05 Ağustos 2016, Cuma 11:00:41

Pegasus personel alacak

Pegasus Havayolları, birçok pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.
  • Ben ilkokul mezunuyum Pegasus'ta girmek istiyorum
  • ilk defa bir toplu çıkartmada çıkartılanların dışında kimse üzülmedi. hepsi değil ama çoğu yetersizdi mesleği paravan olarak kullananlardı. çıkartılanların biri yukarıda gerçek ismiyle küfür etmiş şirkete. Bu işler küfürle hakaretle havlamayla olsaydı dünyayı köpekler yönetirdi.
  • Pegasus benim takip ettiğim en az iki üç yıldır ÜS Bakım Mühendisi arıyor, En az 3 yıllık deneyim falan yazıyor bide şuna C belgesi sahibi yaz bitsin gitsin, hiç firma olarak yeni mezun almayın zaten biyerlerde eğitimini tecrübesini kazansın sende al, peki o adam senin verdiğin maaşa çalışır mı, neden bulamadığın belli, birazda adam al yetiştir çok mu zor shgm den belge alması 3 yıldır hazır adam arayacağına çalıştırsan şimdiye belge sahibi olurdu çalışanların, biraz ülkenin gençlerini düşünün hep günlük şirket kazancı olmasın, yer hizmetlerinden para kazanacağını düşündün açtın, teknik birimini de geliştir ozaman öyle büyük firma çıkması adam arama boşuna.
  • Neden masum çocukları isten çikarttınız?
  • Alım neysede, OHAL de işçi çıkartmak yasak değil mi?
  • Azıcık değer verseydi iyiymiş eski çalışanlarına. Ama tabi yenisini alıp daha ucuza çalıştırmak varken neden çalıştırsın ki. tuvaleti de parayla yapıcam dememişmiydi bu adamlar.
  • Pensilvanya mı olsun?
  • 5 yıldır iş analisti aranıyor. Hiç şaşırmadım ilanlara. Hep aynı
  • Bugün 10 kişilik şirket kursam kimi istersem onu alırım, şirket küçük diye kimse takmaz tanıdıklarını alıyor diye. İşler büyürse göz önüne çıkınca vay onu aldı bunu müdür yaptı diye laf ederler. Özel şirketler liyakat usulüne göre çalışmak zorunda değildir. Ha bu liyakatsizlik yüzünden zarar eder batarsa o da kendi sahibinin problemi. Adam sonuçta bize ekmek vermek için kurmadı şirketi, kendisi para kazanmak için kurdu. Kaptanlara verdiği astronomik ücreti de kaptan aşığı olduğu için değil, dünyadaki kaptan açığından dolayı mecbur kaldı da verdi. Yarın her yer kaptan kaynasın, yarı parayı vermeye çalışır. NasillNeticede adamın kendi şirketi kendi parası, istediğini alır istediğini çıkarır. Dönemin şartları nasıl işine gelirse.
  • O alımlar hep açık ki ! 12 ay boyunca alım olur Pgt de

Pegasus Havayolları, birçok pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

İnternet üzerinden yayınlanan ilanda iş sağlığı güvenliği müdürlüğünden, muhasebe departmanına ve iş analisti bölümüne kadar bazı birimlerde alım yapacağını duyuran Pegasus, her birim için kriterleri de belirledi.

Pegasus, bugün tarihli verdiği ilanda 8 birimde alım yapacak.

