09 Mart 2011, Çarşamba 10:28:38

PEGASUS UÇAĞI ANKARA'YA İNEMEDİ

Pegasus Havayolları'nın PC 100 sefer sayılı uçağı Esenboğa Havalimanı'ndaki olumsuz hava koşulları yüzünden inişini gerçekleştiremedi.
  • ucagin divert sebebi frenleme zayif verilmesidir.
  • divert sebebi pilot kararıymış :) yok kabzımal kararı yada encümen kararı olacak kim karar vericekti ki ?
  • Frenleme poor rapor edilmiş işte aldınız mı cevabı...konu bitti...bu kadar...
  • Hem kompleksli hem de alınganlar...ha bir de cahiller....gereksiz yorum yapmaya yemin etmişler...ezik edebiyatı yapmayın bari...
  • inanmak istemiyorum ama herkes pilot olmuş haberimiz yok meydan cat lll değil pas gecen ve divert eden uçaklar pistin o saatte kar yağışından dolayı frenlemesinin zayıf olmasından dolayı divert ettiler.. keşke herkes işini yapsada burada abuk sabuk yorum yapmasa..
  • kardeşim, terbiyeden bahsedip bu kadar adama terbiyesizlik yapmışsın. devlet okulunda okuyup anaokulundan ingilizceye başlamadan, memur cocuğu olup pilot olanlar var... neyle? kendi emeğiyle. sende de bu yokmuş ya da pilot olma isteği yokmuş demekki. isteseydin gerçekten, o saydıkların engel değil olmana. en büyük eğitim de ailede başlar. yazdıklarından utan. sana öğrenme diyen de yok yorumlarda gördüğümüz kadarıyla ama üslubuna dikkat et millete terbiye dersi vermeye kalkmadan önce. mağdur edebiyatıyla işler yürümez havacılıkta ;)
  • Taşıdığı canların kıymetini bilen her pilot gibi Pegasus pilotu da gerekeni yapmış.Kutlarım.
  • bir ermiş ne demiş benim oglan okuyamacak gtsin bari pilot olsun :))...herşey olunabilir ama herkes insan olamaz
  • Arkadaşım sen pilot olabilirsin, biz gönderdilerdemi kolejde okumadık, gönderdilermide anaokulunda ingilizceye başlamadık, gönderdilermide dersaneye gidip üniversiteye hazırlanmadık. Bzaı şeyler imkan meselesidir. Bu gün buraya adımın altına imza atarım eğer beni ailem imkanları olucaktıda iyi eğitim aldıracaktı, sağ ı bırak sola geçeli aylar yıllar olmuştu. Keşke bizim de ailemizin imkanı olsaydıda bizde bir çoğu gibi pilot çocuğu yada mükemmel eğitim alıp pilot olabilseydik. Şimdi ben bilmediğim için kendi çabalarım ile araştırarak daha 100 de 1 ini öğrendiğim havacılık için bilgi kapasitemi arttırmak için pilot arkadaşlara hocalara sorup öğrenmek gayretşndeyim. Ha pilotmu olacam hayır. Ama en azından bilgi ediniyorum. terbiyesizlik yapma
  • Bırakınız cat lll sertıfıkasyonunu sonuçta kaptan karar vermıs zorlasa daha mı ıyı olurdu
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Pegasus Havayolları'na ait PC100sefer sayılı uçak, Esenboğa Havalimanı'ndaki olumsuz hava koşulları nedeniyle inişini gerçekleştiremedi.

Görüş mesafesinin oldukça düştüğü Esenboğa Havalimanı'na inemeyen uçağın İstanbul'a geri döndüğü bildirildi.

 Bu arada Esenboğa Havalimanı'nda ulaşımı aksatacak önemli bir sıkıntı bulunmadığı, iki gündür DHMİ'ye bağlı ekiplerin apron ve taksi yollarını açık tutmak için aralıksız çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Pegasus Havayolları uçağının divert sebebinin ise, pilot kararı olduğu kaydedildi.

Airporthaber.com

PEGASUS UÇAĞI ANKARA'YA İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
ucagin divert sebebi frenleme zayif verilmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
divert sebebi pilot kararıymış :) yok kabzımal kararı yada encümen kararı olacak kim karar vericekti ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Frenleme poor rapor edilmiş işte aldınız mı cevabı...konu bitti...bu kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hem kompleksli hem de alınganlar...ha bir de cahiller....gereksiz yorum yapmaya yemin etmişler...ezik edebiyatı yapmayın bari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inanmak istemiyorum ama herkes pilot olmuş haberimiz yok meydan cat lll değil pas gecen ve divert eden uçaklar pistin o saatte kar yağışından dolayı frenlemesinin zayıf olmasından dolayı divert ettiler.. keşke herkes işini yapsada burada abuk sabuk yorum yapmasa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim, terbiyeden bahsedip bu kadar adama terbiyesizlik yapmışsın. devlet okulunda okuyup anaokulundan ingilizceye başlamadan, memur cocuğu olup pilot olanlar var... neyle? kendi emeğiyle. sende de bu yokmuş ya da pilot olma isteği yokmuş demekki. isteseydin gerçekten, o saydıkların engel değil olmana. en büyük eğitim de ailede başlar. yazdıklarından utan. sana öğrenme diyen de yok yorumlarda gördüğümüz kadarıyla ama üslubuna dikkat et millete terbiye dersi vermeye kalkmadan önce. mağdur edebiyatıyla işler yürümez havacılıkta ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Taşıdığı canların kıymetini bilen her pilot gibi Pegasus pilotu da gerekeni yapmış.Kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir ermiş ne demiş benim oglan okuyamacak gtsin bari pilot olsun :))...herşey olunabilir ama herkes insan olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sen pilot olabilirsin, biz gönderdilerdemi kolejde okumadık, gönderdilermide anaokulunda ingilizceye başlamadık, gönderdilermide dersaneye gidip üniversiteye hazırlanmadık. Bzaı şeyler imkan meselesidir. Bu gün buraya adımın altına imza atarım eğer beni ailem imkanları olucaktıda iyi eğitim aldıracaktı, sağ ı bırak sola geçeli aylar yıllar olmuştu. Keşke bizim de ailemizin imkanı olsaydıda bizde bir çoğu gibi pilot çocuğu yada mükemmel eğitim alıp pilot olabilseydik. Şimdi ben bilmediğim için kendi çabalarım ile araştırarak daha 100 de 1 ini öğrendiğim havacılık için bilgi kapasitemi arttırmak için pilot arkadaşlara hocalara sorup öğrenmek gayretşndeyim. Ha pilotmu olacam hayır. Ama en azından bilgi ediniyorum. terbiyesizlik yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakınız cat lll sertıfıkasyonunu sonuçta kaptan karar vermıs zorlasa daha mı ıyı olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000