20 Ekim 2018, Cumartesi 17:19:34

Pegasus uçağı Ercan Havalimanı'na inemedi

Pegasus Havayolları'nın Adana-Ercan seferini yapan uçağı kötü hava koşulları nedeniyle Adana'ya geri döndü.
  • Tabiki de inemez. Pegasus sonucta.
  • Bu ne biçim kaptan bu ne biçim havayolu diyenler gerçekten ciddi olarak mı yazıyosunuz bunları çok merak ediyorum.Oturduğunuz yerden ne olup ne bittiğine nasıl bu kadar kesin bir şekilde karar verip yargılayabiliyorsunuz uçuş ekibini ? Kaptan inmeyi uygun görmemiş ve olması gerekeni yapmış.Elverişli olduğunu düşünmediği bir koşulda egosuna yenik düşüp inmeyi mi deneseydi ?
  • kaptan zoru görünce hemen dönmüş aferin. En iyi pilot en çok yaşayan pilottur. Trabzon kazası pegasusa emniyet anlayışı bakımından yaradı. Eskiden thy uçaklarına laf atarlardı hey gidi günler.
  • Kaptan en doğrusu yapmış o saatlerde Ercan'da belki yağmur yağmıyordu fırtına kopmuyordu çok tehlikeli cv bulutları uçağın iniş rotasında olduğu için geri dönmüştür Yıldırım'da büyük bir tehlike en doğrusunu yapmış
  • Ercan havalimanı normal şartlarda bile berbat bir yer. Akıllıca davranmış
  • Kıbrısta o saatlerde kücük mandalina büyuklugunde dolu yagisi oldu ..kötü hava sartlari denilen o..
  • Ya pegasus bi trabzon da suya düşmekten dönüyor bi havada benzini azalıp acil iniş yapıyo dünde Ercana inemedi geri döndü kardeş bu pegasus ne zaman düzelecek be ya
  • Herkesin fikri var; kiminin alimce kiminin cahilce. En bütük sorunumuz herşeyi çok biliyoruz.
  • Bravo kaptana, zorlamanın sonuçları bazen faciadır. Meteoroloji tahmin verir, bazen hadise tam rota veya iniş paternine denk gelir. Bekleyecek, dolaşacak yakıt varmıdır, Pekçok faktör bu anda devrededir. Kaptan hepsini değerlendirmiş ve en doğru olanı yapmış. Divert ve geri dönme kararı alan kaptanlar gelişimi göstermektedir. Değerlendirme yapmış risk,israr yapmamıştır.
  • Ben dün o saatler de başka bir uçuş için Ercan havalimaninda bekliyordum. Yağış ve rüzgar yoktu. Benim beklediğim ucak sattinde geldi ve kalkış yaptı. Bence Pegasus uçuş ekibinde sorun vardi.

Pegasus Havayolları'nın Adana-Ercan seferini yapan uçağı kötü hava koşulları nedeniyle Adana'ya geri döndü.

TC-CPG kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi Pegasus Havayolları uçağı, PC1852 sefer sayısı ile saat 13.30'da Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'ya gitmek üzere hareket etti.

KKTC'deki yoğun yağış ve olumsuz hava koşuları nedeniyle uçuş ekibi, Adana'ya geri dönme kararı aldı. Pegasus uçağı yaklaşık 1 saat 10 dakikalık uçuşun sonunda Adana Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi. 

