13 Temmuz 2018, Cuma 11:09:49

Pegasus pilotları zamlanıyor!

Türk Hava Yolları’nın başta uçucu personel olmak kaydı ile tüm personele yaptığı zammın ardından Pegasus Havayolları da harekete geçti. Pegasus Havayolları da zam yapma kararı aldı. Zam oranları ve diğer detaylar şöyle.
  • Pegasus da THY gibi eğitim verip maaştan düşsün, böylece 15 yılı garantilemiş olur... Kendi parası ile lisans alan adam gider Körfeze...
  • Bu uçakları yerde hazırlayan can ile başla çalışan personeli de unutmayın bu şirket için değil bütün şirketler için geçerli gelip bir gezin dert sorun dinleyin çözüm üretin. 3. Limanı bekliyoruz hep beraber. Kolay gelsin.
  • Çoktan anlaştık bile ha hatırı sayılır zam olursa bakarız
  • Bu f1 olayı kalkmazsa siz o zaman görün curcunayı. Eğit hazır hale getir sonra elinde tutama
  • Kabine zam yapmaya gerek yok , hatta bizden düşürüp kokpite verin , yazık ihtiyacları var
  • Bu şartlarda %15 zamın ikna edici olacağını düşünmüyorum . Pilotlar için adres değişikliğinden başka bir sıkıntısı olmaz . Bu sıcaklarda git elektriği , suyu , doğalgazı kapattır yenisini açtır felan . Mehmet Nane bey bu kez blöf yapmamalı , çünkü arkasında ki aynadan eli gözüküyor , ama yine de blöf yapıcam diyorsa nasıl olsa bunlar bir yere gitmez diye düşünüyorsa bir kez daha düşünmesini ve yaptığı veya yapacağı blöf ile şirketi , düşüreceği zor durumdan kurtarmak görevini yine kendisi mi yapar yoksa başka biri mi ? Bunu zaman gösterecek ...
  • Sorun thy fazla veriyor, pegasus fazla veriyor meselesi değil. Esas sorun; 3 ncü hava limanı sonrası burayı base yapacak olan güçlü şirketlerin Türk pilotlarına vereceği maaşlar. O zaman maaş kalitesi de pilot kaliteside tavan yapacak. Hayırlısı olsun.
  • %15 zama gore F1 icin artis 1800 tl olurken C1 icin 5000 tl. C leri tatmin edebilir ama F’lerin gitmesine engel degil. C lerin zaten TK ya gitmesi kadar sacma birsey olamaz. F lerin de gitmemesi. TK FO sirketi, Pegasus da C. En iyisi bu dedikodulara inanmamak. Sadece bacak paralarina gelecek zamla husrana ugramasinlar yine. Elemelere calismaya devam
  • hahahhhhaaaa pis pilotlar...
  • Eyyyy pegasus zam için ortamı bekleme Hemen yapki millet kaçmaya çalışmasın yoksa yine İş işten geçmiş olacak. Haaa eski maaş kadrolarını eritmekse niyetin eyvallah.

Türk Hava Yolları’nın başta uçucu personel olmak kaydı ile tüm personele yaptığı zammın ardından Pegasus Havayolları da harekete geçti. Pegasus Havayolları da zam yapma kararı aldı. 

Pegasus Havayolları, özellikle uçucu personeli elinde tutmak amacıyla zam yapma kararı aldı. Pilotların THY standartlarına yakın maaş alabilmesi ve aradaki farkın giderilmesi için Ağustos ayında uygulanmak üzere zam yapacağı öğrenildi.

Airporthaber’in Pegasus Havayolları kaynaklarından edindiği bilgiye göre; önümüzdeki hafta zammın şekli ile ilgili yönetimde karar alınacak. Zam oranının yüzde 15 civarında olacağı öğrenilirken, diğer personele de zam yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor.

Bilindiği gibi Türk Hava Yolları başta pilotlar ve kabin memurları olmak üzere tüm personele olmak kaydı ile Mayıs ayında zam yapmıştı. Bu gelişmeler üzerine Pegasus Havayolları da zam yapma kararı aldı.

