19 Temmuz 2017, Çarşamba 11:29:33

Pegasus personel biletlerine zam yaptı

Pegasus Havayolları, çalışanların kullandığı indirimli biletlere zam yaptı. Yeni zamlarla iç ve dış hat bilet ücretleri ne kadar oldu?
  • İngiltere uçuşunda mecburen bavulumuza almak zorunda olduğumuz powerbank in taşınamayacağını boyunun milim ile standart dışı olduğu ve PGS tarafından emanete alınacağı dönüşte, PGS kayıp eşya bürosundan alınacağı bildirildi. seyahatimizi tamamladık dönüşte kayıp eşya ofisinizi bulduk, ama powerbankimizi alamadık. çünkü konu ile ilgili kimse yok. İlgisizlik dizboyu, oradan oraya sürüklemeler. ya bi prsedürü olmaz mı, ya çalışanlar bu kadar mı ilgisiz. çalışanlar bu kadar mı yüksek egolu. herkez bir CEO pozlarında. biraz aşağı inin. burada atılma haberlerinizi okuyunca üzülüyorduk. Peki düşük performanslılar atıldıysa bize gereksiz yanıtlar veren ilgisiz personel kalbul üstü mü, tersleyenler en iyi çalışanlar mı? bu şirkette perf. yönetim sistemi nasıl uygulanıyor? hiç mi eğitim verilmez. Yoksa herkes torpilli mi? Biraz DHMİ çalışanlarından geri bildirim alın, özel güvenlik bile PGS yer hizmetlerinden yaka silkmiş durumda. PGS yerjhizmetleri, işinizi az severek yapın, sevmeseniz de ayrıl
  • Bizim suçumuz Host-Hostes olmamak mı yazan ebleh EVET aynen öyle..Benim yavrum her gün dört bacak uçup her bacakta senin gibi sorunlu 180 kişiye hizmet etmekte ve her bacakta inanılmaz basınç yemekte..Sen bir kere uçtuğunda yorgunluktan iki gün kendine gelemezken o günde 4 sefer uçmakta üstüne de üstelik maalesef asgari ücret civarı bir maaşa talim etmekte..Oturduğunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay sizi gidi klavye hanımefendileri...!
  • bi kere yaz kıs uygulaması uzun zamandır var fiyatlar aynı haber yanlıs. iki biz uygulamadan cok memnunuz gerisi bos.
  • bir yolcu olarak mantıklı buldum, bizim suçumuz host-hostes olmamak mı? pilotlar zaten önemsememiştir kazanıyorlar ama biz vatandaş pahalıya uçarken kendi adamını kayırmacılığa dur dediği için yönetimi kutluyorum
  • Şu çaydan para alma olayindan vazgeçin lütfen
  • bunlara iyilik yaramaz,imkanm sunulmuş hala vırvır konuşuyorlar brğrnmiyorlar.kesin pass mass biletleri normal vatandaş gibi alsınlar biletlerini.
  • Sayın pegasus yöneticileri pass biletlerden para almayı kesin artık. Yılda free 2 bilet verin yeter. Şirket zaten pinti şirket adıyla özleşmiş, ali bey biraz personele hakkını ver yakışmıyor size bu sinekten yağ çıkarma olayları.
  • Belli belli tüm eski şefler Pegasus'ta Paris senin roma benim koşturuyor. Ucuz olunca tabi. thy yetiştirsin Pegasus akıllı havada kaptı. Ben hala yatı bekliyorum.
  • Bir pgs çalışanı olarak şirketin bilet konusundaki personeline verdiği imkan süper..
  • Thy hosteslerinin maasları ne zaman düşecek?

Pegasus Havayolları, çalışanların kullandığı indirimli biletlere zam yaptı. Yeni zamlarla iç ve dış hat bilet ücretleri ne kadar oldu?

Türkiye’nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Pegasus, personel biletlerine zam yaptı. Çalışanların özellikle yaz aylarında boş günlerinde yoğun olarak kullandığı personel biletlerinde Haziran ayından itibaren yeni tarife uygulanmaya başlandı.

İç hatlarda 50 TL ve dış hatlarda 50 Euro ücret ödeyerek bilet satın alabilen Pegasus çalışanları, zam sonrası iç hat biletlerini 60 TL ve dış hat biletlerini de 60 euro ödeyerek satın alabilecek.