Pegasus uçağı Ercan Havalimanı'na inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Tabiki ~ 5 yıl önce
Tabiki de inemez. Pegasus sonucta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomik ~ 5 yıl önce
Bu ne biçim kaptan bu ne biçim havayolu diyenler gerçekten ciddi olarak mı yazıyosunuz bunları çok merak ediyorum.Oturduğunuz yerden ne olup ne bittiğine nasıl bu kadar kesin bir şekilde karar verip yargılayabiliyorsunuz uçuş ekibini ? Kaptan inmeyi uygun görmemiş ve olması gerekeni yapmış.Elverişli olduğunu düşünmediği bir koşulda egosuna yenik düşüp inmeyi mi deneseydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 5 yıl önce
kaptan zoru görünce hemen dönmüş aferin. En iyi pilot en çok yaşayan pilottur. Trabzon kazası pegasusa emniyet anlayışı bakımından yaradı. Eskiden thy uçaklarına laf atarlardı hey gidi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ECN ~ 5 yıl önce
Kaptan en doğrusu yapmış o saatlerde Ercan'da belki yağmur yağmıyordu fırtına kopmuyordu çok tehlikeli cv bulutları uçağın iniş rotasında olduğu için geri dönmüştür Yıldırım'da büyük bir tehlike en doğrusunu yapmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 5 yıl önce
Ercan havalimanı normal şartlarda bile berbat bir yer. Akıllıca davranmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 5 yıl önce
Kıbrısta o saatlerde kücük mandalina büyuklugunde dolu yagisi oldu ..kötü hava sartlari denilen o..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arolat ~ 5 yıl önce
ceviz desen daha kolay olmaz mıydı ?
bulunduğu ~ 5 yıl önce
bulunduğu yerde en çok mandalina gibi turunçgiller varsa normal söylemdir.
Yusuf Eren Kaya ~ 5 yıl önce
Ya pegasus bi trabzon da suya düşmekten dönüyor bi havada benzini azalıp acil iniş yapıyo dünde Ercana inemedi geri döndü kardeş bu pegasus ne zaman düzelecek be ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 5 yıl önce
Yetenekli sivil pilot almali lazim.
yunus ~ 5 yıl önce
ne alakasi var be ona bakarsan thy nin birsuru olumcul kazasi var pegasusun 1 tane bilr olumcul kazasi yok
Sen binme ~ 5 yıl önce
Sen binme binmediğin zaman düzelicek git valla bak thy den al biletini
sen nesin ~ 5 yıl önce
...
Ali ~ 5 yıl önce
Herkesin fikri var; kiminin alimce kiminin cahilce. En bütük sorunumuz herşeyi çok biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meteoroloji ~ 5 yıl önce
Bravo kaptana, zorlamanın sonuçları bazen faciadır. Meteoroloji tahmin verir, bazen hadise tam rota veya iniş paternine denk gelir. Bekleyecek, dolaşacak yakıt varmıdır, Pekçok faktör bu anda devrededir. Kaptan hepsini değerlendirmiş ve en doğru olanı yapmış. Divert ve geri dönme kararı alan kaptanlar gelişimi göstermektedir. Değerlendirme yapmış risk,israr yapmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray... ~ 5 yıl önce
Ben dün o saatler de başka bir uçuş için Ercan havalimaninda bekliyordum. Yağış ve rüzgar yoktu. Benim beklediğim ucak sattinde geldi ve kalkış yaptı. Bence Pegasus uçuş ekibinde sorun vardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş muhabbet ~ 5 yıl önce
Evet kaptanın canı sıkılmış eve daha geç gideyim de mesaimi dibine kadar kullanayım demiş. Firma da maksat operasyonu aksasın daha fazla maliyetim olsun diye inmeme kararı almış. Ne boş bir yorum tebrik ederim.
Güray’a ~ 5 yıl önce
Ne boş kafa bi adamsın sen Güray. Bunları duymak içinmi yapıyosun bu yorumu
yunus ~ 5 yıl önce
o saate orda mandalina buyuklugunde dolu yagiyordu
Güray' a. ~ 5 yıl önce
Arkadaşım tek sorun yağış fırtına falan mı sanıyorsun? Havada sis olur, yaklaşma hattında oraj vardır, windshear ikazı alınır. O beğenmediğin geri dönen kaptan senin THY ve benzeri yerlerde uçan bir çok öğrenci yetiştirmiş öğretmen pilottur. Biraz insanlara, yaptıkları işe, iş ile ilgili aldığı profesyonel kararlara saygınız olsun. Bir meslektaşı olarak ben bile buraya yorum yazamıyorken, sen yolcu olarak nasıl bir tecrübeyle eleştiriyorsun anlamak mümkün değil.
Hüseyin ~ 5 yıl önce
Bu yorum saka degilse art niyetle yazilmis bir yorum.
Ragıp ~ 5 yıl önce
Çok mantıklı. Neden durduk yere kendime de şirkete de iş çıkarmayayım demiş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000