25 Şubat 2016, Perşembe 15:10:43

Pegasus uçağı acil iniş yaptı taraftarlar gözaltına alındı

Pegasus Havayolları'nı bugün Roma'ya gidecek uçağı Saraybosna'ya acil iniş yaptı.
  • Olayın Pegasus yolcularıyla ilgisi yok. Maç yolcularıyla ilgisi var. Oraya THY götürüyor olsaydı bunları, THY uçağında yapacaklardı yaptıklarını. O zaman da thy yolcuları mı diyecektik. Ben yıllardır Pegasusla uçarım. Yolcuları zamanından önce gelen ender havayollarındandır. Bİraz düşünüp eleştrileri öyle yazalım. Maç yolcusu trende de gitse aynı, uçakta da. Ben olsam maça adam taşımam. O kadar!
  • En çok kaptana teşekkür . Kimi kendini Commander havasına sokmuş ama " bişey olmaz , birazdan ineriz zaten biraz idare edin " dememiş.
  • Kendi vatandaşını başka ülke polisine emanet etmekte üzücü
  • Bu formül havadada gecerli: radikalizm + fanatizm + alkolizm (bazen) = Kaotik manzaralar.
  • Pgs misafirlerinin %90 kalitesiz, saygisiz , kendini bilmez , dusuk ucretler karsiliginda ucagi satin aldigini zannedenlerden ibarettir. Ucus etin , ucuz alıcisi olurmus derler ya o hesap anlayacaginiz.. Pgs yer personeli , ucan host/hostes , cocpit dahil olmak uzere tum calisanlarinin havalimaninda baslayan sorunları ile ucus sonuna kadar ne zorluklarla mucadele edildigini bir gorseler dunyanin en zor isi pgs personeli olmak oldugunu anlarlar. Yazik gunah bu calisanlara. Iki kurus evine ekmek goturmek icin ugrasan bu calisanlara helal olsun kazandiklari her kurus. Gecmis olsun calisan personellere.
  • insanlıktan men edilirler umarım!!
  • Oh çok iyi olmuş.. Tebrik ederim.. Bizler hala uçmayı öğrenemedik..
  • kabin ekibine taciz ile alakasi yok. bu tamamen olayi koruklemek icin yazilmis bir senaryo. olay ucaktaki iki ekibin munakasindan kaynaklaniyor ve kaptan da riske etmeyip divert ediyor. 5 arkadas su an bosna havalimaninda turk buyukelciliginden birilerinin gelmesini bekliyorlar. buyuk ihtimal ilk ucaklar istanbul'a gonderilecekler.
  • Ne ara bu kadar ahlaksiz bi toplum olduk.Nerde bizim saygimiz sevgimiz.Kabin ekibi arkadaslar gercekten sabirli insanlar son noktaya gelmese ucak inis yapmazdi. Malesef ucak yolculugunda simarik yolcu herkesin keyfini kaciriyor.
  • tinerci muhabbeti yapan barzolar burda mı??

Pegasus Havayolları'nın bugün PC 535 sefer sayılı Sabiha Gökçen-Roma seferini yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, uçakta bulunan Galatasaray taraftarlarının taşkınlık yapması üzerine Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya acil iniş yaptı.

Galatasaray'ın bugün Lazio ile yapacağı mücadele için Roma'ya giden bazı Galatasaray taraftarlarının uçağın kalkışıyla birlikte taşkınlık yapmaya başladığı ve bu nedenle kokpit ekibinin acil iniş kararı aldığı öğrenildi.

Kabin ekibinin uyarılarına rağmen sakinleşmeyen taraftarların bir kabin memurunu da taciz ettiği iddia edildi.

Kaptan pilot Saraybosna'ya acil iniş yaparken uçağa çağrılan polisler Galatasaray taraftarlarını gözaltına aldı.

Taşkınlık yapan yolcuların uçaktan indirilmesinin ardından Pegasus uçağı, yeniden Roma'ya hareket etti.

