15 Şubat 2016, Pazartesi 16:47:00

Pegasus pilotundan TSK’ya ağır suçlamalar

THY’den atıldıktan sonra özel havayolu şirketi Pegasus’a geçen pilot Bahadır Altan, bir kez daha Türk ordusuna yönelik suçlayıcı açıklamalarda bulundu.
  • Sen ki, sayıp sövdüğün o kurumdan, devletten dünyanın en masraflı eğitimini al, bununla sivil hayatta kazanmaya devam et, ama utanmadan böyle iğrenç bir ihanetin içine düş! Ülkemizdeki kadar yediği kaba tüküren insan, dünyada başka hiçbir yerde yok. Yazık!
  • işin enteresan tarafı orduda yanlış bişeyler olmuşsada oda bu adamın ordu mensubu olduğu 80-90 lar döneminde olmuştur o zaman aklın vicdanın şerefin namusun nerdeydi diye sorarlar adama...
  • bahadır kaptan önce neden THY A T I L M I Ş T I R normal yollardan görevi son bulmamıştır.Aynaya bir baksın.THY adını kullanarak konuşması THY yöneticiler tarafından suç duyurusunda bulunulması lazım.THY Adının bu şahıs ile anılıp kötü imaj oluşturulduğu için.TSK sayesinde havacılık dünyasında olmuş ekmek yemiş ama ekmeğini yediği kuruma ihanet etmiş şahsiyettir kaptan bahadır.
  • Vurun ...'ye :)
  • Kaptanımızn görüşü kendisini baglar. Neden görüşlerini açıklarken THY'den ayrıldıgı şimdi Pegasusta uçtugu söyleniyor ki ? Emekli olana kadar aklı neredeymiş ? Teröre lanet olsun... Böyle bir kaptanın kullandıgı uçakta uçmak istemem şahsen.
  • Bu haber ulusal basında yayınlanmış olsa ,bu şahısa karşı büyük bir infial oluşur,meydana gelen sosyal baskı karşısında Pegasus istemese de bu adamı göndermek zorunda kalır.
  • Captan Hakli. Anlamsiz bir politika ugruna kisiler oldurulmez. TSK Askeriye binlerce doguda yasayan kisiyi oldurdu. Obur tarafta hesabini verin. Ortada bir savas yok, sadece kotu bir politika var. Captan Bahadir en dogrusuna karar Verdi ve dogru. Dogru oldugu icin haksiz yere insan olduruldugu icin fikir ozgurlugune sahip.
  • Senin yandaşların Ankara'yı kana bulayıp bir çok subayımızı KALLEŞÇE ( başka bir şey beklenmez zaten ) öldürdüler. Yağların erimiştir şu anda herhalde..
  • Bu adam Pegasus Havayollarından atılana kadar Pegasus ile uçmuyorum, BOYKOT.....
  • Bu haberin sahibi editörün üslubu a haberdeki yandaşların üslubuyla aynı. Ali Sabancı vurgusunu yapma amacın ne? Haberin amacı Pegasus'u terörist ilan etmek mi?

THY’den atıldıktan sonra özel havayolu şirketi Pegasus’a geçen pilot Bahadır Altan, bir kez daha Türk ordusuna yönelik suçlayıcı açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Kuvvetleri’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olarak THY’de pilot olarak sivil havacılık sektörüne adım atan Pilot Bahadır Altan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik suçlamalarını sürdürdü.

Halen Ali Sabancı’ya ait Pegasus Havayolları’nda görev yapan Altan, Türkiye’nin güneydoğusunda insanlık suçu işlendiğini ileri sürdü.

İşte PKK’ya yakınlığıyla bilinen Dicle Haber Ajansı’na konuşan Bahadır Altan’ın o açıklamaları:

“Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli subay Bahadır Altan, Türkiye’nin güneydoğusunda bir savaş ve insan suçu işlendiğini belirterek, “Akademisyen nasıl ki ‘Ben bu suça ortak olmuyorum’ dediyse ordu mensubu da ‘Bu suça ortak olmuyorum’ diyebilmelidir. Sessiz kalmak da suçtur” dedi.

DİHA’ya konuşan ve “Şu an orduda olsaydım ben de istifa ederdim” diyen Altan, sözlerine şöyle devam etti: “Şunu anladım; devletin emrinde bir silahlı güçte çalışıyorsanız aslında sizin idealleriniz dışında da kullanılma ihtimaliniz yüksek. Eminim, şimdi de bu kirli savaşa, halka karşı işlenen suçlara ortak olmak istemeyen epey asker var.”

‘Devletin alnına sürülen kara bir leke’

Cenazelere işkence edildiği yönünde gelen haberlere de değinen Altan, “Bir cenazeden intikam alınması, kulağının kesilip gözünün oyulması gibi kara bir lekeyi Türkiye ordusu hak etmiyor. Bu lekeyi sürenler mutlaka yargılanmalı. Bu, kendi devletlerinin alnına sürdükleri kara bir leke, büyük bir suç” dedi.

