03 Aralık 2013, Salı 14:00:51

PEGASUS TRABZON'U İPTAL ETTİ

Trabzon Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan rüzgar ve karla karışık yağmur nedeniyle uçaklar Trabzon Hava Limanı'na inemiyor.
  • trabzon kadar gereksiz bir kent varmı yeryüzünde ??
  • Aynen öyleee...
  • Pegasus bunu hep yapıyor. Keyfe keder uçuşları iptal ediyorlar. 1 Aralık'ta Batum-İstanbul uçuşunuda hava şartlarından dolayı iptal ettiklerini söyleyip bizi çok zor durumda bıraktılar. Oysa THY ve diğer birçok firma biz havaalanında beklerken iniş kalkış yaptı. Bunlara birinin dur demesi lazım.
  • fenerbahçeli birinin rizeli rumuzu altında yazdığı saçmalıklara cevap vermeyin.kaşıntısı belli:Trabzon ve Trabzonspor.kaale almak yersiz.ayrıca anadolujet,onur ve diğer bir kaç yabancı uçak indi.pgs kendini düşünsün
  • Ben kimseyi savunmuyorum ama havayolu kendini garantiye almak için iptal vermiş olabilir. Doluluk oranına gelince Tzx - Saw Pegasus uçuşları hep full bilginiz olsun. Bilmediğiniz yere çamur atmsyınız
  • Thyde kaptanlara sirket tarafindan baski var, in kardesim bu piste aksatma seferlerimi diyor! Kaptan ne yapsin kelle koltukta! sirket korkusu tehditler var mecburen iniyorlar! Pegasus kendinide yolcusunuda riske atmiyor!
  • rizeli kardeş atma trabzon rize giresun hava şartları aynı olur her zaman bilmiş nuumarası yaptın ama yemedi.
  • Tk ve Ajet indi...
  • webden iniş kalkışlara bakin thy de hic sorun yok galiba kotu hava bir tek pegasusu etkileşmiş neden başka bir sey olmasin mesela ucagin bos olmasi gibi
  • erzurum airpota divrett etseydi yha samsn yerine erzurum airpot ıls sistemi sperrr

Pegasus Havayolları, iki İstanbul-Trabzon seferini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti. Diğer havayolu şirketleri de yolcularına uçuşların rötarlı olacağını bildirdi.

İstanbul'a gitmek üzere Trabzon Havalimanı'na gelen Mehmet Özdemir adlı yolcu, hava şartları bozuk olduğundan dolayı gidemediklerini belirterek, "Uçuşlar iptal olmuş. Şimdi tekrar gidiş saatimizi ayarlamaya çalışıyoruz ama burası çok yoğun. Gidemiyoruz, burada kaldık" dedi.

Kamil Tandoğan ise Of ilçesinden taksiyle havalimanına geldiklerini ifade ederek, "Bize hava şartlarından dolayı uçaklar kalkmıyor diyorlar. Şimdi 5 saat olmadan bizi geri çeviriyorlar" diye konuştu.

Hasan Albayrak da İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı'na gideceğini kaydederek, şunları söyledi:

"Uçak seferlerinin hava şartlarından dolayı iptal edildiğini söylediler. İki kere sordum, uçağın Ankara ve Samsun'a indiğini söylediler. Şimdi ise iptal edildiğini söylediler. Ben Almanya'ya gidecektim, o uçağımı da kaçırdım. Daha sora valizimi almak istedim, uçak biletimi iptal edip alabileceğimi söylediler. Ben de 'para istemiyorum sizden sadece valizimi alayım' dedim. Valizimi almaya indiğimde memurlarla tartıştık, daha sonra polis çağırarak valizimi aldım."

PEGASUS TRABZON'U İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

yahu ~ 10 yıl önce
trabzon kadar gereksiz bir kent varmı yeryüzünde ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he ~ 6 yıl önce
aynı sen gibi işte,,
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aynen öyleee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus bunu hep yapıyor. Keyfe keder uçuşları iptal ediyorlar. 1 Aralık'ta Batum-İstanbul uçuşunuda hava şartlarından dolayı iptal ettiklerini söyleyip bizi çok zor durumda bıraktılar. Oysa THY ve diğer birçok firma biz havaalanında beklerken iniş kalkış yaptı. Bunlara birinin dur demesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX= NR1 ~ 10 yıl önce
fenerbahçeli birinin rizeli rumuzu altında yazdığı saçmalıklara cevap vermeyin.kaşıntısı belli:Trabzon ve Trabzonspor.kaale almak yersiz.ayrıca anadolujet,onur ve diğer bir kaç yabancı uçak indi.pgs kendini düşünsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalçın ~ 10 yıl önce
Ben kimseyi savunmuyorum ama havayolu kendini garantiye almak için iptal vermiş olabilir. Doluluk oranına gelince Tzx - Saw Pegasus uçuşları hep full bilginiz olsun. Bilmediğiniz yere çamur atmsyınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thyde kaptanlara sirket tarafindan baski var, in kardesim bu piste aksatma seferlerimi diyor! Kaptan ne yapsin kelle koltukta! sirket korkusu tehditler var mecburen iniyorlar! Pegasus kendinide yolcusunuda riske atmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam tersi olmasın ~ 10 yıl önce
ticari kaygıları ağır basan özel şirketler mi riske atmayacak yoksa THY mı?
Yagiz ~ 10 yıl önce
bu dediğinde ciddi misin ? Benimde bölümüm pilotluk ve THY düşünüyorum.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
rizeli kardeş atma trabzon rize giresun hava şartları aynı olur her zaman bilmiş nuumarası yaptın ama yemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tk ve Ajet indi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy de sorun yok ~ 10 yıl önce
webden iniş kalkışlara bakin thy de hic sorun yok galiba kotu hava bir tek pegasusu etkileşmiş neden başka bir sey olmasin mesela ucagin bos olmasi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERZURUM ~ 10 yıl önce
erzurum airpota divrett etseydi yha samsn yerine erzurum airpot ıls sistemi sperrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000