©Airporthaber.com özel

Pegasus personel biletlerine zam yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

Yolcu ~ 7 yıl önce
İngiltere uçuşunda mecburen bavulumuza almak zorunda olduğumuz powerbank in taşınamayacağını boyunun milim ile standart dışı olduğu ve PGS tarafından emanete alınacağı dönüşte, PGS kayıp eşya bürosundan alınacağı bildirildi. seyahatimizi tamamladık dönüşte kayıp eşya ofisinizi bulduk, ama powerbankimizi alamadık. çünkü konu ile ilgili kimse yok. İlgisizlik dizboyu, oradan oraya sürüklemeler. ya bi prsedürü olmaz mı, ya çalışanlar bu kadar mı ilgisiz. çalışanlar bu kadar mı yüksek egolu. herkez bir CEO pozlarında. biraz aşağı inin. burada atılma haberlerinizi okuyunca üzülüyorduk. Peki düşük performanslılar atıldıysa bize gereksiz yanıtlar veren ilgisiz personel kalbul üstü mü, tersleyenler en iyi çalışanlar mı? bu şirkette perf. yönetim sistemi nasıl uygulanıyor? hiç mi eğitim verilmez. Yoksa herkes torpilli mi? Biraz DHMİ çalışanlarından geri bildirim alın, özel güvenlik bile PGS yer hizmetlerinden yaka silkmiş durumda. PGS yerjhizmetleri, işinizi az severek yapın, sevmeseniz de ayrıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dimitri Lefterakis ~ 7 yıl önce
Bizim suçumuz Host-Hostes olmamak mı yazan ebleh EVET aynen öyle..Benim yavrum her gün dört bacak uçup her bacakta senin gibi sorunlu 180 kişiye hizmet etmekte ve her bacakta inanılmaz basınç yemekte..Sen bir kere uçtuğunda yorgunluktan iki gün kendine gelemezken o günde 4 sefer uçmakta üstüne de üstelik maalesef asgari ücret civarı bir maaşa talim etmekte..Oturduğunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay sizi gidi klavye hanımefendileri...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sharkicia ~ 7 yıl önce
bi kere yaz kıs uygulaması uzun zamandır var fiyatlar aynı haber yanlıs. iki biz uygulamadan cok memnunuz gerisi bos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantıklı ~ 7 yıl önce
bir yolcu olarak mantıklı buldum, bizim suçumuz host-hostes olmamak mı? pilotlar zaten önemsememiştir kazanıyorlar ama biz vatandaş pahalıya uçarken kendi adamını kayırmacılığa dur dediği için yönetimi kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erol ~ 7 yıl önce
Şu çaydan para alma olayindan vazgeçin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tırı viri ~ 7 yıl önce
İçme sende
yaranmaz ~ 7 yıl önce
bunlara iyilik yaramaz,imkanm sunulmuş hala vırvır konuşuyorlar brğrnmiyorlar.kesin pass mass biletleri normal vatandaş gibi alsınlar biletlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pass ~ 7 yıl önce
Sayın pegasus yöneticileri pass biletlerden para almayı kesin artık. Yılda free 2 bilet verin yeter. Şirket zaten pinti şirket adıyla özleşmiş, ali bey biraz personele hakkını ver yakışmıyor size bu sinekten yağ çıkarma olayları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz memnunuz uygulamadan ~ 7 yıl önce
Size ne
Yalan yanlis ~ 7 yıl önce
Personel biletine zam gelmedi biz bu sistemden gayet memnunuz herkez kendi işine baksin
Doco ~ 7 yıl önce
Belli belli tüm eski şefler Pegasus'ta Paris senin roma benim koşturuyor. Ucuz olunca tabi. thy yetiştirsin Pegasus akıllı havada kaptı. Ben hala yatı bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 7 yıl önce
Bir pgs çalışanı olarak şirketin bilet konusundaki personeline verdiği imkan süper..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekten ~ 7 yıl önce
Süper, sakın değişmesin. Biz memnunuz.
Vatandas ~ 7 yıl önce
Thy hosteslerinin maasları ne zaman düşecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000