Pegasus uçağı acil iniş yaptı taraftarlar gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Suat Göksu ~ 8 yıl önce
Olayın Pegasus yolcularıyla ilgisi yok. Maç yolcularıyla ilgisi var. Oraya THY götürüyor olsaydı bunları, THY uçağında yapacaklardı yaptıklarını. O zaman da thy yolcuları mı diyecektik. Ben yıllardır Pegasusla uçarım. Yolcuları zamanından önce gelen ender havayollarındandır. Bİraz düşünüp eleştrileri öyle yazalım. Maç yolcusu trende de gitse aynı, uçakta da. Ben olsam maça adam taşımam. O kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekkür ( km1) ~ 8 yıl önce
En çok kaptana teşekkür . Kimi kendini Commander havasına sokmuş ama " bişey olmaz , birazdan ineriz zaten biraz idare edin " dememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 8 yıl önce
Kendi vatandaşını başka ülke polisine emanet etmekte üzücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru düzgün ~ 8 yıl önce
Davransınlar ozaman ucaga binmeyi bilmeyenler haketmiyor allah belalarını versin
Realist ~ 8 yıl önce
Bu formül havadada gecerli: radikalizm + fanatizm + alkolizm (bazen) = Kaotik manzaralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 8 yıl önce
Pgs misafirlerinin %90 kalitesiz, saygisiz , kendini bilmez , dusuk ucretler karsiliginda ucagi satin aldigini zannedenlerden ibarettir. Ucus etin , ucuz alıcisi olurmus derler ya o hesap anlayacaginiz.. Pgs yer personeli , ucan host/hostes , cocpit dahil olmak uzere tum calisanlarinin havalimaninda baslayan sorunları ile ucus sonuna kadar ne zorluklarla mucadele edildigini bir gorseler dunyanin en zor isi pgs personeli olmak oldugunu anlarlar. Yazik gunah bu calisanlara. Iki kurus evine ekmek goturmek icin ugrasan bu calisanlara helal olsun kazandiklari her kurus. Gecmis olsun calisan personellere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agzina saglik ~ 8 yıl önce
Bir pgs kabin memuru olarak agziniza saglik diyorum :)
Ex ~ 8 yıl önce
Eski bir Pgs kabin personeli olarak, söylediklerinizin altına imzamı atabilirim. Tebrikler.
Flypgs ~ 8 yıl önce
%90 diyerek haksizlik etmissin su abarti huyundan bir vazgecsek.bahsettigin oranlarda olsa bu sirketi donderemezler sallamasan yani diyorum. Adil olmayi kendine ilke edin gerekli adam
Gerek yok ~ 8 yıl önce
Verdiginiz cevapta beni anlamadigin o kadar belli ki. Abartili hicbirsey yok tamami ile gercekler. Pgs dusmanligim yok bundan da emin olabilirsiniz. Kaldi ki pgs'nin %90 yolcusu derken, ucuz bilet arayan masum koylu (dagdan indim şehre) misali. Bu yolcularla bire bir temas halinde olanlarin yuzdelik vermesi sizce abartiysa soyleyecek sozum yok size. Sirketin batmasi demissiniz. Ucuzluk= kalitesizlik=sürümden kazanmak. Hicbir sirket batmaz anlatabiliyormuyum. Biraz mantigini kullanmani tavsiye ederim. Adil olmakla ne demek istediginizi de anliyamadim. Adillik % 'ligi dogru vermekle mi olunuyor. Hadi sen bir yuzdelik ver de inanalim.
Alakaya maydanoz ~ 8 yıl önce
Maganda her yerde var sadece pegasus à binmiyor. 3-5 Tanesî normal uçuşlarda ortaya çıkamasada böyle bir futbol amaçlı uçuşta maganda yolcu seviyesi %50 ye ve üstüne ulaşınca taciz kaçınılmaz olmuştur.
777 ~ 8 yıl önce
Reis öyle bir anlatmışsınki, pgsde çalışmak, yerin 1 km altında kömür madeninde asgari ücretle çalışmaktan daha zormuş. Çok üzüldüm inan gözlerimden yaş geldi pgs personelinin bu şartlarda zorla çalıştırılmasına. Meclise hemen bir araştırma önergesi verdirilip bu durumun incelenmesi lazım.
777 ye ~ 8 yıl önce
777 buyuk ama yuregin ve anlayisin pir pirli Uçak
rezalet ~ 8 yıl önce
insanlıktan men edilirler umarım!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cakma rezalet ~ 8 yıl önce
Neden ? Neden beni taklit ediyorsun ?
Bravo ~ 8 yıl önce
Oh çok iyi olmuş.. Tebrik ederim.. Bizler hala uçmayı öğrenemedik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamlı baykuş ~ 8 yıl önce
... ve sanırım biyolojik nedenler ile uçamayacağız hiçbir zaman...
isin dogrusu ~ 8 yıl önce
kabin ekibine taciz ile alakasi yok. bu tamamen olayi koruklemek icin yazilmis bir senaryo. olay ucaktaki iki ekibin munakasindan kaynaklaniyor ve kaptan da riske etmeyip divert ediyor. 5 arkadas su an bosna havalimaninda turk buyukelciliginden birilerinin gelmesini bekliyorlar. buyuk ihtimal ilk ucaklar istanbul'a gonderilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işin doğrusuna ~ 8 yıl önce
Kabin ekibinin talimatlarına uymamak ve uçuş huzurunu bozacak hareketlerde bulunmak uçakta suçtur. Bu taraftar gruplarının bazıları bir araya gelince mağara devrine dönmekteler. İyi olmuş. Ekibi tebrik ederim.
Yanlis anlasilmasin ~ 8 yıl önce
Benim itirazim olayin kabin ekibine taciz edildigi seklinde sunulmasina. Kaptan ve ekip durumu riskli gorduyse muhakkak ki divert edebilir ama olayi ekibe taciz olarak sunmaya kimsenin hakki yok. Kendinizi dusunun. Bir olay oluyor ve karakola dusuyorsunuz ama bu olaya sansasyon katmak icin sizin birisini taciz ettiginiz icin karakola dustugunuzu haber yapiyorlar. Hosunuza gider mi bu?
Kara liste sart ~ 8 yıl önce
Ne ara bu kadar ahlaksiz bi toplum olduk.Nerde bizim saygimiz sevgimiz.Kabin ekibi arkadaslar gercekten sabirli insanlar son noktaya gelmese ucak inis yapmazdi. Malesef ucak yolculugunda simarik yolcu herkesin keyfini kaciriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iddia değil gerçek ~ 8 yıl önce
tinerci muhabbeti yapan barzolar burda mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000