ne. konuyla tk nın ne alakası var. yoksa tk da problem yaşayıp ayrılmak zorunda kalanlardanmısın? ancak böyle birisi böyle yorum yapabilir. bu arada ali beyi (cin ali) eleştirenler de aynı haksızlığı yapmaktadırlar.
  • tüm personenele ve yolculara geçmiş olsun hem pgt hem tk ile çalışan bir personel olarak net bir fikrim var .. bu işi ciddiyetyle hakkıyla yapan personel pgtnin tüm personelidir. tk personeli uçmamak yatıya kalmak işi uzatmak için bin türlü takla atar ve attırır .. ancak pgt bu işi o kadar ciddiyetle yapıyorki saygım sonsuz. aklımda daha bugün yaşadığım ve hayran olduğum birçok örnek var ama pgt nin yöneticilerini tebrik ediyorum az maaşla müthiş bir personele sahipler .. tk personeline soru soramassın dünyayı onlar yaratmış.. merak eden varsa pgt ve tk arasındaki farkları sayabilirim
  • Arkadaslar, yorumlariniz tekrar toplumun ne kadar egitimsiz ve saygisiz oldugunu gösteriyor. Kaptan arkadasimizin yorumuna katiliyorum, bu kim olursa olsun, hepimizi etkiler, ama oraya kadar cogunlugun akli ermedigi icin, gereksiz yorumlar yaziliyor. Ali Sabancanin basarisini daha önce gördünüz mü? TK mi :-)))pardon. Ben kendisini tekbrik ediyorum. PGT calisanlarina, özellikle kaptanlar büyük gecmis olsun diliyorum. umarim böyle bir olay kimsenin basina gelmez bir daha. saygilarimla
  • Cin Ali'nin pilotuda Cin olur....
  • Geçmiş olsun da bari Amsterdamda olmasaydı. Bazı arkadaşlar bu kuyruk sürtmeyi çok olağan çok normal karşılıyorlar ve bu doğrultuda yorumlar yazıyorlar.Bu kafayla Havayollarından kuyruk acısı yaşamamış uçak kalmaz.
  • sürtenler kimmiş? geçmiş olsun, şirket kapıya koymasa bari...
  • Aha SKY a gün doğdu...Artık derdin anlayan bir filosu olacak SKY ın :)))
  • antalyada hangar varda bizmi görmedik

Pegasus Havayolları’na ait Amsterdam-Antalya seferini yapan, 284 uçuş numaralı ve TC-AAL kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı kalkışta kuyruğunu sürttü.

Bunun üzerine uçak geri döndü ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra tekrar Antalya'ya gitmek üzere havalandı.

Uçağın Antalya'ya indikten sonra tekrar bakıma gireceği öğrenildi.

(15.00) Yeni gelen bilgilere göre kuyruğunu sürten uçağın Pegasus'un 22 Haziran'da teslim aldığı 'Selin' olduğu öğrenildi.

Pegasus B737-800

©AirportHaber

PEGASUS UÇAĞI KUYRUĞUNU SÜRTTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 15 yıl önce
benim şimdi yazacaklarıma kimse kulp takmasın. ben sizin gibi ne pgs ciyim ne thy ci. türkiye de havacılık ne kadar gelişirse o akdar mutlu olan birisiyim. keşke ülkemizde heryerden heryere uçaklarla gidilse. misal samsun-antep, kars-adana vs. neyse konumuz bu değil. öncelikle geçmiş olsun diyorum ve lions mudur cin alimidir işte neyse onlara sözüm var sen thy nin patronu musun sen pegasus'un patronu musun. pilotu musun kabin görevlisi misin. burda birbirinize neden çamur atıyorsunuz anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece bir operasyon sorumlusuyum.TK benim ülkemdeki en saygı duyduğum ilk 3 kurum arasında . Ancak TK çalışanlarının%90 ı için aynı şeyi söyleyemicem. TK kabin ekibi en basit bir uçak sayımı için bize yaşatmadığı zorluk kalmıyor dayanamayıp biz sayıyoruz PGTde durum çok farklı bırak sayımda sorun yaşamayı bize tam figürü verirler 133 tam+3 inf gibi. hiçbir zaman 136 gelmez .. ama TK çalışanları uçağa girdiğimizde bizden önce figürü sorup öğrenip sanal bir sayım yapıp uçağı kapatma derdindeler.co-mail veririz suratımıza fırlatmadıkları kalır, soru sorup cevap alamadığım ne günler oldu suç kimin bilmiyorum ya THY yöneticileri çalışma saatlarini düzeltsin yada çalışanlarını piskolojik teste tabi tutsun özellikle yer hizmetleri ve kabin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
invisible, isimini ver yorum yap. tk ya neden takılıyorsun. alıp veremediğin ne. konuyla tk nın ne alakası var. yoksa tk da problem yaşayıp ayrılmak zorunda kalanlardanmısın? ancak böyle birisi böyle yorum yapabilir. bu arada ali beyi (cin ali) eleştirenler de aynı haksızlığı yapmaktadırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tüm personenele ve yolculara geçmiş olsun hem pgt hem tk ile çalışan bir personel olarak net bir fikrim var .. bu işi ciddiyetyle hakkıyla yapan personel pgtnin tüm personelidir. tk personeli uçmamak yatıya kalmak işi uzatmak için bin türlü takla atar ve attırır .. ancak pgt bu işi o kadar ciddiyetle yapıyorki saygım sonsuz. aklımda daha bugün yaşadığım ve hayran olduğum birçok örnek var ama pgt nin yöneticilerini tebrik ediyorum az maaşla müthiş bir personele sahipler .. tk personeline soru soramassın dünyayı onlar yaratmış.. merak eden varsa pgt ve tk arasındaki farkları sayabilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar, yorumlariniz tekrar toplumun ne kadar egitimsiz ve saygisiz oldugunu gösteriyor. Kaptan arkadasimizin yorumuna katiliyorum, bu kim olursa olsun, hepimizi etkiler, ama oraya kadar cogunlugun akli ermedigi icin, gereksiz yorumlar yaziliyor. Ali Sabancanin basarisini daha önce gördünüz mü? TK mi :-)))pardon. Ben kendisini tekbrik ediyorum. PGT calisanlarina, özellikle kaptanlar büyük gecmis olsun diliyorum. umarim böyle bir olay kimsenin basina gelmez bir daha. saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cin Ali'nin pilotuda Cin olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçmiş olsun da bari Amsterdamda olmasaydı. Bazı arkadaşlar bu kuyruk sürtmeyi çok olağan çok normal karşılıyorlar ve bu doğrultuda yorumlar yazıyorlar.Bu kafayla Havayollarından kuyruk acısı yaşamamış uçak kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sürtenler kimmiş? geçmiş olsun, şirket kapıya koymasa bari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aha SKY a gün doğdu...Artık derdin anlayan bir filosu olacak SKY ın :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
antalyada hangar varda bizmi görmedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000