18 Haziran 2011, Cumartesi 13:10:11

PEGASUS PİLOTUNUN SKANDAL DAVRANIŞI…

Pegasus Havayolları kaptanlarından Bekir Kasapoğlu bir pilota yakışmayacak skandala imza attı. Antalya Havalimanı’nda gerçekleşen olay Pegasus Havayolları’na da resmi yazı ile bildirildi...
  • Bence az bile yapmış yakınen tanırım çok sakin bir abimizdir demekki adamcağızı çıldırttılar cihazın ayarını çok fazla yüksetiyorlar birşey olmasa bile ötüyor
  • Çileden Çıkardılar Geçen Gün. Yeni Yazı Gelmiş. Yazıda Ötmeyen Metal Eşyayı Çıkart mı Yazıyormuş? Üstelik 1 Aydır Geçiyor O Metal Eşya Oradan Sorun Yok. Ötsün Diye Ayar Yükseltiyorsunuz. Geçen Gün ki Güvenlik Görevlileri Şunu Bilin Bir Dahaki Sefere Beni Böyle Ararsanız Hakkınızda Suç Duyurusunda Bulunacağım. Kuralları Yaparken de Uygularken de Biraz Mantıklı Olmak Lazım. Belki Emsal Olur da Herkes de Bu Çileden Kurtulur.
  • 20 Hazıran 2011 personel ve murettebat ıcın uygulanacak usuller degısmıstır degerlı yorumcular yenı uygulama dogrultusunda elle arama rastgele secılmıs % 10 nıspetıne yanı eskı halıne cekılmıstır yapılan hareket amacına ulasmıstır bu skandallar olmasa hıc bırsey sorgulanmyor degısmıyor.
  • Everybody needs to be security checked, nobody argues about this fact, however some security personal see this as an oppertunity to herras flight crew, or go at it with an I will show you who the boss is mentality and that my friends will lead to these kind of situations as flight crew really gets treated with no respect by some security personal. happy landings
  • şirketinin elenamı.avukatuın yok mu hukuk müşavirin yok mu açıklama yapsanız 1 milyon koltuk satmaya devam nerde hümanizma
  • kaptanlar maskara oldunuz yaaa yazık ya herkes işini yapıyo güvenliklerden ne istiyon gidin ensesi kalın olanlarda isteyin.zaten onların hali başında aşkın ekmek ,su, et ,makarna ,
  • sevgili yorumcular yazmış çizmişsiniz bütün yorumları okudum kimi öyle kimi böyle kabak güvenlik görevlisine patladı.sayın kaptanlar doğru uçak size emanet ama sizin ve yolcuların güvenliği o güvenliklerin elinde geçiyor.bide bu uygulamayı güvenlikçiler komadi,ki hakınızı haklı yerde arayın soyunarak şov yaparak değil.
  • Pilota koca uçağı emanet ediyorsun sonra da adama kemerini çıkart diyorsun. Biz de işler böyle yürüyor maalesef. Vur dedin mi öldürüyorsun.
  • Sevgili guvenlik gorevlisi arkadasim.Zaten kimse uzerinin aranmasina tepki gostermiyor.ama orda kanunsuz is yapiliyor.zaten resmi yoldanda itirazimizi sunucaz.yaptiginiz isi iyi ogrenin acaba hanginiz özel guvenlik yasasını bi kere olsun okudu.al google yaz oku.5188 sayılı özel güvenlik yasası.ben kısaca ozetlim kimseyi hic bir sekilde polis nezaretinde dahi olsa elle arama yetkiniz yok.
  • Yurt dısında ayakkabınıza kadar cıkarıyorsunuz ulkenızde kaptan kesılıyorsunuz.Gorevlılere daha nazık olun.Onlar ıslerını yapıyor.
Uçuş emniyetine en çok riayet etmesi gereken pilotlardan birisi Antalya Havalimanı’nda skandal yarattı. AirportHaber’in edindiği bilgilere göre Antalya Havalimanı’nda x-ray cihazı diye tabir edilen güvenlik cihazından geçen Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu, üzerindeki metaller nedeniyle güvenlik görevlilerince uyarıldı.

