23 Aralık 2015, Çarşamba 07:38:17

Pegasus uçağı hasar aldı

Pegasus uçağına dün gece saat 02.00 sıralarında yaşanan patlamada Pegasus uçağı hasar aldı.
  • Duyunca çok üzüldüm. Bir evlat anasız kaldı. Zarar gören uçaklardan biride benim daha önce seyahat ettiğim tc-avp yağmur A.
  • Olumsuz bir olay oldu. Bir şey olsada kinimizi kusalım diye bekleyenlere gün doğdu. Bu kadar işte sizin kişiliğiniz.
  • keske olanlar sadece uçaga hasar seklinde kalsaydi MAL alinir para her zaman bir sekilde olur ama kaybedilen can birdaha geri gelmez...keşke olan uçaga olsaydi da kadin yaşasaydi,çocuğu öksüz kalmasaydi.ALLAH rahmet eylesin.söylenecek sözler eksik kalıyor.
  • Iy verenler günahın altından nasıl kalkacak demiş. Yaw kime oy verecektik? Kılıçdaroğlumu bizi kurtaracak? Mhp mi kurtaracak? Kardeşim benim görüşüm bu senin desteklediğin gelse herşey düzelecekmiydi. Bu türkiyenin üzerinde oynanan oyunun parçasıdır. Kim gelse bu sonuç değişmezdi. Sokun artık şunu kafanıza.
  • Tüm camiamıza geçmiş olsun, havacılığımız ve işlerimiz giderek zorlaşıyor. Toplam çözüm için net aksiyonlar almalıyız.
  • Tamam uçuşları etkilememek için medya bu gerçeği açıklamıyor, hiç bir yerde haber yok.. Yazık. ne hale geldi memleket.
  • Durmak yok açılıma devam. Buyrun size açılım. Türkiye kurulduğu günden bugüne kadar görülmemiş olaylar yaşıyor.Bence akillere sorun bakalım ne yapacağız diye.
  • Turkiyede siradan birgun...
  • Tehlikeli madde patlamasi, o kadar...
  • Filistin olduk çıktık yaa...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bu gece yaşanan patlamada,  TC-CPV kuyruk tescilli Pegasus'a ait Boeing 737-800 tipi uçak hasar aldı.

Kabin camı parçalanan uçağın içinde çalışan iki temizlik görevlisi yaralandı. Birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken patlama sırasında terminaldeki bazı camlar da kırıldı.

Bu sırada bazı uçaklar da hasar aldı. Pegasus'a ait üç uçak hasardan dolayı seferden çekildi. THY'nin bir uçağı da hasar kontrolü için incelemeye alındı. Uçuşlarda rötar meydana geldi.

Bu arada patlama sonrası havaalanında güvenlik kontrolleri en üst seviyeye çıkarıldı. Uçuş ekipleri dahil terminale giren tüm yolcular didik didik arandı. Havaalanı girişinde araçlar sıkı kontrolden geçirildi.

Patlamanın tesiriyle TGS'ye ait bir ambulift ve Çelebi'ye ait bir yolcu otobüsünün camlarının kırıldığı belirtildi. Havayolu şirketlerinin uçaklarda herhangi bir hasar olup olmadığını anlamak için uçakları detaylı kontrolden geçirdikleri öğrenildi.

Airporthaber.com

 

