07 Eylül 2013, Cumartesi 09:23:50

PEGASUS SONUNU GETİREMEDİ!

Pegasus Hava Yolları Şirketi, yolcu sayısını gerekçe göstererek, Zafer Havalimanı'na yaptığı uçuşlarını iptal etti.
  • adı üstünde hava alanı "bölgesel". Bu hava alanına 737-800 le giderseniz tabi yolcu bulamazsınız. Atr 72-500 ,Embraer tarzı ucaklar ucmalı boyle alanlara.
  • afyon merkezden ve uşaktan zafer havaalanına mesafe arabayla bir saatten fazla. Yanlış yere yapılmış bir havaalanı. Afyonda zaten havaalanı yıllardır var. Kullanılmaması içinde hiç bir neden yok.
  • Sabiha - kütahya araba ile rahat bir trafikte 4 saat ! Simdi 90 dk önce alanda ol arti 45 dk ucus süresi ve alandan cikasiya kadar en az 2,5 saat alana gidis ve dönüs süresi de var . O yüzden sabiha - kütahya cazip bir hat degil . Atatürk daha mantikli .... Bölge insani daha ucmaya tam hazir degil . Pegasus serbest bagaj hakki 15 kg . Bu da bir unsur . Yatirimlar yapildikca bölge kalkindikca bence medan daha cok öneme gelecek . Yurt disi gurbetci ucuslarina ve capraz ucuslara misal izmir veya antalya ucuslarini borajet filosu ile düsünülebilir .
  • Yolcu yoksa uçuşta yok. Bu kadar basit. Meraklı olan uçağı kendi kaldırsın
  • Kütahya yerine Afyon'a neden uçulmuyor 5 tane yılın 12ayı dolu 5yıldızlı termal otel var Eylül'den sonra%70 rahat uçar
  • pegasus THY nin full uçtuğu ve hem de günde 4 sefer (üzerine bir de lufthansayi ekleyin) frankfurtta tutunamadı, THY nin her gun iki sefer uçtuğu sofyadan çekildi simdi de Zafer. THY nin zaten Kütahya hattında Pegasustan daha iyi olan doluluk oranlari bundan sonra daha da artar artik. Ayrica Balkan hatlarinda da Pegasusun doluluklari cok iyi degil
  • Bakın Pegasus Denizli'ye nasıl uçuyor.Haftanın 5 günü olan uçuş sayısını haftada 7 güne çıkarıyor 26.Ekim'den sonra . Hemde 29 T.L.den başlamıyor ......
  • çünkü bizim millet turbo jet uçaktan aşağısına binmez de ondan. ne derler biliyor musun. o kadar uçak bileti aldık kardeşim gide gide bu pırpırla mı gidecez memlekete(tatile vs...)
  • hiç anlayamıyorum bizim havayolu şirketlerini böyle kısa mesafelere neden atr yada embraer ile uçmazlar da kocaman uçakları koyup sonra yolcu yok diye iptal ederler.
  • Ben pegasus un Kütahyalı bir misafiriyim. Şimdi beni kütahya da bıraktı. O zaman ben hala misafir miyim yada zaten hiç olmamışmıydım. MİSAFİR KAVRAMININDA İÇİNİ KENDİ TİCARİ AMAÇLARINIZ İÇİN BOŞALTIYORSUNUZ.

Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin yöneticileri, şirketin uçuşlarını iptal etmemesi yönünde yoğun çaba sarf etmişti. Ancak, tüm girişimlere rağmen şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın dört günü; Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 20:20’de; Zafer Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri saat 08:00’de gerçekleştirdiği seferlerini, yolcu sayısını yetersiz bularak iptal etti.

Pegasus, 25 Kasım 2012 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete sunulan ve Kütahya, Afyonkarahisar ile Uşak illerine hizmet veren Türkiye'nin ilk bölgesel havaalanı Zafer Uluslararası Havalimanı’na ilk uçuşunu 16 Ocak 2013 günü gerçekleştirmişti.

PEGASUS SONUNU GETİREMEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

mehmet ~ 10 yıl önce
adı üstünde hava alanı "bölgesel". Bu hava alanına 737-800 le giderseniz tabi yolcu bulamazsınız. Atr 72-500 ,Embraer tarzı ucaklar ucmalı boyle alanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
afyon merkezden ve uşaktan zafer havaalanına mesafe arabayla bir saatten fazla. Yanlış yere yapılmış bir havaalanı. Afyonda zaten havaalanı yıllardır var. Kullanılmaması içinde hiç bir neden yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sabiha - kütahya araba ile rahat bir trafikte 4 saat ! Simdi 90 dk önce alanda ol arti 45 dk ucus süresi ve alandan cikasiya kadar en az 2,5 saat alana gidis ve dönüs süresi de var . O yüzden sabiha - kütahya cazip bir hat degil . Atatürk daha mantikli .... Bölge insani daha ucmaya tam hazir degil . Pegasus serbest bagaj hakki 15 kg . Bu da bir unsur . Yatirimlar yapildikca bölge kalkindikca bence medan daha cok öneme gelecek . Yurt disi gurbetci ucuslarina ve capraz ucuslara misal izmir veya antalya ucuslarini borajet filosu ile düsünülebilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yolcu yoksa uçuşta yok. Bu kadar basit. Meraklı olan uçağı kendi kaldırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir oyle ~ 11 yıl önce
beygire yolcu yok thy oyle degil
@@@ ~ 11 yıl önce
Kütahya yerine Afyon'a neden uçulmuyor 5 tane yılın 12ayı dolu 5yıldızlı termal otel var Eylül'den sonra%70 rahat uçar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 11 yıl önce
pegasus THY nin full uçtuğu ve hem de günde 4 sefer (üzerine bir de lufthansayi ekleyin) frankfurtta tutunamadı, THY nin her gun iki sefer uçtuğu sofyadan çekildi simdi de Zafer. THY nin zaten Kütahya hattında Pegasustan daha iyi olan doluluk oranlari bundan sonra daha da artar artik. Ayrica Balkan hatlarinda da Pegasusun doluluklari cok iyi degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizli'li ~ 11 yıl önce
Bakın Pegasus Denizli'ye nasıl uçuyor.Haftanın 5 günü olan uçuş sayısını haftada 7 güne çıkarıyor 26.Ekim'den sonra . Hemde 29 T.L.den başlamıyor ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg'a ~ 11 yıl önce
çünkü bizim millet turbo jet uçaktan aşağısına binmez de ondan. ne derler biliyor musun. o kadar uçak bileti aldık kardeşim gide gide bu pırpırla mı gidecez memlekete(tatile vs...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg tolga ~ 11 yıl önce
hiç anlayamıyorum bizim havayolu şirketlerini böyle kısa mesafelere neden atr yada embraer ile uçmazlar da kocaman uçakları koyup sonra yolcu yok diye iptal ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el cevap ~ 11 yıl önce
sadece uçak almak yetmiyor. teknik, kabin ve kokpit ekibi vs gibi bir çok eğitim ve planlamaya ihtiyaç var. hele de dar ve geniş gövde alımında doyum noktaya ulaşılmamışsa. 10 katı kazanacağın hat varken 2-3 kuruş için kısa hatlarla niye uğraşasın.
Misafir ~ 11 yıl önce
Ben pegasus un Kütahyalı bir misafiriyim. Şimdi beni kütahya da bıraktı. O zaman ben hala misafir miyim yada zaten hiç olmamışmıydım. MİSAFİR KAVRAMININDA İÇİNİ KENDİ TİCARİ AMAÇLARINIZ İÇİN BOŞALTIYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000