13 Şubat 2016, Cumartesi 11:22:16

Pegasus sitesini yeniledi

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için ana satış kanalı flypgs.com’u yeniledi.
  • Şirketimle gurur duyuyorum. Yakışır.
  • Pegasus web işinde fonksiyonel açıdan ve görsel olarak oldu bitti çok iyiydi, şimdi daha da iyi olmuş bunu tarafsız olarak ve başka bir havayolu çalışanı olarak söylüyorum. kendi şirketimin adına yakışmayan bir web sitesi var resmen rezalet, defalarca şahsen dile getirmemize rağmen gelişme yok..
  • Pegasus sitesini yenileyeceğine , kafa yapısını değiştirsin. . . Hatırlayın sabancı 2 havayolu kalacak diyordu. Bu mantalite ile devam ederse pegasus ; o ikiden biri değil de , 3ün .......
  • Her ne derseniz deyin bu adam işi biliyor ve havacılıkta yenilikçilik deyince aklıma pgs geliyor. Bugüne dek itiraz ettiğimiz herşeyle şu an yüzyüze uçmuyor muyuz? Su var 10 lira alırsan:)
  • Gerek mobil uygulamasi gerek pc den girilen sitesinin kullanimi ve kullanisliligi turkiyedeki butun havayollarina bin basar thy bence ozellikle mobil uygulamasini degistirmeli cok basarili degil
  • site yeni ama rötarlar eskisinden de beter!!
  • Abi o bu degilde su sabihaya 2. Pisti yapinda yaz geldiginde insan evladi gibi ucalim biktik kavga etmekten slot yemekten
  • TARİFE yok bu sitede...Yazdım ama yine eklenmedi..
  • Siteymis bilet iptaliymis fln fln. Bunlari bu kadar dusunceginize acaba personelimi nasil rahatlaririm diye dusunun.
  • TGS sitesini yenileyeli 1 hafta oldu tamamen user friendly bir arayuze sahip ama malesef bu platformda haber yapilmadi yazik, TGS bu ulkenin bir degeridir ve sahip cikilmali.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için ana satış kanalı flypgs.com’u yeniledi. Yeni flypgs.com; modern tasarımı, yeni uygulamaları, genişleyen seyahat içeriği ve tüm cihazlara uyumlu yapısıyla Pegasus ile seyahat edecek misafirlere seyahatleri boyunca ihtiyaç duyacakları tüm hizmetlere en kolay yoldan erişim sağlıyor.

Misafirler, yeni flypgs.com’da bilet ve ek hizmet alımından check-in işlemlerine, otel rezervasyonu ve araç kiralamadan otopark rezervasyonuna, bütçelerine göre arama uygulamasından gidilecek şehirler ilgili detaylı rehber ve etkinlik takvimi sunmaya varan fonksiyonların tamamını bir arada buluyor.

Pegasus Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver yenilenen web sitesi ile ilgili “Modern bir tasarıma kavuşan ve tüm cihazlarla uyumlu hale getirdiğimiz yeni flypgs.com ile misafirlerimizin seyahat planlamalarını diledikleri her yerden kolayca yapmalarını amaçlıyoruz. Yeni web sitemiz aracılığıyla misafirlerimiz, seyahat planlama aşamalarından seyahatleri sırasında ve hatta seyahatleri sonrasında gidecekleri şehirlerde ihtiyaç duyacakları tüm hizmet ve ürünlere tek bir çatı altından ulaşabilecek. Tüm mobil cihazlar ile uyumlu olarak tasarladığımız yeni web sitemiz ile misafirlerimiz yeni seyahat planları yapmak için kendilerine ilham verecek içerik ve uygulamaları da flypgs.com’da bulabilecek” dedi.

Seyahatin tüm ihtiyaçları tek çatı altında

Pegasus misafirleri, yeni flypgs.com’da bulunan “Seyahat Hizmetleri” başlığı altından uçuşlarıyla ilgili tüm işlemlerini diledikleri gibi ve kolaylıkla şekillendirebiliyor. Uçacakları koltuk, ek bagaj hakları, uçuşları sırasında tercih edecekleri yemek alternatifleri ile ilgili detaylara çok daha kolay ulaşabiliyor. Gidecekleri şehirde konaklayacakları otelden kullanacakları aracın rezervasyonuna, vize işlemlerinden havalimanı yakınında bulunan otoparklarda yer ayırtmaya dek pek çok hizmete flypgs.com üzerinden ulaşılabiliyor.

