15 Mart 2016, Salı 09:51:55

Pegasus Şubat rakamlarını açıkladı

Pegasus Havayolları Şubat ayına ilişkin rakamlarını açıkladı.
  • Doluluk oranindaki düşüş % 1.5 degil % 1.9'dur. 1.5 olan puandir. Bir sayi/değer % 100 düşerse 0 sıfıra ulasir. % 50 düşerse yariya iner. % 2 degeri 1 puan düşerse yariya iner, yani % 50 düşmüş olur, % 1 azalmis olmaz. 1 puan azalmis olur. MatematigiBasit matematigi, aritmetiği öğrenelim, hesap mesap yaparken lazim olur.
  • Valla pegasusa tebrikler en genç filo ve uygun havayolu şirketi..çalışanlarına pilotlara kabin ekibine başarılar dilerim..pegasus airlens uçmanın en kolay yolu.
  • Peki acaba kaptanlara yapilan zamdan sonra kabin ekibinede yapilcak mi ? Bu emek ve basarinin karsiligini sadece eger kaptanlara verirlerse yeniler gelir gider eskiler gider sonra guvenilmicek 17 gun egitim almis kabin memurlarindan ne beklersiniz ?
  • Helal olsun pegasus büyüksün sen...başarılar her zaman
  • Fena sayılmaz. İçinde bulunduğumuz duruma göre. Devam et Ali.
  • Type sınıflarını durdurmuş Pegasus dogrumudur.türkiyede havacılık tersemi döndü acaba...
  • Bu kadar engele rağmen yinede sapasağlam pegasus. Kalitesiyle ve huzuruyla tr deki en iyi şirket. İlerlemesi istenmesede son kaçınılmaz
  • Eski sirketime tebrikler,insallah daha basarili olurlar.Rekaber herkese yarar
  • en az %80 olmalı..

Pegasus Havayolları Şubat ayına ilişkin rakamlarını açıkladı. Yolcu sayısında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 24'lük bir artış kaydeden şirket, doluluk oranında yüzde 1 geriledi.

Bu arada Pegasus Genel Kurul ile ilgili de açıklama yaptı. Açıklamada; '2015 yılına ait Şirketimiz Olağan Genel Kurul toplantısı 7 Nisan 2016 Perşembe günü saat 10:00'daPendik Green Park Hotel, Kaynarca Mahallesi, Erol Kaya Caddesi No: 204 Pendik, İstanbul adresinde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır' denildi.

İşte Pegasus'un açıklaması:

Pegasus Şubat rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Matematik ~ 8 yıl önce
Doluluk oranindaki düşüş % 1.5 degil % 1.9'dur. 1.5 olan puandir. Bir sayi/değer % 100 düşerse 0 sıfıra ulasir. % 50 düşerse yariya iner. % 2 degeri 1 puan düşerse yariya iner, yani % 50 düşmüş olur, % 1 azalmis olmaz. 1 puan azalmis olur. MatematigiBasit matematigi, aritmetiği öğrenelim, hesap mesap yaparken lazim olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematik mi ~ 8 yıl önce
Zaten "pp" diye not düşmüşler.
Boeing.737.800.ng. ~ 8 yıl önce
Valla pegasusa tebrikler en genç filo ve uygun havayolu şirketi..çalışanlarına pilotlara kabin ekibine başarılar dilerim..pegasus airlens uçmanın en kolay yolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc ? ~ 8 yıl önce
Peki acaba kaptanlara yapilan zamdan sonra kabin ekibinede yapilcak mi ? Bu emek ve basarinin karsiligini sadece eger kaptanlara verirlerse yeniler gelir gider eskiler gider sonra guvenilmicek 17 gun egitim almis kabin memurlarindan ne beklersiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 8 yıl önce
Kabin ekibi daha çooook bekler...
Flypgs ~ 8 yıl önce
Helal olsun pegasus büyüksün sen...başarılar her zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmamis ~ 8 yıl önce
Cok siradan, girisye guvenligi gecince magazalar devaminda gate ler arasi soguk ve siradan yurume yollari, Bangkok havalimani gibi olabilirdi
Pensilvanya ~ 8 yıl önce
Fena sayılmaz. İçinde bulunduğumuz duruma göre. Devam et Ali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Type sınıflarını durdurmuş Pegasus dogrumudur.türkiyede havacılık tersemi döndü acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Malesef evet. Elindeki filoyu Airbus olarak değiştirmeye karar verince yeni bir süreç başlattıklarından dolayı pilot alımlarında bir sıkıntı var. Bu işlerin kötüye gitmesinden kaynaklanan bir şey değil. Sanırım artık Boeing yerine daha çok Airbus filosuna pilot alımı yapılacak.
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Bu kadar engele rağmen yinede sapasağlam pegasus. Kalitesiyle ve huzuruyla tr deki en iyi şirket. İlerlemesi istenmesede son kaçınılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
filmin sonunu ali bey bilir ve yazar.hayal kurmanız ne güzeş.....
Eski pgs ~ 8 yıl önce
Eski sirketime tebrikler,insallah daha basarili olurlar.Rekaber herkese yarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doluluk ~ 8 yıl önce
en az %80 olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
low cost icin 80 bile az..85-90 araligi ideal
olmalı ama.. ~ 8 yıl önce
Türkiyedeki gibi haksız rekabet varsa.. uçmak istediğiniz hatlarda uçmanız engellenip. Ana base niz çözümsüzlüğe mahkum edilerek büyümeniz engellenirse , haksız rekabete SHGM bizzat kendisi önayak olursa ve bun a rağmen Pegasus büyümesini sürdürüp 80 uçağın üzerine çıkmayı planlıyorsa bu sene o zaman bu rakamlar iyidir hatta çok iyidir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000