Batı’daki insanların, mahallelerinde bombalar patlamıyor diye bu derece rahat olmamaları gerektiğine vurgu yapan Altan, “Nefret dalga dalga topluma öyle yayılıyor ki; kahveler taranmaya başladı. Bu filmi biz 80 öncesi izledik. Devletin bu tavrı, halklar arasında hendeklerin açılmasına neden oluyor. Bu hendeklerin kapanması daha zor” diye konuştu.” (Diken)

Pegasus pilotundan TSK’ya ağır suçlamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (167)

Yorumsuz ~ 8 yıl önce
Sen ki, sayıp sövdüğün o kurumdan, devletten dünyanın en masraflı eğitimini al, bununla sivil hayatta kazanmaya devam et, ama utanmadan böyle iğrenç bir ihanetin içine düş! Ülkemizdeki kadar yediği kaba tüküren insan, dünyada başka hiçbir yerde yok. Yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ak ~ 8 yıl önce
işin enteresan tarafı orduda yanlış bişeyler olmuşsada oda bu adamın ordu mensubu olduğu 80-90 lar döneminde olmuştur o zaman aklın vicdanın şerefin namusun nerdeydi diye sorarlar adama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 8 yıl önce
bahadır kaptan önce neden THY A T I L M I Ş T I R normal yollardan görevi son bulmamıştır.Aynaya bir baksın.THY adını kullanarak konuşması THY yöneticiler tarafından suç duyurusunda bulunulması lazım.THY Adının bu şahıs ile anılıp kötü imaj oluşturulduğu için.TSK sayesinde havacılık dünyasında olmuş ekmek yemiş ama ekmeğini yediği kuruma ihanet etmiş şahsiyettir kaptan bahadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vurun ~ 8 yıl önce
Vurun ...'ye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 8 yıl önce
Kaptanımızn görüşü kendisini baglar. Neden görüşlerini açıklarken THY'den ayrıldıgı şimdi Pegasusta uçtugu söyleniyor ki ? Emekli olana kadar aklı neredeymiş ? Teröre lanet olsun... Böyle bir kaptanın kullandıgı uçakta uçmak istemem şahsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ULUSAL BASIN ~ 8 yıl önce
Bu haber ulusal basında yayınlanmış olsa ,bu şahısa karşı büyük bir infial oluşur,meydana gelen sosyal baskı karşısında Pegasus istemese de bu adamı göndermek zorunda kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakli ~ 8 yıl önce
Captan Hakli. Anlamsiz bir politika ugruna kisiler oldurulmez. TSK Askeriye binlerce doguda yasayan kisiyi oldurdu. Obur tarafta hesabini verin. Ortada bir savas yok, sadece kotu bir politika var. Captan Bahadir en dogrusuna karar Verdi ve dogru. Dogru oldugu icin haksiz yere insan olduruldugu icin fikir ozgurlugune sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksiz ~ 8 yıl önce
araçlarından indirilip katledilen öğretmenlerimiz, memurlarımız seni izliyor..
Terör ~ 8 yıl önce
Terör le politikanın alakası olsaydı, dünyanın %90 terörist olurdu. Devletleri yönetenler herzaman hata yapabilirler ama hiçkimsenin milletin ortak malına, degerine, çocuguna zarar verme hakkı yok. Kusura bakmayın benim arabamı devletin polisi askerinden başka kimsenin durdurmasına tahamül edemem. Buna devlet cevap vermese ben cevabımı veririm. Sen diyorsunki eşkiya düzeni gelsin, güçlü güçsüzü ezsin.. Yada gelip şuan elindeki telefonu 3-4 arkadaş toplanıp seni dövüp alalım, polis beni yakalarsada bana zulm ediyor diyeyim:). Denamesi bedava bu arada, hayır hayal edemezsen diye diyorum
Müflis kaptana.. ~ 8 yıl önce
Senin yandaşların Ankara'yı kana bulayıp bir çok subayımızı KALLEŞÇE ( başka bir şey beklenmez zaten ) öldürdüler. Yağların erimiştir şu anda herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bu adam Pegasus Havayollarından atılana kadar Pegasus ile uçmuyorum, BOYKOT.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 8 yıl önce
Ağzına sağlık arkadaşım çok doğru söylüyorsun bende bu adam atılana kadar pegasus u boykot ediyorum ve uçmuyorum
provakatör haber ~ 8 yıl önce
Bu haberin sahibi editörün üslubu a haberdeki yandaşların üslubuyla aynı. Ali Sabancı vurgusunu yapma amacın ne? Haberin amacı Pegasus'u terörist ilan etmek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000