29 Aralık 2008, Pazartesi 09:42:03

PEGASUS RUSYA’YA UÇACAK

Airport TV’de yayınlanan ‘Sorun Cevaplasın’ programının geçtiğimiz Cuma günü konuğu Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’ydu. Arıduru, canlı yayında yaptığı açıklamada Pegasus’un artık Rusya’ya uçuş gerçekleştireceğini belirtti.
  • siz rahat olun pegasus daha çok yükselecek inşallah ali bey emin adımlarla ilerliyor yolu açık
  • Hayırlı olsun artık rusyaya da ucuza uçulabilecek daha ne olsun...
  • Arkasına devlet güvencesi almayıp tek başına yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında savaş veren bu güzide şirketimize çıktığı bu yolda'da başarılar diliyorum.Her nekadar yıpratılmak istensede başarı ile yoluna devam edecektir.
  • fazla zıplama pegasus konacağın yere iyi bak
  • DEĞERLİ CAN PEGASUS YOLUN AÇIK VE BOLKAZANÇLI OLSUN. İNŞALLAH BU BÜYÜMEN VE AKILLI KAZANCIN SAYASINDA BAŞARILI OLURSUNUZ. SİZİ KARSA BEKLİYORUZ. İNŞALLAH MART YAZ SEZONU KARSA UÇMANIZI BEKLERİZ. TEKRAR YOLUNUZ ACIK OLSUN. BU VESİLEYLE TÜ PEGASUS EN ÜS YÖNETİMİNDEN ÇAYCISINA KADAR HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM. 2009 YILININ TÜM HAVACILIĞA VE SİZLERE VE BİZLERE HAYIR VE BERAKET GETİRSİN.

1967 yılında Rusya ile imzalanan havacılık anlaşmasını bu yılın başında değiştirdiklerini ve 3 olan uçuş noktasını 10’a çıkardıklarını ifade eden Ali Arıduru, bunlardan 4 tanesini THY’nin kullandığını, 3 ya da 4 tanesini ise Antalya Base’li olarak Pegasus’un kullanacağını ifade etti.

Rusya ile yenilenen anlaşma gereği uçuş noktasını karşılıklı olarak 10’a çıkardıklarını ve Almanya ile birlikte Rusya’ya bu kadar çok uçuş düzenleyen iki ülkeden biri olduklarının altını çizen Ali Arıduru, özel sektörden Rusya konusunda talep gelmesi halinde değerlendireceklerini de sözlerine ekledi. Bu konuda Pegasus’la görüşme yaptıklarını ve Rusya’ya Antalya Base’li olarak 3 ya da 4 noktaya uçabileceğini belirten Arıduru, Ali Sabancı’nın “3,5 havayolu kalacak” açıklamalarına da değindi.

Ali Sabancı’nın yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını ve fazla büyütüldüğünü ifade eden Arıduru; “Sabancı’nın açıklaması sanıyorum ki şirketlerin batacağı yönünde değildi. Bazı havayollarının evlilik, birleşmesine yönelik olarak yaptığı bir açıklamaydı. Türkiye pazarından bahsetti. Her şirket birbiriyle anlaşabilir. Sabancı ile bir görüşme yapmadım ama sanıyorum açıklaması buna yönelikti” dedi.

©AirportHaber.com

PEGASUS RUSYA’YA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

bejam ~ 15 yıl önce
siz rahat olun pegasus daha çok yükselecek inşallah ali bey emin adımlarla ilerliyor yolu açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly boy ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun artık rusyaya da ucuza uçulabilecek daha ne olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖZCÜ ~ 15 yıl önce
Arkasına devlet güvencesi almayıp tek başına yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında savaş veren bu güzide şirketimize çıktığı bu yolda'da başarılar diliyorum.Her nekadar yıpratılmak istensede başarı ile yoluna devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zıp zıp ~ 15 yıl önce
fazla zıplama pegasus konacağın yere iyi bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACNT ~ 15 yıl önce
DEĞERLİ CAN PEGASUS YOLUN AÇIK VE BOLKAZANÇLI OLSUN. İNŞALLAH BU BÜYÜMEN VE AKILLI KAZANCIN SAYASINDA BAŞARILI OLURSUNUZ. SİZİ KARSA BEKLİYORUZ. İNŞALLAH MART YAZ SEZONU KARSA UÇMANIZI BEKLERİZ. TEKRAR YOLUNUZ ACIK OLSUN. BU VESİLEYLE TÜ PEGASUS EN ÜS YÖNETİMİNDEN ÇAYCISINA KADAR HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM. 2009 YILININ TÜM HAVACILIĞA VE SİZLERE VE BİZLERE HAYIR VE BERAKET GETİRSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000