26 Mart 2010, Cuma 09:38:46

Pegasus, tasarım yarışmasına sponsor oldu...

Pegasus Havayolları, showhow ve tasarti.com işbirliğiyle gerçekleştirilen zamanda yolculuk temalı tişört tasarım yarışmasına ve şehirlerin hızlı akan hayatına tesadüfi olarak renk katmak amacıyla hayata geçirilen Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali’nin tema sponsoru oldu.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • koskoca firma iyi güzel tasarım yarışması yapıyorsun veya yaptırıyorsun millet çalışacak didinecek uğraşacak sen kalk sadece kazanana gidiş dönüş uçak bileti ver ayıptır valla hemde çok ayıp birde utanmadan sponsor olduk diyorlar bu kelimenin anlamı bu kadarmı ucuz bu ülkede gerçi artık bu ülke her anlamda aşırı şekilde ucuzlamaya başladı malesef yurt dışında olsa inanın bu haberi ve bu şirketi komedi diye yayınlarlar.
  • erzurum ilelebet baslamayacak :)))
  • bıktırdın kardeşim erzurum erzurum diye...sanki derdin erzurama uçak inmesi, eski bir pegasus çalışanısın işsiz kaldın diye burayı da facebooku da işgal ediyorsun...illallah dedirttin millete ya.
  • Erzurum seferlerini başlat daha iy olur. O kadar insanı magdur ettin dagıttın kartları sonrada seferleri kestin sanıyormusun o kadar insanın ahı yerde kalır. ama geç kalmış sayılmassın tekrar başlat şu ERZURUM seferlerinide DADAŞ ların gönlünü yeniden ilelebet fet et

Pegasus Havayolları tasarti.com’un zamanda yolculuk temalı tişört tasarım yarışmasına sponsor oldu. 15 Mart-13 Nisan arası gerçekleşecek yarışma detayları için www.tasarti.com sitesinden özel yarışmalar bölümü ziyaret edilebiliyor. Kazanan tasarımı Pegasus Havayolları gidiş-dönüş uçak biletiyle ödüllendirecek.

Sanat ve spor dallarında birçok önemli organizasyona ana sponsor olarak Türkiye’nin vizyonunu genişleten genç, dinamik ve yenilikçi bir havayolu olan Pegasus ayrıca 20 ülkede ve 100’ü aşkın şehirde yüz milyonlara ulaşmayı hedefleyen Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali’nin tema sponsoru oldu.  Katılımın 26 Mart’ta sona ereceği projeye dünyanın birçok ülkesinden sanatçılar ürettikleri filmlerle katılıyor.

Aralarında Türkiye, Belçika, Fransa, Kanada, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Endonezya, Portekiz, Katar, İngiltere ve Amerika’nın da bulunduğu filmler mayıs ayı boyunca halka açık alanlarda bulunan yaklaşık 10 bin adet dijital ekranda gösterime girecek. ’Zamanında kalkış oranları” gibi bilgileri tüm detaylarıyla misafirleriyle flypgs.com’da paylaşan Pegasus zaman temalı Art by Chance filmiyle de festivale destek veriyor. Film, tüm festival filmleriyle aynı zamanda  Pegasus Havayolları’nın Boeing 737-800 model altı uçağında yayınlanmaya başlanacak.

Katılım ve ayrıntılı bilgi için http://turkey.artbychance.org adresini ziyaret edebilirisiniz

Pegasus, tasarım yarışmasına sponsor oldu...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koskoca firma iyi güzel tasarım yarışması yapıyorsun veya yaptırıyorsun millet çalışacak didinecek uğraşacak sen kalk sadece kazanana gidiş dönüş uçak bileti ver ayıptır valla hemde çok ayıp birde utanmadan sponsor olduk diyorlar bu kelimenin anlamı bu kadarmı ucuz bu ülkede gerçi artık bu ülke her anlamda aşırı şekilde ucuzlamaya başladı malesef yurt dışında olsa inanın bu haberi ve bu şirketi komedi diye yayınlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erzurum ilelebet baslamayacak :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bıktırdın kardeşim erzurum erzurum diye...sanki derdin erzurama uçak inmesi, eski bir pegasus çalışanısın işsiz kaldın diye burayı da facebooku da işgal ediyorsun...illallah dedirttin millete ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erzurum seferlerini başlat daha iy olur. O kadar insanı magdur ettin dagıttın kartları sonrada seferleri kestin sanıyormusun o kadar insanın ahı yerde kalır. ama geç kalmış sayılmassın tekrar başlat şu ERZURUM seferlerinide DADAŞ ların gönlünü yeniden ilelebet fet et

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000