08 Ekim 2015, Perşembe 12:20:57

Pegasus Ordu-Giresun ve Kars'a başlıyor

Pegasus Hava Yolları Kars ve Ordu-Giresun uçuşlarını tarifesine ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı.
  • Almanyadan gecikme'yle kalk yeniden check in yap saw orduya giden uçağı kaçır sokim öyle tarifyeye yönlendir trabzona Dolmuştan beter
  • walla çok iyi olur.... burada thynin parasını çekiyoruz...
  • Allahina kur ban pegasusum dogunun incisine hos geldin
  • pegasusun düsseldorftan Atatürk Havaalanı'na inişleri varmı lütfen cevap?
  • Nevsehir(Kapadokya)- Ordu Giresun Sefer de acilsin Lutfen!
  • Uçuş ekibi sorunu çözülmüş yeni yerlere uçmaya başladıklarına göre...görüntü oyle değil ama...
  • 8 kişi gidiş dönüş Ordu 650
  • Pegaminibüsünde bu işler böyle. Öğrenciler emekliler güle güle uçsun. Uçuş iptali ekibini görev süresi dolfu ekibimiz yok uçuş iptali, tipi yüzünden saw a inme şansı olmayın uçağı bile kaldır burdaya indir ordan buzlanmada saw a gönder. Otel parası ödeme... Bi ton saçmalık burda. Ben 100 verceğime 150 veririm thy ile uçarım. Zaten artık saw dan thy bilet fiyatları pgs den daha ucuza alıyorum genelde. Neden pgs rezilliğini çekeyim? 21 saat görev yapmış pilotun uçağına neden bileyim belki adamın 5. Seferi ve yorgunluktan kaza geçirme riskine giricek? Tamam ucuza bilet satıyosun ama güvenlik zaaflarınıda duymyan kalmadı.. Ben biner miyim o uçağa? Binmem.. Mezara götürmücez parayı. O yüzden pgs düzeleme kadar binmem..
  • mudur bey zonguldak ile trabzona ucsana
  • Amcalar teyzeler seni bekliyor pegasus

Pegasus Hava Yolları Kars ve Ordu-Giresun uçuşlarını tarifesine ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı.

Pegasus, iç hat uçuşlarına Kars’ı ve Ordu-Giresun’u ekleyerek, toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kars Havalimanı arasındaki uçuşları 9 Kasım’da, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan uçuşları ise 13 Kasım’da başlayacak olan Pegasus, her iki noktaya da haftanın her günü karşılıklı seferler düzenleyecek. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Ordu-Giresun’a uçuşları 39,99 TL’den, Kars’a uçuşları da 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla www.flypgs.com’dan, mobile.flypgs.com, Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan ve diğer satış kanallarından satışa açıldı.

Pegasus, Kars ve Ordu-Giresun’a haftanın her günü uçuruyor

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen-Kars uçuşları haftanın her günü sabah 07:15’te, Kars-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları ise 09:50’de gerçekleşecek. Kars’tan uçacak misafirler İstanbul üzerinden iç hatlarda Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, İzmir, Samsun ve Trabzon olmak üzere 8, dış hatlarda ise Almati, Amsterdam, Atina, Bahreyn, Barselona, Basel, Bişkek, Bükreş, Cenevre, Doha, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kuveyt, Londra – Stansted, Lviv, Milan (Malpensa), Münih, Oslo, Paris, Priştine, Roma, Saraybosna, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp ve Viyana olmak üzere 30, toplam 38 noktaya bağlantılı olarak uçabilecek.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Ordu-Giresun’a uçuşları ise haftada 9 sefer karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Ordu-Giresun’dan uçacak misafirler İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri ve Konya olmak üzere 12, dış hatlarda ise Almati, Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Bişkek, Bologna, Bükreş, Cenevre, Düsseldorf, Erbil, Frankfurt, Londra Gatwick ve Stansted, Hurgada, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kutaisi, Lviv, Milan (Malpensa), Mineralnye Vody, Moskova, Münih, Nürnberg, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stuttgart, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Tiran, Üsküp ve Viyana olmak üzere 28, toplam 50 noktaya bağlantılı ulaşabilecek.

Misafirler Kars’ta dünyanın sayılı kayak merkezlerinden sayılan Sarıkamış’ta kış sporlarının tadını çıkarabilir ve Ani Harabelerini ziyaret edebilirler. Giresun’un neredeyse tamamına hakim Giresun Kalesi’nde eşsiz manzaranın tadını çıkartabilir, Ordu’da ise Boztepe’ye çıkıp kentin tüm güzelliklerini görebilir ve leziz mutfağını deneyimleyebilir.
 

Pegasus Ordu-Giresun ve Kars'a başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

hakec ~ 8 yıl önce
Almanyadan gecikme'yle kalk yeniden check in yap saw orduya giden uçağı kaçır sokim öyle tarifyeye yönlendir trabzona Dolmuştan beter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 8 yıl önce
walla çok iyi olur.... burada thynin parasını çekiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalcin salgar ~ 8 yıl önce
Allahina kur ban pegasusum dogunun incisine hos geldin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sk ~ 8 yıl önce
pegasusun düsseldorftan Atatürk Havaalanı'na inişleri varmı lütfen cevap?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir(Kapadokya)- Ordu Giresun Sefer de acilsin Lutfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu ~ 8 yıl önce
Bencede bende Kapadokya ya yi gezmek isterim ama otobus ile cok uzun insallah yakinda Ordu Giresun- Nevsehir Kapadokya Sefer acilir.
Ekip bulmuşlarmı ~ 8 yıl önce
Uçuş ekibi sorunu çözülmüş yeni yerlere uçmaya başladıklarına göre...görüntü oyle değil ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 8 yıl önce
8 kişi gidiş dönüş Ordu 650

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Pegaminibüsünde bu işler böyle. Öğrenciler emekliler güle güle uçsun. Uçuş iptali ekibini görev süresi dolfu ekibimiz yok uçuş iptali, tipi yüzünden saw a inme şansı olmayın uçağı bile kaldır burdaya indir ordan buzlanmada saw a gönder. Otel parası ödeme... Bi ton saçmalık burda. Ben 100 verceğime 150 veririm thy ile uçarım. Zaten artık saw dan thy bilet fiyatları pgs den daha ucuza alıyorum genelde. Neden pgs rezilliğini çekeyim? 21 saat görev yapmış pilotun uçağına neden bileyim belki adamın 5. Seferi ve yorgunluktan kaza geçirme riskine giricek? Tamam ucuza bilet satıyosun ama güvenlik zaaflarınıda duymyan kalmadı.. Ben biner miyim o uçağa? Binmem.. Mezara götürmücez parayı. O yüzden pgs düzeleme kadar binmem..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegusasa ~ 8 yıl önce
mudur bey zonguldak ile trabzona ucsana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 8 yıl önce
Amcalar teyzeler seni bekliyor pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000