Üzerindeki metal aletlerin cihaza konulması istenen Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu bu uyarı karşısında çılgına döndü. Bir pilottan beklenmeyen tarzda hareket etmeye başlayan Bekir Kasapoğlu elindeki çep telefonunu yanında bulunan yardımcı kaptana vererek ‘Beni kameraya çek ‘ diye bağırmaya başladı. 
 
Üzerindeki elbiseleri çıkarmaya başlayan Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu, önce gömleğini sonra da pantolonunu çıkarmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile pilotun onlarca kişinin önünde rezalet davranışı engellenirken pilotun savunması da alındı.
 
Antalya Havalimanı’nda vukuu bulan bu olay Pegasus Havayolları’na resmi bir yazı ile bildirildi. Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz tarafından gönderilen Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu’nun bir kereye mahsus uyarılması, tekrarı halinde yasal işlem başlatılacağı ikazı yapıldı. 

İşte Valiliğin Pegasus Havayolları ve diğer ilgililere yolladığı o belge:



©AirportHaber Özel
PEGASUS PİLOTUNUN SKANDAL DAVRANIŞI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (179)

Adnan B ~ 7 yıl önce
Bence az bile yapmış yakınen tanırım çok sakin bir abimizdir demekki adamcağızı çıldırttılar cihazın ayarını çok fazla yüksetiyorlar birşey olmasa bile ötüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çileden Çıkardılar Geçen Gün. Yeni Yazı Gelmiş. Yazıda Ötmeyen Metal Eşyayı Çıkart mı Yazıyormuş? Üstelik 1 Aydır Geçiyor O Metal Eşya Oradan Sorun Yok. Ötsün Diye Ayar Yükseltiyorsunuz. Geçen Gün ki Güvenlik Görevlileri Şunu Bilin Bir Dahaki Sefere Beni Böyle Ararsanız Hakkınızda Suç Duyurusunda Bulunacağım. Kuralları Yaparken de Uygularken de Biraz Mantıklı Olmak Lazım. Belki Emsal Olur da Herkes de Bu Çileden Kurtulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
20 Hazıran 2011 personel ve murettebat ıcın uygulanacak usuller degısmıstır degerlı yorumcular yenı uygulama dogrultusunda elle arama rastgele secılmıs % 10 nıspetıne yanı eskı halıne cekılmıstır yapılan hareket amacına ulasmıstır bu skandallar olmasa hıc bırsey sorgulanmyor degısmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Everybody needs to be security checked, nobody argues about this fact, however some security personal see this as an oppertunity to herras flight crew, or go at it with an I will show you who the boss is mentality and that my friends will lead to these kind of situations as flight crew really gets treated with no respect by some security personal. happy landings

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şirketinin elenamı.avukatuın yok mu hukuk müşavirin yok mu açıklama yapsanız 1 milyon koltuk satmaya devam nerde hümanizma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kaptanlar maskara oldunuz yaaa yazık ya herkes işini yapıyo güvenliklerden ne istiyon gidin ensesi kalın olanlarda isteyin.zaten onların hali başında aşkın ekmek ,su, et ,makarna ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili yorumcular yazmış çizmişsiniz bütün yorumları okudum kimi öyle kimi böyle kabak güvenlik görevlisine patladı.sayın kaptanlar doğru uçak size emanet ama sizin ve yolcuların güvenliği o güvenliklerin elinde geçiyor.bide bu uygulamayı güvenlikçiler komadi,ki hakınızı haklı yerde arayın soyunarak şov yaparak değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pilota koca uçağı emanet ediyorsun sonra da adama kemerini çıkart diyorsun. Biz de işler böyle yürüyor maalesef. Vur dedin mi öldürüyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili guvenlik gorevlisi arkadasim.Zaten kimse uzerinin aranmasina tepki gostermiyor.ama orda kanunsuz is yapiliyor.zaten resmi yoldanda itirazimizi sunucaz.yaptiginiz isi iyi ogrenin acaba hanginiz özel guvenlik yasasını bi kere olsun okudu.al google yaz oku.5188 sayılı özel güvenlik yasası.ben kısaca ozetlim kimseyi hic bir sekilde polis nezaretinde dahi olsa elle arama yetkiniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurt dısında ayakkabınıza kadar cıkarıyorsunuz ulkenızde kaptan kesılıyorsunuz.Gorevlılere daha nazık olun.Onlar ıslerını yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000