PEGASUS İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Pegasus personel alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Bülent fırat ~ 6 yıl önce
Ben ilkokul mezunuyum Pegasus'ta girmek istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 8 yıl önce
ilk defa bir toplu çıkartmada çıkartılanların dışında kimse üzülmedi. hepsi değil ama çoğu yetersizdi mesleği paravan olarak kullananlardı. çıkartılanların biri yukarıda gerçek ismiyle küfür etmiş şirkete. Bu işler küfürle hakaretle havlamayla olsaydı dünyayı köpekler yönetirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armut piş ağzıma ~ 8 yıl önce
Pegasus benim takip ettiğim en az iki üç yıldır ÜS Bakım Mühendisi arıyor, En az 3 yıllık deneyim falan yazıyor bide şuna C belgesi sahibi yaz bitsin gitsin, hiç firma olarak yeni mezun almayın zaten biyerlerde eğitimini tecrübesini kazansın sende al, peki o adam senin verdiğin maaşa çalışır mı, neden bulamadığın belli, birazda adam al yetiştir çok mu zor shgm den belge alması 3 yıldır hazır adam arayacağına çalıştırsan şimdiye belge sahibi olurdu çalışanların, biraz ülkenin gençlerini düşünün hep günlük şirket kazancı olmasın, yer hizmetlerinden para kazanacağını düşündün açtın, teknik birimini de geliştir ozaman öyle büyük firma çıkması adam arama boşuna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem Sirt ~ 8 yıl önce
Neden masum çocukları isten çikarttınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hükü ~ 8 yıl önce
Hdükü hükü niye 50000 çalışano çıkardı
soru ~ 8 yıl önce
Alım neysede, OHAL de işçi çıkartmak yasak değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brk ~ 8 yıl önce
Azıcık değer verseydi iyiymiş eski çalışanlarına. Ama tabi yenisini alıp daha ucuza çalıştırmak varken neden çalıştırsın ki. tuvaleti de parayla yapıcam dememişmiydi bu adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Referans ~ 8 yıl önce
Pensilvanya mı olsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 8 yıl önce
5 yıldır iş analisti aranıyor. Hiç şaşırmadım ilanlara. Hep aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1300 tl ~ 8 yıl önce
Artı yemek verirlerse boyle olur
Adamin kendi şirketi ~ 8 yıl önce
Bugün 10 kişilik şirket kursam kimi istersem onu alırım, şirket küçük diye kimse takmaz tanıdıklarını alıyor diye. İşler büyürse göz önüne çıkınca vay onu aldı bunu müdür yaptı diye laf ederler. Özel şirketler liyakat usulüne göre çalışmak zorunda değildir. Ha bu liyakatsizlik yüzünden zarar eder batarsa o da kendi sahibinin problemi. Adam sonuçta bize ekmek vermek için kurmadı şirketi, kendisi para kazanmak için kurdu. Kaptanlara verdiği astronomik ücreti de kaptan aşığı olduğu için değil, dünyadaki kaptan açığından dolayı mecbur kaldı da verdi. Yarın her yer kaptan kaynasın, yarı parayı vermeye çalışır. NasillNeticede adamın kendi şirketi kendi parası, istediğini alır istediğini çıkarır. Dönemin şartları nasıl işine gelirse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen oyle ~ 8 yıl önce
Yanı kabinciler kendinizi nimet yerine koyup bize bunu yapmalı sunu yapmalı diye artıslenmeyin.adam sızın keyfınız için degil kar etmek için kurdu.istediğini alır istediğini çıkartır.bosbos konusupta burayı mesgul etmeyın gıdın işinizi yapın
flight attendant ~ 8 yıl önce
Aynen bos bos konusupta burayi mesgul etmeyin bencede haklisiniz ;) bizimm gibi insanalara havacikiga isine meslegine ask olan insanlari kucumseyemzssnz sz biz ekmegimizn pesndeyiz sizler bzm halmzden anlayamzsnz sizde gidin kendi isinzd bakinn hadi hadii
Eski pgs'li. ~ 8 yıl önce
Arkadaşım, sen parayi kazaniyorsun da koltuğunda oturduğun yerden kazanilmiyor o para. Altında çalışan ekibin kazandiriyor. Senelerce bir şirkete emek veriyorsun Para kazandiriyorsun ve seni elinin tersiyle paraya degisiyorsa bu onun vicdansizligindandir, karakterinde ki eksikligindendir. Hayatta hersey daha çok para kazanmak degildir. Senin gibi düşünenler yüzünden bu ülke fakir kayniyor. El insaf ya, kul hakki diye birşey var arkadaşım bilmiyorsan ogretsin sana birileri.
İnch ~ 8 yıl önce
O alımlar hep açık ki ! 12 ay boyunca alım olur Pgt de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000