Her bütçeye uygun uçuş seçenekleri flypgs.com’da

Pegasus misafirleri yeni flypgs.com aracılığıyla seyahatlerini planlarken ilham alabilecekleri pek çok uygulamaya da kolayca erişiyor.  Yeni flypgs.com’un “Bütçene Göre Ara” fonksiyonuyla misafirler, uçuşa ayırmak istedikleri bütçelerini ve seyahat tarihlerini sisteme girerek, kendileri için önerilen alternatifler arasından seçimlerini yapabiliyor. “Şehir Rehberi” bölümünden gidecekleri şehirle ilgili ulaşımdan gezilecek yerlere, yeme içmeden alışverişe; konaklamadan hava durumuna kadar sıkça ihtiyaç duyacakları birçok faydalı bilgiye anında ulaşabiliyorlar. “Etkinlik Takvimi” ile pek çok şehirde gerçekleşecek festivalleri, karnavalları ve daha birçok etkinliği flypgs.com üzerinden inceleyebiliyor. Misafirler, ayrıca site üzerinden Pegasus’un seyahat bloğu olan blog.flypgs.com’a ulaşarak seyahatle ilgili deneyimleri ve önerileri okuyabilirler.





Pegasus sitesini yeniledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

F/O ~ 8 yıl önce
Şirketimle gurur duyuyorum. Yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 8 yıl önce
Pegasus web işinde fonksiyonel açıdan ve görsel olarak oldu bitti çok iyiydi, şimdi daha da iyi olmuş bunu tarafsız olarak ve başka bir havayolu çalışanı olarak söylüyorum. kendi şirketimin adına yakışmayan bir web sitesi var resmen rezalet, defalarca şahsen dile getirmemize rağmen gelişme yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memur ~ 8 yıl önce
Pegasus sitesini yenileyeceğine , kafa yapısını değiştirsin. . . Hatırlayın sabancı 2 havayolu kalacak diyordu. Bu mantalite ile devam ederse pegasus ; o ikiden biri değil de , 3ün .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hng ~ 8 yıl önce
Her ne derseniz deyin bu adam işi biliyor ve havacılıkta yenilikçilik deyince aklıma pgs geliyor. Bugüne dek itiraz ettiğimiz herşeyle şu an yüzyüze uçmuyor muyuz? Su var 10 lira alırsan:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 8 yıl önce
Gerek mobil uygulamasi gerek pc den girilen sitesinin kullanimi ve kullanisliligi turkiyedeki butun havayollarina bin basar thy bence ozellikle mobil uygulamasini degistirmeli cok basarili degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 8 yıl önce
Mesela ileride yapacağınız çok sayıda uçuşunuzun bilgilerini pegasus plus girişi yapınca gorebiliyorsunuz, thy'nin uygulamasında bu yok. Ancak PNR numarasını girince gorebiliyorsunuz. Çok güzel ve hoş olmuş yeni pegasus uygulaması
rezalet ~ 8 yıl önce
site yeni ama rötarlar eskisinden de beter!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufak ~ 8 yıl önce
At pls. Performans oranını yazmış adamlar sitede ?
Yarali stayla ~ 8 yıl önce
Abi o bu degilde su sabihaya 2. Pisti yapinda yaz geldiginde insan evladi gibi ucalim biktik kavga etmekten slot yemekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 8 yıl önce
TARİFE yok bu sitede...Yazdım ama yine eklenmedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hah!! ~ 8 yıl önce
Siteymis bilet iptaliymis fln fln. Bunlari bu kadar dusunceginize acaba personelimi nasil rahatlaririm diye dusunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
TGS sitesini yenileyeli 1 hafta oldu tamamen user friendly bir arayuze sahip ama malesef bu platformda haber yapilmadi yazik, TGS bu ulkenin bir degeridir ve sahip cikilmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000