Pegasus uçağı hasar aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Orhan ~ 8 yıl önce
Duyunca çok üzüldüm. Bir evlat anasız kaldı. Zarar gören uçaklardan biride benim daha önce seyahat ettiğim tc-avp yağmur A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cakallara gun dogdu ~ 8 yıl önce
Olumsuz bir olay oldu. Bir şey olsada kinimizi kusalım diye bekleyenlere gün doğdu. Bu kadar işte sizin kişiliğiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
sen otur muhteşem yüzyıl izle bakma buralara...
çakal sensin ve avanen ~ 8 yıl önce
Katar'a mı gideceksiniz nereye gidecekseniz gidin. ister Suriye'yi fethedip sahte imparatorluğunuzu kurun. ama bu cumhuriyeti yıkmaktan vazgeçin. bütün Ülker'e dusman ettiniz bizi. sekssiz büyümüş abaza nesil sizi.
2023 ~ 8 yıl önce
Bunu da kesin iktidar yapmıştır. Ne adamlar var ülkede.
yoruma bak ~ 8 yıl önce
çakal senin gibilere denir,bir insan ölmüş en güvenli bir bölgede,bir çocuk anasız kalmış bu gelmiş olumsuz bir olay diyor,biraz beyin olsa sende bütün bu olayların ülkenin yürüttüğü yanlış politikalardan kaynaklandığını anlarsın,inşallah senin de başına bir gün olumsuz bir olay gelir...
Oha ~ 8 yıl önce
Hooişşşttt
flyp ~ 8 yıl önce
keske olanlar sadece uçaga hasar seklinde kalsaydi MAL alinir para her zaman bir sekilde olur ama kaybedilen can birdaha geri gelmez...keşke olan uçaga olsaydi da kadin yaşasaydi,çocuğu öksüz kalmasaydi.ALLAH rahmet eylesin.söylenecek sözler eksik kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy demiş ~ 8 yıl önce
Iy verenler günahın altından nasıl kalkacak demiş. Yaw kime oy verecektik? Kılıçdaroğlumu bizi kurtaracak? Mhp mi kurtaracak? Kardeşim benim görüşüm bu senin desteklediğin gelse herşey düzelecekmiydi. Bu türkiyenin üzerinde oynanan oyunun parçasıdır. Kim gelse bu sonuç değişmezdi. Sokun artık şunu kafanıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 8 yıl önce
1.Neden sorumlulukdan kaciyorsun oy verdiysen sorumlusun. 2.O kadar hilenin dondugu sandikdan kimse cikamaz. 3.Oynatma kardesim uzerinde oyun 80 milyonluk genc dinamik nufusun var degerlendir insanini. 4.Iste sizin almayan kafalarinizin bedelini koskaca Turk milleti oduyor...insallah anlarsin
oy demiş'e ! ~ 8 yıl önce
sen ve senin gibiler ancak hırsızlara,kendilerini ve yandaşları zengin edenlere,insanları kandıranlara, bedelli askerliği çıkarıp kendi ve zengin vb çocuklarını askere almayanlara,kul hakkı yiyenlere,torpilci,hemşehricilere oy verirsiniz hiçbir şeyi sorgulamazsınız,hesap sormazsınız,tepki vermezsiniz! nereden biliyorsun sonucun değişmeyeceğini? ağababan da beni başkan yapmadınız terör patladı diyordu neye dayanarak söylüyorsa! sen de bunları sok kafana!
hep aynı terane ~ 8 yıl önce
ulan tutturmuşsunuz bir Tğrkiyenin üzerinde oynana oyun diye papağan gibi bşka bir şey söyleyemiyorsunuz,başlarda mağdur edebiyatıydı şimdi türkiyenin üzerinde oynanan oyuna döndü,bırakın artık bu boş lafları bütün herşeyin sorumlusu bu hükümettir,birisi saraylarda torunlarıyla fotoğraf çektiriken burda hiç yok yere bir çocuk öksüz kalıyor...bu mu oynana oyun...
:)) ~ 8 yıl önce
hala kurtlar vadisinimi izliyorsun sen dostum :)) oyun oynaniyor zaten milletin isi gucu yok su Turkleri oyuna getirelim diye ugrasiyor he oylemi ? e oyleyse sende salak olmayacaksin oyuna gelmeyeceksin! yanlis politika uygulamayacaksin siyasetini dogru duzgun yapacaksin ve muslumanim diye gezerken calip cirpmayacaksin sonra gelip burada da nutuk atmayacaksin. bitmediniz vallahi oyun da oyun :)) ne oyunmus arkadas ya..
GEÇMİŞ OLSUN. ~ 8 yıl önce
Tüm camiamıza geçmiş olsun, havacılığımız ve işlerimiz giderek zorlaşıyor. Toplam çözüm için net aksiyonlar almalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havan Topu ~ 8 yıl önce
Tamam uçuşları etkilememek için medya bu gerçeği açıklamıyor, hiç bir yerde haber yok.. Yazık. ne hale geldi memleket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durmak Yok ~ 8 yıl önce
Durmak yok açılıma devam. Buyrun size açılım. Türkiye kurulduğu günden bugüne kadar görülmemiş olaylar yaşıyor.Bence akillere sorun bakalım ne yapacağız diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agzi olan konuşuyor ~ 8 yıl önce
Konuyu açılıma ve doğu halkina bağlamak gerçekten zekice bravo !!!
Flyer ~ 8 yıl önce
Turkiyede siradan birgun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Tehlikeli madde patlamasi, o kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havan topu ~ 8 yıl önce
havan topu tehikeli madde doğru içindeki maddeler tehlikeli
pes ~ 8 yıl önce
Filistin olduk çıktık yaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000