01 Temmuz 2013, Pazartesi 10:30:37

PEGASUS RÖTAR YAPTI YOLCULAR PROTESTO ETTİ

Dün saat 18:50'de kalkması gereken Pegasus Havayolları'na ait uçak, saat 22:30'da kalkınca ortam gerildi, sinirler had safhaya ulaştı. Yolcular, adeta sabır testinden geçirilirken yetkililerin somut bir açıklama yapmaması tepkilere neden oldu. Yolcular, tepkilerini ‘alkış'la dile getirdi.
  • Pegasus demek paranla rezil olmak demek
  • Dün Sabiha Gökçen havaalanındaydım.Saat 20.05 uçağı ile Samsun'a gelecektik.Uçak gece 03.10 'da kalktı .Bu süre içinde bize hiçbir yetkili açıklama yapmadı.Başka sözüm yokkk
  • Çelebi Hava Servisi'yle iş birliği yapmayan Pegasus bunu yolcu güveni ve yolcu kaybetmeyle bedelini ödeyecektir Bekleyelim görelim!
  • PEGASUSUN UYGUN FİYATLARI SAYESİNDE UÇAĞIN NE OLDUĞUNU GÖREN ÜLKEMİN İNSANLARI PEGASUS OLMASAYDI THY NİN KAZIĞINA DEVAM EDECEKTİ.BAZILARI SÖYLÜYOR İŞTE THY NİN İKRAMLARI BULUNMAKTADIR DİYE 1 SANDVİC 1 İÇECEK PEGASUS CANDIR CAN!
  • Arkadaşlar pegasusa hizmet verdigimzden gecikmelerin sebebini söliyim pegasusun şuanda 6 tane ucagı arzalı ve yolcu hizmetleri,operasyon yeni olduklarından dolayı bu gecikmeler normal karşılamamız gerekiyor 1 2 ay sabredelim lütfen düzelecektir
  • ön tarafta oturan15 kişiden başkası değil alkış tutan, video da 15 sn lik video ama tekrar tekrar uc uca eklenerek 1 dk olmuş. şu uçaklar keyiften geçikmiyor arkadaş şunu bi anlayın, yetkili biri gelip açıklama yapsa daha sakinleştirici olur tabi, nedense bunu da bi rayına oturtamadılar. gidin bi açıklama yapın, içecek miçecek dağıtın yolculara.
  • Yapsınlar abicim. Ailemin yanına gideyim düşüncesiyle, "en ucuz havayoluyuz" diye bangır bangır bağıran pegasustan amsterdam-ankara bileti alayım dedim 700€ para istedi. Ulan o parayı versem THY yle giderim yemeği, hizmeti falan daha iyi olan.
  • Daha bu iyi zamani. Bu kosturmayla bakalim nereye varacaklar. Geliyorum diyor anlayana...
  • #direnuçanbeygir :)
  • Uçan Beygir yine istatistiksel hesaplamalarla zamanında kalkış oranını % 95'lere getirecektir... :P

Elazığ'dan İstanbul'a saat 18:50'de hareket etmesi gereken uçağın, yapılan anonsta ilk önce saat 21:00'da sonra ise 21:35'te hareket edeceği duyuruldu. Ancak saat 21:35'te hareket etmesi gereken uçak, havaalanına saat 21:50'de gelince yolcular çileden çıktı.

Biletlerini iptal etmek için yetkililerle görüşen yolcular arasında zaman çok sert tartışmalar yaşanırken, havaalanında ilginç bir protesto yapıldı. İstanbul'a gitmek için ortalama 5 saat havaalanında bekletilen yolcular, şirketin bu tavrın, uçağa binmeden önce hep beraber ‘alkışlayarak' protesto etti.

- UÇAK İÇERİSİNDE ‘ALKIŞ'LI EYLEM - 
Yolcular ile görevliler arasındaki gerginlik uçak içerisinde de devam ederken, bir yolcunun ayağa kalkıp diğer yolcuları protestoya davet etmesinden sonra uçakta görevli personel, şaşkınlık içerisinde durumu izlemek zorunda kaldı.

Görevlilerin yaptığı anonslar esnasında alkışlarla protestoda bulunan yolcuların bu eylemi an be an kameraya yansıdı. (Haber7)

PEGASUS RÖTAR YAPTI YOLCULAR PROTESTO ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Lalegüler ~ 8 yıl önce
Pegasus demek paranla rezil olmak demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus sus pus ~ 9 yıl önce
Dün Sabiha Gökçen havaalanındaydım.Saat 20.05 uçağı ile Samsun'a gelecektik.Uçak gece 03.10 'da kalktı .Bu süre içinde bize hiçbir yetkili açıklama yapmadı.Başka sözüm yokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Man ~ 11 yıl önce
Çelebi Hava Servisi'yle iş birliği yapmayan Pegasus bunu yolcu güveni ve yolcu kaybetmeyle bedelini ödeyecektir Bekleyelim görelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS Lİ ~ 11 yıl önce
PEGASUSUN UYGUN FİYATLARI SAYESİNDE UÇAĞIN NE OLDUĞUNU GÖREN ÜLKEMİN İNSANLARI PEGASUS OLMASAYDI THY NİN KAZIĞINA DEVAM EDECEKTİ.BAZILARI SÖYLÜYOR İŞTE THY NİN İKRAMLARI BULUNMAKTADIR DİYE 1 SANDVİC 1 İÇECEK PEGASUS CANDIR CAN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rehabet ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar pegasusa hizmet verdigimzden gecikmelerin sebebini söliyim pegasusun şuanda 6 tane ucagı arzalı ve yolcu hizmetleri,operasyon yeni olduklarından dolayı bu gecikmeler normal karşılamamız gerekiyor 1 2 ay sabredelim lütfen düzelecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 11 yıl önce
ön tarafta oturan15 kişiden başkası değil alkış tutan, video da 15 sn lik video ama tekrar tekrar uc uca eklenerek 1 dk olmuş. şu uçaklar keyiften geçikmiyor arkadaş şunu bi anlayın, yetkili biri gelip açıklama yapsa daha sakinleştirici olur tabi, nedense bunu da bi rayına oturtamadılar. gidin bi açıklama yapın, içecek miçecek dağıtın yolculara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uencer ~ 11 yıl önce
Yapsınlar abicim. Ailemin yanına gideyim düşüncesiyle, "en ucuz havayoluyuz" diye bangır bangır bağıran pegasustan amsterdam-ankara bileti alayım dedim 700€ para istedi. Ulan o parayı versem THY yle giderim yemeği, hizmeti falan daha iyi olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
geçikmlerden bu denli rahatsız olan arkadaşlar, otobüslerle devam edin ;) adamlara özel jet kaldırılacak sanki, keyfe bak ya. sendne önce şirket istemez uçağının gecikmesini.
once emniyet! ~ 11 yıl önce
Daha bu iyi zamani. Bu kosturmayla bakalim nereye varacaklar. Geliyorum diyor anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 11 yıl önce
#direnuçanbeygir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etmeyin ~ 11 yıl önce
Uçan Beygir yine istatistiksel hesaplamalarla zamanında kalkış oranını % 95'lere getirecektir... :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000