©Airporthaber.com/Özel

Pegasus pilotları zamlanıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (154)

Mhmmd ~ 6 yıl önce
Pegasus da THY gibi eğitim verip maaştan düşsün, böylece 15 yılı garantilemiş olur... Kendi parası ile lisans alan adam gider Körfeze...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 6 yıl önce
Bu uçakları yerde hazırlayan can ile başla çalışan personeli de unutmayın bu şirket için değil bütün şirketler için geçerli gelip bir gezin dert sorun dinleyin çözüm üretin. 3. Limanı bekliyoruz hep beraber. Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç kaldın ~ 6 yıl önce
Çoktan anlaştık bile ha hatırı sayılır zam olursa bakarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F1 ~ 6 yıl önce
Bu f1 olayı kalkmazsa siz o zaman görün curcunayı. Eğit hazır hale getir sonra elinde tutama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Kabine zam yapmaya gerek yok , hatta bizden düşürüp kokpite verin , yazık ihtiyacları var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 6 yıl önce
Kabine zam yapmaya hiç gerek yok zaten çok fazla alıyorlar kabinden kesip tekniğe verilsin.
Cvp ~ 6 yıl önce
Kabinin hak ettigindem fazla maas aldigi konusunda pilotlar teknik tgs yolcular herkes hemfikir.
Heheh ~ 6 yıl önce
Teknikten kesilip operasyona verilsin...
Cvp ~ 6 yıl önce
Pegasus ve Tgs arasındaki bağı kuramadık , tesekkürler
Mantık ~ 6 yıl önce
Yahu bir seferde " o benden fazla alıyor onun maaşı azalsın " mantığı yerine, "ben neden az alıyorum, bunu çözmek için hareket edelim" mantığını benimseseniz sizler için daha uygun olacak ancak bu çocukça ve saçma mantıktan kurtulamayacağınız da aşikar. Bu mantıkla daha çook dayak yersiniz hayatınızda.
Pegasus ~ 6 yıl önce
Bu şartlarda %15 zamın ikna edici olacağını düşünmüyorum . Pilotlar için adres değişikliğinden başka bir sıkıntısı olmaz . Bu sıcaklarda git elektriği , suyu , doğalgazı kapattır yenisini açtır felan . Mehmet Nane bey bu kez blöf yapmamalı , çünkü arkasında ki aynadan eli gözüküyor , ama yine de blöf yapıcam diyorsa nasıl olsa bunlar bir yere gitmez diye düşünüyorsa bir kez daha düşünmesini ve yaptığı veya yapacağı blöf ile şirketi , düşüreceği zor durumdan kurtarmak görevini yine kendisi mi yapar yoksa başka biri mi ? Bunu zaman gösterecek ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 6 yıl önce
Sorun thy fazla veriyor, pegasus fazla veriyor meselesi değil. Esas sorun; 3 ncü hava limanı sonrası burayı base yapacak olan güçlü şirketlerin Türk pilotlarına vereceği maaşlar. O zaman maaş kalitesi de pilot kaliteside tavan yapacak. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%mi? ~ 6 yıl önce
%15 zama gore F1 icin artis 1800 tl olurken C1 icin 5000 tl. C leri tatmin edebilir ama F’lerin gitmesine engel degil. C lerin zaten TK ya gitmesi kadar sacma birsey olamaz. F lerin de gitmemesi. TK FO sirketi, Pegasus da C. En iyisi bu dedikodulara inanmamak. Sadece bacak paralarina gelecek zamla husrana ugramasinlar yine. Elemelere calismaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de bir c olunca ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
F1 ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
hepiniz kölesiniz ~ 6 yıl önce
hahahhhhaaaa pis pilotlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç kalmaa ~ 6 yıl önce
Eyyyy pegasus zam için ortamı bekleme Hemen yapki millet kaçmaya çalışmasın yoksa yine İş işten geçmiş olacak. Haaa eski maaş kadrolarını eritmekse niyetin eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000