06 Eylül 2011, Salı 16:05:56

PEGASUS SÜMENALTINDAN ÇIKTI

Vatan ve Milliyet Gazeteleri yıllar sonra bir ilki yaşattı...
  • Haberde dikkatimi çeken başka bir hususta Sheridan Smith oldu.
  • bknz izmir havayollarının uçakları saat gibi işliyor tıkır tıkır. gidin allahınızı severseniz. çocukmu kandırıyorsunuz. en genç olsa ne bu tempoya ve operasyonlara uçaklar dayanırmı kokusu maalesef çıkacak yakında :( allah tüm havayollarını korusun
  • Pegasus güçlenen kadrosu ve yenilenen filosu ile Türkiye'nin en iyi özel hava yoludur.
  • Doğan grubu herşeyi gizliyormuş diyen arkadaş. O yüzden mi Tayyip'le çok iyi anlaşıyor Doğan. :)
  • THY yaşanan rezaletleri, torpilleri hangi gazete yazıyor?
  • Yahu ülke elden gidiyor .. Mütareke basını hala ortalığı güllük gülüstanlık gösteriyor.. Olan bitenleri koca ülkeden sümen altı ediyor..pegasus a çokmu.!
  • daha neler neler var bu sadece su üstüne çıkanlardan sadece bir tanesi
  • Doğan grubu sadece pegasus u mu gizledi daha neler gizlediler nelerrrr ... Bu devletin kepazeliklerini , yönetenlerin pisliklerini, akrabalarının çocuklarının yedikleri haltları az kapı ardı etmediler. Olsun pegasusu gizlesin.. çokta önemli değil.
  • Daha neler gizleniyor yoksa para yapamaz......
Pegasus Havayolları’na ait uçağın Diyarbakır-İstanbul seferi sırasında hidrolik hortumunun kopması birçok yayın organında yer bulurken, yıllardır Pegasus Havayolları’nın yaşadığı olumsuz haberleri görmeyen Milliyet ve Vatan gazeteleri de söz konusu habere, sayfalarında yer ayırdı. Peki bu kararın sebebi neydi?
 
Pegasus Havayolları’na ait Diyarbakır-İstanbul seferini yapan uçağın kalkıştan sonra hidrolik hortumu koptu. Uçak, yaşanan arıza sonrası Diyarbakır Havaalanı’na zorunlu iniş yaptı. Bu haber bugün birçok yayın organında yer aldı. Onlardan ikisi de Milliyet ve Vatan gazeteleriydi. Pegasus Havayolları’nın adının geçtiği olumsuz haberlere yıllardır sayfalarında yer vermeyen Milliyet ve Vatan gazetelerinin bu haberi havacılık sektörünce şaşkınlıkla karşılandı. Ancak medya dünyasını yakından takip edenler haberin neden yayınlandığını kısa sürede anladı.
 
Bilindiği gibi Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı’nın eşi Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Yayın grubunun başında bulunuyordu, Milliyet ve Vatan gazeteleri de grup bünyesinde olduğu için Pegasus Havayolları haberleri ince bir süzgeçten geçirilerek yayına veriliyordu. Bugüne kadar bir çok arıza ve rötarla sayısız defa haber olan Pegasus Havayolları, yıllardır hiçbir Doğan grubu yayın organında olumsuz haberle yer almadı. 
 
Ancak Vatan ve Milliyet gazetelerinin el değiştirmesiyle bu gazetelerdeki  Pegasus Havayolları ambargosu da kalktı. Ömer Karacan ve Erdoğan Demirören’in satın aldığı her iki gazete de Pegasus Havayolları’nın yaşadığı son arızaya sayfalarında yer verdi. Bu arada Doğan grubunun amiral gemisi Hürriyet Gazetesi geleneği bozmadı ve Pegasus Havayolları’nın bu haberini bir kez daha sümenaltı etti. 





©AirportHaber Özel
PEGASUS SÜMENALTINDAN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Haberde dikkatimi çeken başka bir hususta Sheridan Smith oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bknz izmir havayollarının uçakları saat gibi işliyor tıkır tıkır. gidin allahınızı severseniz. çocukmu kandırıyorsunuz. en genç olsa ne bu tempoya ve operasyonlara uçaklar dayanırmı kokusu maalesef çıkacak yakında :( allah tüm havayollarını korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus güçlenen kadrosu ve yenilenen filosu ile Türkiye'nin en iyi özel hava yoludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğan grubu herşeyi gizliyormuş diyen arkadaş. O yüzden mi Tayyip'le çok iyi anlaşıyor Doğan. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yaşanan rezaletleri, torpilleri hangi gazete yazıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu ülke elden gidiyor .. Mütareke basını hala ortalığı güllük gülüstanlık gösteriyor.. Olan bitenleri koca ülkeden sümen altı ediyor..pegasus a çokmu.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha neler neler var bu sadece su üstüne çıkanlardan sadece bir tanesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğan grubu sadece pegasus u mu gizledi daha neler gizlediler nelerrrr ... Bu devletin kepazeliklerini , yönetenlerin pisliklerini, akrabalarının çocuklarının yedikleri haltları az kapı ardı etmediler. Olsun pegasusu gizlesin.. çokta önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha neler gizleniyor yoksa para yapamaz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000